Pufii de ian-feb 2010 isi iubesc mamicile ! (18)
Raspunsuri - Pagina 6
Loredana71 spune:
Hmmm,mititica,daca nu trece,o sa trebuiasca sa mergeti la un doctor...Incearca si spalaturile cu ceaiuri,cum a zis si Ruxita,si mai vezi dupa...E rau ca nici nu iti poate spune exact ce senzatie are.....
nyny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui decenuela nyny...bun gandit...eu n-am ajuns ink performantza...sa-mi refuz...ink o.portie |
Relax... ca am bagat jumatate de castron de floricele si un pumn de semintze

mai bine mancam un castron cu ciorba
Mamica fericita de Mara si de David
nyny spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ruxita
eu nu cred ca a facut candidoza de la 5 zile de antibiotic, dar mai stii? poate fi o simpla vaginita... incearca spalaturile cu musetel, coada soricelului, bicarbonat... sau mai bine vorbesti cu un doctor ginecolog... -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
o sa-i fac maine niste spalaturi cu ceai. Mi-e cam teama de bicarbonat...Eu am facut candidoza dupa 5 zile de antibiotic. Acum depinde si cat de rezistent este organismul ei, dar la cat de firava e... nici nu stiu sa zic. Eu ma rog sa nu se adevereasca nici una din suspciunile mele si sa fie ceva banal. Vedem la urocultura ce iese. Nu strica sa facem niste analize.
Pe mine m-au selectat de 2 ori la concurs. Iti apare un trifoi verde sus, in partea stanga parca. Am inteles din regulament ca ai voie sa raspunzi o singura data. Eu nu am dat nici un raspuns nici prima data, nici a doua oara (imi suna foarte cunoscut, dar nu-mi dau seama ce e
)... sunt curioasa daca ma mai selecteaza.Mamica fericita de Mara si de David
alicredo spune:
bea felicitari ptr colt

ayanna

sa fi fericita , multumita, implinita ,sa te bucuri de minunea ta si sa ai parte de o viata minunata alaturi de cei dragi!
tomaca...ce draga imi esti cand vi cu asa raspunsuri documentate
multumesc
nyny multa sanatate Marei...sa treca pana maine
a iesit si ultimul colt din seria de 6

ptr statistica: 2 dinti la 6 luni
4 dinti la 9 luni
6 dinti la 14 luni (2 dinti si 4 masele) in ultimele 3 saptamani

stiam ca trebuie sa iasa in perechi...au iesit 3 perechi....ordinea in care au aparut coltii a fost total aleatorie![]()
din 02.02.2010 cea mai fericita
de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
decenuela spune:
neatza fetili...la coffe, va rog...
s-a trezit...revin
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
decenuela spune:
alarma falsa...
asta noapte s-a cam trezit....nu stiu de ce...o data afct cu apa...apoi cu lapte...apoide vreo 2 ori m-am pus langa el...
asa ca...azi sunt cam cheauna...si fara chef de nik...
nyny,,,..ma ganesc ca daca ar fi infectie unrinara...ar face pipi mai des? sau aia e cistita? ...dragutza de ea...neaparat tre sa faci ceva ...
azi e zi demunca...asa ca...ne auzim cred mai spere seara...
e sarbatoare...asa ca ...relax...
sa aveti o zi superba....
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
sorina_bz spune:
Buna dimineata,
Multu de cafea, Dece
...bunaaa, si merge de numa'! Sorry de noapte bigudoasa...Spor la munci sa ai, azi!..Noroc cu mesajul tau, ca eu nu ma uitam in calendar, sa vad ca e sarbatoare, si eram pe cale s-o comit!![]()
Loredana...haioasa tare ai fost, cu smantana din ciubote!
Si mie imi plac ciorbele cu smantana. Pofta buna la ciorbica, Larei!
Nyny...
printesa mica, sa dati repede de capat problemei, si sa-i treaca durerea! S-a descarcat TJ?![]()
Ruxita...cam nasol cu starile astea de oboseala accentuata, din pacate si eu tot cam pe strada asta merg....
Zici ca-s stafie, asa ma simt....se strica si imunitate, si tot...in fine...o sa ne odihnim candva, si noi...

Bea...
...cum mai este Ivan?
Bea, Ana...multumesc pentru comment-urile pozelor!

Despre dinti, pentru statistica...noi avem 8 bucati(2 la 7 luni, 2 la 10 luni, 4 intre 11 si 12 luni), 2 masele complet iesite jos(intre 13 si 14 luni), si inca una (stg sus) care a spart gingia, deci 8 dintzi si 3 masele, in total. Asteptam cu interes maseaua 4, ca e super umflata gingia, si poate...o pauza, dupa, ca se cere
.
La noi noapte normala, treziri de lapte la 1.30 si 5.00, si la 7 trezirea definitiva, tot cu un bibe cu lapte.![]()
In alta ordine de idei...ne-a sunat doc de fam, musai sa mergem la pneumologie, in policlinica, la testare IDR, ca frumosul vaccin BCG n-a avut nici o reactie la iris...Probabil ca lasam pe luni....
Intrebare : Mai sunt pui care n-au facut reactie la BCG?
Noi facem parte din cei cu vaccinul amanat, din cauza povestii cu institutul cantacuzino...l-am facut prin iulie....N-a copt, nu nimic..
O zi frumoasa si usoara sa aveti!
ana_g spune:
'neata! si saru'mana de cafea
nyny, da, si eu...vai, nu mai vreau o portie, e deja tarziu....apoi seara, la film, mananc cu doua maini seminte![]()
legat de mara, cu siguranta ca o urocultura se impune, cred ca si sumar, se completeaza reciproc, asa stiu. sa nu fie nimic totusi! sanatate!
_
mama lui Stefan, pui scump
Beatrice1982 spune:
neata!
se vede ca i-au iesit la fiu-meu caninii, ca doarme inca de rupe!!!!!!!!!!
si el era treaz la 8...........
asa bine doarme.........dragu de el..........
mai avem de trecut un hop, apoi cred ca urmeaza sa vorbim si sa ma ocup mai altfel de el....
ca acum degeaba ne-am jucat nimic nu l-a interesat....un sac de nervi, mai nou asa de tare striga, de cred ca de am sta la oras ar chema cineva protectia copilului..........
asa din senin....
mai ales daca nu il las saa faca ce vrea, gen sa stea sa se uite la proci, si sa bage mana printre sarma, sau sa se joace in vasul gainilor unde este apa.........
offfffffffffffffffff
doamne doamne
e innebunit dupa apa...........
pur si simplu innebunit!!!!!!!!
dar nu cred ca vor fi sanse sa mergem undeva la apa vara asta.......
aici sunt prea jegoase strandurile, iar afara imi trebuie pasaport pt el=bani=nu sunt.........:D
asa ca ii luam o piscina dar cred ca nu il vom putea scoate de acolo.....of offfffffff
merg iar la oras il iau si pe ivan, ca tati a plecar sa are, si nu am unde sa il las....merg la banca sa vad ce si cum ni se mai aproba........
deja ma fac cu nervii si aia..........
nynycred ca ar trebui sa faceti si sumar de urina....acolo vezi daca leucocitele is multe si ce mai are in urina.........
sper sa o rezolvati
dar linistita poti sa o pui in apa cu musetel, ca ala face minuni!!!!!!!!
nu e musai bicarbonat, dar musetel si frunzele de patrunjel fac minuni, stiu de la mine.........
saraca fata ce sufera ea.............
anunt oficila ca avem 16 dinti.........
doamne ajuta!!!!!!!!!!!!!
sa iasa si restul cat de repede si usor.......
or sa iasa si aia, nu il lasa sa stea un pic, ca is ca piatra maselel din spate.........
dar macar scapam odata...
ioi ioiiiiiiiiiiiiiii
decespor la munci!!!!
sa aveti o zi minunata!!!!!!!!!!!!
Bea, mamica fericita de
Ivan(14.01.2010) si
10+ cu fetita cu codite...
Doamne ajuta!
nyny spune:
Neatza...
Dece sarumana pt cafelutza...si eu o beau de la servici
.
Multumim pt gandurile bune. I-am dus de dimineatza 2 probe de pp (pt urocultura si sumar de urina Ana
). Marti dupa-amiaza sunt gata. Am fetitza mare, a facut pp direct in borcanel
.
Siiiii... DA s-a descarcat TURBO JAM si mergeee
... diseara 

(Sorina
)
Alicredo felicitari pt coltzi
... urmeaza partea cea mai frumoasa, CANINII
Sorina lui David i se vede vaccinul (asta inseamna ca a facut reactie la el, nu
). 
revin...
Mamica fericita de Mara si de David