Pufii de ian-feb 2010 isi iubesc mamicile ! (18)
Raspunsuri - Pagina 8
sorina_bz spune:
Tomaca...
...acum, dupa ce ai intrebat am verificat pm...Multumesc mult! Am comandat-o, gata...abia astept sa o citesc![]()
Nyny...
Bafta cu analizele Marei, sa va linistiti! Bine ca s-a descarcat TJ!...Cam interesant suna cartea de care pove...cine e autorul? Nu de alta, dar m-ar ajuta si pe mine...

Haircut..
Vazut poze superbe de princesita zambitoare si de mami frumoasa!

Mire..
...de goji stiu cate ceva, personal nu am folosit...cred ca e super bun....Eu foloseam inainte de sarcina ciupercile shiitake si ganoderma, mai ales sub forma de ceai.... ![]()
Bea..felicitari inca o data pentru cei 16 dintzosi! Inca putin si scapati!
Bun somnul Ivanelului!
Si iris mi se pare atrasa de apa, dar nu stiu daca o sa putem merge pe undeva in vara asta ....
...poate doar daca face vreo pauza de dintzi...
nyny spune:
Sorina, Tomaca sunt mai autori: Viorica Preda, Mioara Pletea, Filofteia Grama, Niculina Flangea, Georgeta Pletea, Anca Lidia Grigore si Cristina Ciobanu
Editura: Didactica Publishing House
Ma duc acum sa o iau pe Mara de la gradi si o rog pe educatoare sa-mi dea niste date de contact pt firma care le distrubuie...
Mamica fericita de Mara si de David
sorina_bz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nyny Sorina, Tomaca sunt mai autori: Viorica Preda, Mioara Pletea, Filofteia Grama, Niculina Flangea, Georgeta Pletea, Anca Lidia Grigore si Cristina Ciobanu Editura: Didactica Publishing House Ma duc acum sa o iau pe Mara de la gradi si o rog pe educatoare sa-mi dea niste date de contact pt firma care le distrubuie... |

..Sarumana!S-a marcat...caut acum.
tomaca spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui blue_flower
He he, nu sunteti singurii, Dani are 8 dinti si atat. Sta cu degetele in gura de muuulte luni, dar nici o masea nu a iesit inca. de Daniel, n.01.02.2010Mama fericita |
Si noi la fel. Avem 8 dinti si niste umflaturi la masele. Doctorita a zis ca nu vor sparge in curnad ca n-au crescut total. In schimb caninii se vad ca niste colti albi. varful este un colt alb subgingie ca nu se simte la mana. Se poate sa apara caninul inainte de masea? Eu stiam ca sunt ultimii.
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

nyny spune:
| citat din mesajul lui tomaca Da Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un ![]() |
Am gasit in interior pe coperta, 2 nr de tel pt comenzi si info.
Iti trimit PM

nyny spune:
| citat din mesajul lui tomaca Si noi la fel. Avem 8 dinti si niste umflaturi la masele. Doctorita a zis ca nu vor sparge in curnad ca n-au crescut total. In schimb caninii se vad ca niste colti albi. varful este un colt alb subgingie ca nu se simte la mana. Se poate sa apara caninul inainte de masea? Eu stiam ca sunt ultimii. |
Se poate sa creasca in ce ordine vor ei. Teoretic ar trebui sa iasa dupa primul rand de masele, dar am vazut si cazuri cand au iesit inaintea lor.

simplicity spune:
Neata,
Vai cate informatii utile 

Intru mai tarziu si eu cu nominalizari,vroiam sa va spun ca ma uit la nunta regala
....wow ce emotii ma trec
Imi pare rau sa aud ca Mara are prb,nyny sper sa nu fie nimic grav
Ruxita multa sanatate sa ai 
Revin
Mami de
Ariana(albinuta mea)Motto-ul de azi:
"Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit."
miremia spune:
Tomaca nu este neaparat sa iasa caninii ultimii.
Verisorul nostru are 8 dinti, un canin si o maseluta.
_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
miremia spune:
Simply si eu ma uit, astept sa-i vad rochia![]()
Ma gandeam ca nu e deloc rau sa te nasti print/printesa.

Citisem o informatie pe realitatea, cum ca cele 2 torturi au costat 80 de mii de euro. Mi se pare o suma extrem de exagerata, pana la urma sunt doar torturi....
_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)

de Daniel, n.01.02.2010