Pufii de ian-feb 2010 isi iubesc mamicile ! (18)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Tomaca......acum, dupa ce ai intrebat am verificat pm...Multumesc mult! Am comandat-o, gata...abia astept sa o citesc
Nyny... Bafta cu analizele Marei, sa va linistiti! Bine ca s-a descarcat TJ!...Cam interesant suna cartea de care pove...cine e autorul? Nu de alta, dar m-ar ajuta si pe mine...
Haircut..Vazut poze superbe de princesita zambitoare si de mami frumoasa!
Mire.....de goji stiu cate ceva, personal nu am folosit...cred ca e super bun....Eu foloseam inainte de sarcina ciupercile shiitake si ganoderma, mai ales sub forma de ceai....
Bea..felicitari inca o data pentru cei 16 dintzosi! Inca putin si scapati! Bun somnul Ivanelului! Si iris mi se pare atrasa de apa, dar nu stiu daca o sa putem merge pe undeva in vara asta .......poate doar daca face vreo pauza de dintzi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Vorbesti serios...?

Mamica fericita de Mara si de David

Da

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Sorina, Tomaca sunt mai autori: Viorica Preda, Mioara Pletea, Filofteia Grama, Niculina Flangea, Georgeta Pletea, Anca Lidia Grigore si Cristina Ciobanu

Editura: Didactica Publishing House

Ma duc acum sa o iau pe Mara de la gradi si o rog pe educatoare sa-mi dea niste date de contact pt firma care le distrubuie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:

Sorina, Tomaca sunt mai autori: Viorica Preda, Mioara Pletea, Filofteia Grama, Niculina Flangea, Georgeta Pletea, Anca Lidia Grigore si Cristina Ciobanu

Editura: Didactica Publishing House

Ma duc acum sa o iau pe Mara de la gradi si o rog pe educatoare sa-mi dea niste date de contact pt firma care le distrubuie...

..Sarumana!
S-a marcat...caut acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Citat:
citat din mesajul lui Loredana71

Cred ca noi suntem printre ultimii dintosi cu 7 dinti din 8 si o maseaMai avem cale lunga,sper sa fie fara dureri ca si pana acum...

Lara

He he, nu sunteti singurii, Dani are 8 dinti si atat. Sta cu degetele in gura de muuulte luni, dar nici o masea nu a iesit inca.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Si noi la fel. Avem 8 dinti si niste umflaturi la masele. Doctorita a zis ca nu vor sparge in curnad ca n-au crescut total. In schimb caninii se vad ca niste colti albi. varful este un colt alb subgingie ca nu se simte la mana. Se poate sa apara caninul inainte de masea? Eu stiam ca sunt ultimii.

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Citat:

Vorbesti serios...?

Da

Povestea unui Dor

Am gasit in interior pe coperta, 2 nr de tel pt comenzi si info.
Iti trimit PM

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Si noi la fel. Avem 8 dinti si niste umflaturi la masele. Doctorita a zis ca nu vor sparge in curnad ca n-au crescut total. In schimb caninii se vad ca niste colti albi. varful este un colt alb subgingie ca nu se simte la mana. Se poate sa apara caninul inainte de masea? Eu stiam ca sunt ultimii.

Se poate sa creasca in ce ordine vor ei. Teoretic ar trebui sa iasa dupa primul rand de masele, dar am vazut si cazuri cand au iesit inaintea lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Neata,

Vai cate informatii utile

Intru mai tarziu si eu cu nominalizari,vroiam sa va spun ca ma uit la nunta regala ....wow ce emotii ma trec

Imi pare rau sa aud ca Mara are prb,nyny sper sa nu fie nimic grav

Ruxita multa sanatate sa ai

Revin

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Tomaca nu este neaparat sa iasa caninii ultimii.
Verisorul nostru are 8 dinti, un canin si o maseluta.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Simply si eu ma uit, astept sa-i vad rochia
Ma gandeam ca nu e deloc rau sa te nasti print/printesa.
Citisem o informatie pe realitatea, cum ca cele 2 torturi au costat 80 de mii de euro. Mi se pare o suma extrem de exagerata, pana la urma sunt doar torturi....

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput