Pufii de ian-feb 2010 isi iubesc mamicile ! (18)
Raspunsuri - Pagina 13
simplicity spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miremia Nu ma mai asortez cu coafura dupa. _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Mami de
Ariana(albinuta mea)Motto-ul de azi:
"Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit."
nyny spune:
Hop si eu la ceas de seara...
Alexutza am citit patzania voastra... brrr, nasol tare...ceasul rau... si-n vacantza, si-n tara straina, si totzi 3.. meritati o vacantza de vis in cel mai scurt timp posibil
. Ma bucur ca sunteti ok acum. Probabil ca o sa mai treaca putin pana o sa va recuperati definitiv. Aveti nevoie de odihna.

Adina, Livia Doamne ajuta sa fie fara reactii nasoale Priorixul.
Livia de acum incolo copiii nostrii nu mai cresc la fel de repede ca atunci cand erau bebelusi. Legat de meniul vostru, eu cred ca ar trebui sa ii dai pranzul mai devreme, adica pe la 12-13 si sa-i scoti rontzaielile dintre mese, care mai rau ii strica pofta de mancare gen: biscuiti si piscoturi. Branza cu fruct sau iaurtul sa il dai la 16 si la 18-19 ar trebui sa mai aiba o masa ori de cereale, ori piureuri, ori ce-a mancat la pranz sau cum zicea BF.. ce mancati voi seara la masa ( bineanteles, daca este buna si pentru el). Parerea mea...

Mire ce mai zici![]()
![]()
?
Mamica fericita de Mara si de David
nyny spune:
| citat din mesajul lui miremia Ma gandeam ca nu e deloc rau sa te nasti print/printesa. ![]() ![]() |
N-o fi rau ... da nici usor nu cred ca e. Atatea reguli de respectat, toata lumea cu ochii pe tine...
Nu stiu ce sa zic ...eu am urmarit foarte putin din nunta asta, dar in putinele momente in care am vazut mirii (la biserica mai mult) parca erau teleghidati. Nici macar sarutul de la balcon, n-a fost natural, asa cum ar fi trebuit pentru ca nu au simti ei sa faca asta... asa trebuia. S-a comentat fiecare gest, cuvintzel... cum era si normal probabil... Dar credeti ca ei s-au simtit in largul lor? Ganditi-va la luna lor de miere...pai vor fi vanati si la wc cred. Nu stiu daca mi-as dori asa ceva...
nyny spune:
Mda, hai ca am ramas singura p-aici...
Bine ca nu m-am culcat, ca tocmai s-a trezit Mara plangand. Asa se intampla cand nu doarme ziua deloc, cum a fost azi
. Sper sa nu mai ploua si maine, ca sa ii scot macar de dimineata cateva ore la plimbare.
Ma retrag, ca prevad o noapte umblatoare... poate nu.
Noapte buna.

micki_mica spune:
Livia
Kiti, la 1 an si 4 luni si jumatate
, papa asa:
ora 7 30 - (la trezire) LM
ora 8 - 200ml apa cu 8 sau 9 masuri de cereale, in biberon, ca pe lapte (cerealele maruntite la rasnita de cafea). daca nu, maxim 180 LP
ora 11 - fructe uneori cu biscuiti (de genul 1 banana+1/2 kiwi+1/4 mar, oricum pe la un 200 ml fructe)
ora 13-14 - piure de legume cu carne/ou/peste, cam 200-250 ml, depinde de cat de moale e piureul. cand papa un 200, mai bea LP, 30-50 ml
ora 14-14:30 LM, inainte de somn, si LM in timpul somnului
ora 17-18 iaurt cu biscuiti (daca nu a avut in fructe), cam 200 ml iaurt (adica un paharel mic nu ii ajunge, plange ca mai vrea)
ora 20-21-22 - 210 ml LP.
Aveam momente cand papa pranzul pe la 17 , si m-am enervat ca mi se parea f aiurea si defazat cu mesele, asa ca papa lapticul/cerealele mai devreme si fructele mai devreme. Si rar adoarme fara sa pape piureul de pranz (si papa LP).
Intre mese bea intre 100 si 200 ml ceai. Nu ii dau sa rontaie intre mese, dar ciuguleste de la noi cand papam (firimituri de paine, ce-i drept, ca nu-i pot da tot ce mananc eu
), chiar daca mancam dupa ce ii dam lui).
Kiti mananca bine, sunt constienta, dar de cand e suparat cu maselele, sta mai mult la san si calare pe mine (la propriu
).
Daca nu ii e foame, nu il fortez, il mai las 30-60 min, cand il si obosesc prin joaca. Si papa bine dupa aia.
Fara rontaieli intre mese, ca nu il vreau gras, ca am si eu piticii mei, si prefer sa pape la cateva ore, chiar daca putin, sa fie cu pofta, cu placere.
(Sorina, vezi ce vrajeala, de tehnica a mancatului, am?![]()
)
scuze, nu mai stiu ce mai vroiam sa zic...de cand ma oboseste pisoiul, cu statul pe mine, sunt mai haotica.
Mami a lui
Florin - Cristian
NOUTATI - www.lucrumanual.tk/bratari-crosetate/97-bratara-shadow.html" target="_blank">Bratara "Shadow" si www.lucrumanual.tk/seturi-crosetate/98-set-zi-insorita.html" target="_blank">Set "Zi insorita"
Magazinul meu
sorina_bz spune:
Buna dimineata, doamnelor!
Haideti la o cafelutza calda si aromata, de week-end!
La noi noapte usor maraitoare, dar in limite, cu 2 treziri de lapte, la 1.30 si 5.30...
Mire...
..intrebai de picasa...nici mie nu mi-a luat comment-urile aseara, si m-am ofticat, ca a fost selectiv, adica la unele albume mi le-a luat, la altele nu. Vad ca in dimineata asta pare ok.
Miki...
..super papa Kiti cel frumos, si super si "vrajeala!"
Sorry de "calareala", asa este...cand le ies maselele stau numai pe "om"!![]()
Nyny...sper sa fi avut o noapte buna, si ne-umblatoare! Despre nunta, printi si printese...exact asa cred si eu...nu mi-as dori sa fiu in pielea lor. N-am apucat eu sa vad mult, dar Kate parea incercanata si obosita, chiar daca era foarte frumoasa...
Dece...intrebai de ceaiul indulcit....cred ca mai bine ar fi neindulcit, ma gandesc la cariile de biberon.... (eu vorbesc
, care bag in ea 4 sticle de lp de seara pana dimineata, si are si ala zaharuri de numa'
)...
Livia...sa fie fara reactii vaccinul! Nu stiu ce sa iti spun, mie mi se pare ca Alexandru papa bine...Cu certitudine tu poti sa ii mai dai o masa, asa cum spuneau fetele...treaba e daca accepta el... Eu, si sa stau in cap, n-am cum sa torn in ea mai mult decat torn acum...Nu stiu cat te ajuta, o sa scriu si eu ce papa iris...dar meniul ei e cam varza, avand in vedere ca ii dau doar ce primeste ea...![]()
De exemplu ziua de ieri:
(si asta e tot ce a baut/mancat efectiv, nu am omis nimic, deci nu rontzanele, nu apa, nu ceai....nimika, ca nu dorim...si ieri a fost o zi bunicica dpdv al mancarii...)
01.30 - 130 ml lp
05.00 - 180 ml lp
07.00 - 140 ml lp
09.45 - 130g crema spanac cu cartofi plus carne curcan
10.45 - 100 ml lp (completare)
13.30 - 95g pui cu cartofi si morcovi
14.15 - 120 ml lp (completare)
17.45 - 164g curcan cu orez si legume
18.15 - 100 ml lp (completare)
21.15 - 180 ml lp
Astept oo.![]()
O zi frumoasa, tuturor!
decenuela spune:
neatza dragelor...si...e deja cafea..sarumana sorina...
nu-mi explic niste chestii...
cum spuneam JM e lapescuit...deci de ieri pana azi la amiaza n-o sa fie...
nu stiu de ce dar cand suntem noi 2...je & ji...e o atmosfera f relaxata...jiji fara figuri f calm....papa...adoarme f usor..nu se trez aiurea..etc..asta poate ca sunt eu f relaxata??///////
cand e si ta-su....noi avem in casa o atmosfera f ok...normala....insa JM e f panicos...cade copilul..vezi ca inghite aia...aluneca ...aoleu iar incepe sa maraie...uite vrea la mine si eu aveam treaba...etc( a nu se intelege ca e asa tot timpul) dar in mare cam asa e..
io zic ca are si asta un efect, nu?...nu stiu ce sa zic...e topit dupa fi-su..se joaca cu el...etc.dar cred ca transimte in casa starea lui se stres...
la trezire a fct faza cu ceaiul...insa ai dreptate sorina cred ca trebuie neindulcit...l-o mai vrea?
a adormit singur, langa mine, cu tv deschis iar eu butonanad netul...s-a trez pe la 1 juma...baut ceai...si de atunci doarme...nici macar n-a av treziri din alea...de--ale lor...nu l-am auzit maraind....
sorina..de ce oo...fiecare are prg sau pt copil...
jiji
8 . 150 ml LV
10....fructe 200 ml simple sau cu biscuiti...daca e doar banana o mananca asa
11-12..rontaie 1-2 bisc
1 pranzul...pasat/nepasat...si nu scriu ceva anume pt ca nu gatesc special..(ieri am av pulpe cu cartofi la cuptor)....
4-5 ...inca o repriza de mancare...poate tot ce-am av la pranz....( daca nu l-a mancat cum trebuie acu la 5 rade tot)
7..iaurt / orez/gris/budinca...etc
9.30 -150 ml lapte cu fulgi de porumb
10- 150 ml LV
nu e un prg batut in cuie...uneori mananca bine alteori mai putin...etc
e terminat dupa LV...cand il intreb daca vrea...are o reactie in general extaziata...dar nu mananca mai mult de150 ml...avem un bibe mic , de sticla, de cand s-a nascut
....vad ca nu mai vrea aventurile...
mai am un pic de coffe...el doarme...ma apuc sa calc hainutelele lui....ca sa nu fac galagie...
sa aveti o zi superba
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
simplicity spune:
Neata,
Nyny sper ca ati avut o noapte linistita 
Sorina imi pare rau de trezirile avute , multumesc de cafeluta
...
fetita mica sa pape si mai bine(a mea nici atata nu mai imi mananca)
Dece eu cred ca simt starea noastra, eu cand sunt mai putin relaxata parca si Ariana e mai dificila...LV ii dadeam si eu putin indulcit(cam o luna am procedat asa),dar acum nu ii mai dau indulcit deloc si mi l-a acceptat.sper sa reuseasca si la voi
despre printesa....la Biserica a fost mai "incruntata" dar ca si stare generala chiar mi s-a parut ca a fost momente cand si-a aratat bucuria....la balcon au fost 2 saruturi(primul era la comanda se vedea clar , dar la al doilea emotia i-a tradat)
zic si eu....oricum nu le este usor deloc,trebuie sa ai si stofa de asa ceva
Eu sunt un pic suparata,inca nu mi-a venit CM, de gravida nu sunt , oare de ce intarzie asa mult?!
Sa aveti o zi frumoasa

Mami de
simplicity spune:
Am vazut-o si pe Maia, e atat de dulce 

si mami ei e finuta si frumoasa 
Mami de
sorina_bz spune:
| citat din mesajul lui simplicity Neata, Sorina imi pare rau de trezirile avute , multumesc de cafeluta ![]() ... fetita mica sa pape si mai bine(a mea nici atata nu mai imi mananca)Sa aveti o zi frumoasa ![]() ![]() |
Pupam si noi fetele frumoase!

Poate daca ies caninii buclucasi, se mai repara si treaba cu papa, la Ariana...