Pufii de ian-feb 2010 isi iubesc mamicile ! (18)
Raspunsuri - Pagina 12
sorina_bz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miremia Ma tot gandeam ca am fost la un pas sa o intarc pe motiv ca nu mananca. Dupa ce s-a refacut cu stomacelul, s-a pus pe mancat. Abia astept sa o cantaresc, mi s-a spus ca se vede ca mananca. Verisorul nostru stie deja sa manance singur cu lingurita. E foarte funny cand mananca, dar si ce lasa in urma.... ![]() |
Bafta la cantar! Sa "treceti pragul"!

Sunt tare dragalasi cand papa singurei, dar asa e....iese cu .."macel" in urma lor! Felicitari verisorului!
livia1980 spune:
Buna seara
Noi am fost ieri la vaccin-pentaxim-ul si suntem OK.In schimb am inceput sa ma intreb daca eu il hranesc pe Alexandru bine?Ca nu a mai crescut in ultimul timp..stagneaza....Si am intrebat doctorita si mi-a spus ca, la aprox 2 ore jum ar trebui sa-i dau ceva de mancare
si meniul lui arata cam asa....:
la prima ora lapte de la san(prin somn)
la 7.30-8 -doua mere cu suc de la o portocala si ttei linguri de cereale Organix(fara zahar)
la 10.30 adoarme iar, dupa o portie de lapte de la san
la 12- am inceput sa-i dau biscuiti sau piscoturi
la 14.30- supa(piure de legume) cu diverse- carne, ou+putin unt sau ulei de masline si desert un iaurtel
somn cu inca o masa de san
la 18.30 -branza cu fructe sau iaurturi cu biscuiti
la 21-22-lapte praf cam 210ml
stiu ca e un subiect dezbatut f. mult dar chiar imi pun intrebari daca fac bine ce fac .Dar niciodata n-am avut probleme cu el legate de digestie, diaree sau sa fie constipat....si chiar nu ce sa fac??Sa
Voi ce spuneti?E de ajuns sau ar trebui sa-i modific putin?Ca adevarul e ca el mananca asa de la 8 luni.!!!!
miremia spune:
Nu stiu de ce nu-mi apar comentariile pe picasa. 
A mai patit cineva?
Ce mare si dragut s-a facut si Alexandru de livia! 

_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
decenuela spune:
ALEXX horror...si mie imi pocnea ranza de invidie cand ma gandeam la vacantza voastra....insa
...vb lu mire...io n-am nik...nu se atinge nik de mine...auzi tu 3 KILE!!!!!!!!!!!....nici nu indraznesc sa te vad..mi-e mor de ofica si ramane jiji fara mama...
livia...si jiji...la craciun avea 10 kile si acu 11...e clar ca nu mai iau asa in greutate...fac miscare mai multa etc..
cand am citit ca alaptezi...

...m-a luat asa o jale...
noi azi n-am fc mare lucru....sunt singura cu jiji....ta-su e la pescuit...
...mai am 2 zile de ...dezmatz culinar...nici nu mai stiu ce-am citit in cursul zilei...
ne uitam la...dansez pt tine...jiji isi face nr pe pat ...si cred ca va adormi....i-am fc ceai..putin indulcit cu miere pt la noapte( e ok indulcit sau trebuie chior)...incerc sa-i scot bibe cu lapte...pe motiv ca...ma gandesc ca e greu digerabil...mai ales noaptea....stiu ca si pt adulti nu prea e recomandat laptele seara...ma rog...vad..
a adormit...ma apuc sa mai googalesc detalii despre dieta...alicredo
....
va pup, sa aveti o noaptelinistita
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
simplicity spune:
| citat din mesajul lui miremia Ma tot gandeam ca am fost la un pas sa o intarc pe motiv ca nu mananca. Dupa ce s-a refacut cu stomacelul, s-a pus pe mancat. Abia astept sa o cantaresc, mi s-a spus ca se vede ca mananca. Verisorul nostru stie deja sa manance singur cu lingurita. E foarte funny cand mananca, dar si ce lasa in urma.... ![]() _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Super ca Mara mananca bine 
Mami de
Ariana(albinuta mea)Motto-ul de azi:
"Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit."
simplicity spune:
| citat din mesajul lui miremia Am vazut ca si unboticutz este iar .![]() _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Felicitari Unboticutz

Mami de
simplicity spune:
| citat din mesajul lui miremia Am vazut ca si unboticutz este iar .![]() _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |

Mami de
miremia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_bz
Bafta la cantar! Sa "treceti pragul"! ![]() Sunt tare dragalasi cand papa singurei, dar asa e....iese cu .."macel" in urma lor! Felicitari verisorului! Sorina, mami de Diana si Iris |

_
Mirela si
miremia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui simplicity
![]() Mami de Ariana(albinuta mea)Motto-ul de azi: "Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit." |
Nu ma mai asortez cu coafura dupa.
_
Mirela si
.