Pufii de ian-feb 2010 isi iubesc mamicile ! (18)
Raspunsuri - Pagina 14
sorina_bz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui decenuela neatza dragelor...si...e deja cafea..sarumana sorina... sorina..de ce oo...fiecare are prg sau pt copil... |

Beatrice1982 spune:
neata gagici!
ce faceti?
noi inspre bine, adik ivan, eu inspre rau...........
nush de ce, dar ma simt foarte rau, si parca nu mi pofta de nimic...nu am chef sa pap nik, stomacul mi-e tot timpul in gat, si matele sunt intoarse pe dos, efectiv nashpa!!!!!!!!!!!!!!!rau de tot!
of offfffffffffff
ivan papa bine..........se vede ca au iesi caninii!
si e ok
avem pui...a prins pe unul si a dat cu el de pamant, nu stiu daca isi revine, si e din ala cu gatul gol.........

degeaba ii spun ca nu e voie, dar nu intelege..........

i-am pus intr-un loc unde nu poate ajunge....
sorina sau alte fete
help
am spanac in gradina si nush ce sa ii fac
nu am mai pus pana acum never, si nu stiu nici o reteta
ma ajutati pls????????????????
mersiiiiiiiiiiiii
blue rain e gravi si ea, avem diferenta de doar cateva zile..........
nici nu stia ce si cum, cand a mers la dr, avea aproape 8 sapt...........si se comporta ca atare, ca nu e gravi....:)
deci cred ca nastem deodata la acelasi spital.........

sa aveti un we minunat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
va pup
Bea, mamica fericita de
Ivan(14.01.2010) si
10+ cu fetita cu codite...
Doamne ajuta!
nyny spune:
Neatza...
Sarumana de cafea Sorina
Dece parca ai vorbit de al meu (sotz). E foarte posibil sa ii transimta si lui starea de stres, sau probabil ca se si rasfatza cand va vede pe aman2 acasa...
Simply imi pare rau ca esti necajita...eu sunt sigura ca o sa apara curand si menstruatia, dar pentru linistea ta, n-ar fi rau sa mergi la un dr. Sa nu te superi pe mine.

Noi am stat in casa azi 
.. vreme schimbatoare... cand e soare, cand bate vantul, cand se innoreaza... Asta e.
ma duc sa hranesc copiii si revin....
Mamica fericita de Mara si de David
ana_g spune:
bea, spanac fiert in putina apa, apoi cu unt se face piure. merge cu cartofi, cu branza etc. pofta buna!...ce-as vrea si eu spanac in gradina...
imi pare rau ca nu te simti bine, stiu/stim cum e. stomacul in gat l-am avut si eu in primele 4 luni, nu puteam manca mai nimic, nu aveam nici un fel de pofta, am slabit.....dar apoi mi-am scos parleala, am bagat intensiv cozonac cu lapte la greu!![]()
_
mama lui Stefan, pui scump
Beatrice1982 spune:
| citat din mesajul lui ana_g bea, spanac fiert in putina apa, apoi cu unt se face piure. merge cu cartofi, cu branza etc. pofta buna!...ce-as vrea si eu spanac in gradina... imi pare rau ca nu te simti bine, stiu/stim cum e. stomacul in gat l-am avut si eu in primele 4 luni, nu puteam manca mai nimic, nu aveam nici un fel de pofta, am slabit.....dar apoi mi-am scos parleala, am bagat intensiv cozonac cu lapte la greu! _ mama lui Stefan, pui scump |
of of
deci mai am o luna buuuuuuunaaaaaaaaaaa
e bine........
mersi de reteta........

Bea, mamica fericita de
Ivan(14.01.2010) si
10+ cu fetita cu codite...Doamne ajuta!

sorina_bz spune:
| citat din mesajul lui Beatrice1982 neata gagici! sorina sau alte fete help am spanac in gradina si nush ce sa ii fac nu am mai pus pana acum never, si nu stiu nici o reteta ma ajutati pls???????????????? mersiiiiiiiiiiiii |
Bea
..eu lui iris ii dau spanac cu cartofi de la borcanel, de la hipp.Pentru noi, cand faceam, faceam asa:
Spanac proaspat, nu congelat: se spala frunzele, se curata de codite si se oparesc pentru cateva minute in apa clocotita in care se pune putina sare. Se toaca marunt si e gata sa fie folosit.
Ingrediente: 300 gr. spanac oparit ca mai inainte, 1 capatana mica de usturoi, 800 ml lapte gras, 1 lingura de smantana, 2 linguri de faina, putin ulei, sare, piper.
Mod de preparare : Se curata usturoiul si se toaca marunt. Se pune la calit in putin ulei in cratita, la foc mic, iar in momentul in care incepe sa se rumeneasca se adauga spanacul maruntit, si o cana mica de lapte.Se lasa sa dea un clocot, si apoi se adauga restul de lapte. Se tine pe foc pana da iar un clocot dupa care se stinge focul.Intr-o cana se amesteca lingura de smantana cu sare, piper si cele 2 linguri de faina. Se dilueaza cu un pic de lapte de pe spanac si apoi se amesteca in spanac, incet, amestecand ca sa se ingroase.
Se mai drege gustul de sare si gata.
Se poate papa cu piure, cu cartofi prajiti, cu ochiuri, cu mamaliga, cu ficatzei...

, si pofta mare!
sorina_bz spune:
Noi am fost la o plimbare, vreo ora jumi...nu puteam rata week-end-ul, cand e bine, ca am ajutoare..
Apoi am hranit trupele, le-am bagat la nani...si trupele s-au treziiit dejaaa, in timp ce scriam mesajul!....
nyny spune:
| citat din mesajul lui sorina_bz Noi am fost la o plimbare, vreo ora jumi...nu puteam rata week-end-ul, cand e bine, ca am ajutoare.. ![]() Sorina, mami de Diana si Iris |
Ce bine ca ati reusit sa iesiti. Cu somnul trupelor am si eu probleme. De bine ce ma laudam zilele trecute ca dormim mai bine, acum au intors aman2 armele impotriva mea. Da las ca-i dovedesc eu...
A iesit soarele si la noi. Astept sa se trezeasca si iesim cu ei sa-i mai obosim putin.
nyny spune:
| citat din mesajul lui Beatrice1982 neata gagici! ce faceti? noi inspre bine, adik ivan, eu inspre rau........... nush de ce, dar ma simt foarte rau, si parca nu mi pofta de nimic...nu am chef sa pap nik, stomacul mi-e tot timpul in gat, si matele sunt intoarse pe dos, efectiv nashpa!!!!!!!!!!!!!!!rau de tot! of offfffffffffff ivan papa bine..........se vede ca au iesi caninii! si e ok avem pui...a prins pe unul si a dat cu el de pamant, nu stiu daca isi revine, si e din ala cu gatul gol......... ![]() ![]() degeaba ii spun ca nu e voie, dar nu intelege.......... ![]() ![]() i-am pus intr-un loc unde nu poate ajunge.... |
Imi pare rau ca nu esti in apele tale. Se spune ca primul si ultimul trimestru de sarcina sunt cele mai grele. Mai ai putin si scapi... si o sa urmeze o perioada foarte frumoasa. Bine ca s-a mai linistit si Ivan... parca stie si el ca trebuie sa fie cumintzel ca nu se simte mami bine.

sorina_bz spune:
| citat din mesajul lui nyny Ce bine ca ati reusit sa iesiti. Cu somnul trupelor am si eu probleme. De bine ce ma laudam zilele trecute ca dormim mai bine, acum au intors aman2 armele impotriva mea. Da las ca-i dovedesc eu... A iesit soarele si la noi. Astept sa se trezeasca si iesim cu ei sa-i mai obosim putin. |

..asta cu intorsul arrmelor e super-tare!
si plimbare placuta....voiam si noi sa mai iesim o tura, dar ne-a obosit varza ea pe noi in primul tur, in loc sa fie invers