Aspirante optimiste >20 ani (677)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Eu am luat o pauza de somnic, de acum ma car la treaba, astazi cand am terminat ciorbita am papat si sotul a vrut sa bem un paharel de tuica la masa si ma simt rau, ma doare in furca pieptului ca la reflux esofagian.
Daca pot ma duc sa termin treaba si dupa imi iau sotul intr-o plimbare ca altfel nu imi revin.
Mai fetelor aveti grija sa nu faceti alcoolici, ca voi nu mai conteaza bebel sa fie si sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarah199065 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lilimara

Sarah imi pare rau ca trebuie sa amanati nunta si bebele...dar la cum ai descris tu situatia voastra stati fooooarte bine...si noi tot 400 paltim chirie si suntem deja in trei,muncim pentru al doilea pitic deci noi ar trebui sa fim depresati serios cu banii ..dar nu suntem.Nu avem casa in tara si nu sunt nici bani pusi deoparte.La inceput aveam un plan precis...nunta,casa si copii.Dar dupa nunta ne-am sucit si ne-am pus pe facut copii ...Casa poate reusim sa o facem peste 10 ani dar copii atunci sigur nu mai pot face

Lili de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)

Cu ajutorul lui DD in curand din nou

lili,noi consideram ca mai important e ca sa ai o casa si apoi sa faci copii!si noi suntem tineri(eu am 21 iar mihai 32)!acum si tu stai aici in italia stii cum e si cu munca,e perioada asta de criza,munca este nu este,deci un bebe ar avea nevoie de multe asa ca mie personal imi e frica sa il fac fara sa am ceva lichiditatipuse deoparte!sper sa nu fi fost prea aspra dar asta e parerea mea!un si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenusht spune:

fetelor, ce sa cred? din analize: fsh, lh si estradiol reiese ca am ovulat, dar pe mine ma doare burta....sa ma doara dupa ovulatie? Parca simt o jena si la fund Oricum voi merge si maine la o ecografie sa vad ce se vede acolo! hm...sunt ingrijorata!

Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!

vreau sa fiu !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:
citat din mesajul lui elenusht

fetelor, ce sa cred? din analize: fsh, lh si estradiol reiese ca am ovulat, dar pe mine ma doare burta....sa ma doara dupa ovulatie? Parca simt o jena si la fund Oricum voi merge si maine la o ecografie sa vad ce se vede acolo! hm...sunt ingrijorata!

Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!

vreau sa fiu !!!

in ce zii esti? pe mine cam la 2 sapt dupa ov au inceput niste dureri de burta de mama mama! si m-au tinut inca 2 sapt dupa ce am aflat de bebe.

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +10

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Buna fetelor!
Care ma puteti ajuta si pe mine cu interpretarea unor analize? Unele deja sunt gata, asa ca am intrat pe net si mi le-am vazut. si vine dupa cum urmeaza>
AgHBs nonreactive; AgHBe nonreactive; Ac Anti-HCV nonreactive; Ac Anti-CMV IgM nonreactive; Ac Anti-CMV IgG reactive; Ac Anti-Toxoplasma IgM - nonreactive; Ac Anti-Toxoplasma IgG positive; Ac Anti-virus rubeolos IgM negative; Ac Anti-virus rubeolos IgG positive valorile nu le-am mai trecut, pentru a se incadreaza in intervalul de referinta dat de laborator.

La hemoleucograma am cateva cu rosu, dar cu valori ori putin peste, ori putin sub cele din intervalul de referinta. Daca va pricepeti careva, va rog sa imi ziceti, si eventual daca ma ajutati cu interpretarea lor, le discutam pe PM, sa nu monopolizam aici.
Lorena, parca pentru tine nu e chineza aceasta limba a analizelor, nu?

diana 6+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuza
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

diana numai lorena cred ca te poate ajuta cel mai bine

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +10

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna
Pai fetele din It, ma mut si eu acolo la voi eu platesc O MIE chiria . Tu esti tinerica Sarah, dar al tau nu prea ... acum depinde si cat asteptati, daca e doar un an -doi... e ok.
Si eu exact ca Lili zic, copii frate, ca pana la pensie avem noi timp de casa(dar nu ma luati in seama ca eu am in Ro apart, inca dinainte sa vin aici)
Oricum eu nu as fi anulat nunta mea, nici daca era sfarsitul lumii.

In rest, sunteti de coma cu lubrifierea, incerc si eu de sambata un pahar de vin

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilimara spune:

Nu Sarah stai linistita ca nu m-am suparat.Fiecare cu prioritatile lui,suntem oameni si toti suntem diferiti.

Lili de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)

Cu ajutorul lui DD in curand din nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

diana, te ajut cu placere
ori le pui aici ori pe pm, cum vrei tu
doar ca mie imi e cam rau si pana acum am stat in pat
fetelor, sunt la pamant si cu stresul
suntem pe cale sa pierdem vreo 16 000 de euro daca ne ridica astia maine masina ca nu am reusit sa platim

offf fetele care au constiinte in domeniul bancar
chiar e posil dupa 60 zile de restanta?
chiar nu mai stim ce sa facem, grea e viata asta

sarah si din punctul meu de vedere e o mare greseala sa mai asteptati daca va doriti mult
cum vreti voi
dar si eu in colaps mare cu datorii cat casa si tot am zis ca nu ma mai intereseaza plus ca eu am nevoie si de tratament care nu se da nici macar compensat, platesc 100% si costa vreo 100 ron pe luna
mai ales ca tu stai acasa, nu lucrezi ca sa zici ca ai nevoie si de salariul tau, nu vad inconvenientul
iar faza cu 4000 euro pt bebe, iarta-ma dar eu nu am nici 1 leu pus deoparte si sa-u nascut copii cu parinti foarte nevoiasi si tot au fost sanatosi si fericiti
acum sincer cred ca exagerezi dar e alegerea voastra
aveti grija sa nu tot amanati si apoi cand vreti sa incercati sa te chinui ani intregi sau Doamne fereste sa nu mai poti

diana, astept analizele
eu ma pun in pat
daca adorm sa ma ierti dar iti zic maine ce si cum

pupici pe toata lumea

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

aaaa diana, ce ai scris pana acum sunt super ok
iar hemograma e normal sa-ti asa ceva in neregula, asa se intampla de obicei la gravidute
tot ce poti face e sa mergi cu ea la dr ginecolog sa-ti prescrie suplimente vitaminice

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput