Aspirante optimiste >20 ani (677)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilimara spune:

gabyv da pare ieftina chiria dar noi nu stam in Roma,stam intr-un orasel de pe langa Roma si nici nu stam singuri,daca am sta am plati 600 si asta pentru ca nu e un oras mare.Dar pentru un apartament de 2 camere in roma poti plati intre 800-1200.Deci stai bine tu zic eu

Lili de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)

Cu ajutorul lui DD in curand din nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

lore ai PM. Merci mult.

diana 6+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuza
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarah199065 spune:

lory,stiu ca aveti dreptate dar eu sunt dintr-o familie cu venituri reduse asa ca nu as vrea ca bebele meu sa duca lipsurile care le-am dus eu!tu stii povestea cu mama asa ca....
mai nou dupa bomba asta si cea cu soacra-mea care e bolnava si azi am vorbit si zice ca daca tot am intrat in bani,sa ii trimitem si ei ceva sa isi faca niste analize,m-am hotarat sa caut si eu de lucru,sunt in asteptarea unor raspunsuri asa ca nu ne e usor...oricum eu zic ca daca mai asteptam un an-doi nu e sfarsitul lumii!
lory,azi am vazut mesajul de pe messenger dar eram afara,vorbeam cu o vecina despre un loc de munca asa ca iarta-ma!
va rog sa nu aruncati cu rosii in mine dar asta e parerea mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Citat:
citat din mesajul lui sarah199065

lory,stiu ca aveti dreptate dar eu sunt dintr-o familie cu venituri reduse asa ca nu as vrea ca bebele meu sa duca lipsurile care le-am dus eu!tu stii povestea cu mama asa ca....
mai nou dupa bomba asta si cea cu soacra-mea care e bolnava si azi am vorbit si zice ca daca tot am intrat in bani,sa ii trimitem si ei ceva sa isi faca niste analize,m-am hotarat sa caut si eu de lucru,sunt in asteptarea unor raspunsuri asa ca nu ne e usor...oricum eu zic ca daca mai asteptam un an-doi nu e sfarsitul lumii!
lory,azi am vazut mesajul de pe messenger dar eram afara,vorbeam cu o vecina despre un loc de munca asa ca iarta-ma!
va rog sa nu aruncati cu rosii in mine dar asta e parerea mea!

Daca tu accepti sa ii dai bani soacrei tale sa isi faca tratament si tu renunti la nunta si la cred ca ai facut o alegere foarte proasta, casa daca e pe terminate o sa o terminati incetul, oricum acum nu stati in ea si nici nu o sa stati in urmatorul an, nu era mai bine sa faceti nunta sa traiti si voi cununati in fata lui Dumnezeu decat sa terminati casa, eu nu am bani nici macar de teren si tot ma gandesc la ca sa nu mai zic ca o am si pe nasa in apartament cu mine, si nu lucrez nicaieri ca nu pot pleca de acasa, cand imi gasesc de lucru atunci i se face rau si zice ca a dat casa de pomana si nu are cine sa aiba grija de ea. Tu faci cum vrei dar eu cred ca tu degeaba ai stat cu noi daca nu ai vazut cat suferim fiecare care chiar ne dorim cand vin uratii sau cate femei sunt care au atatea probleme si nu pot face copii, poate nu ai avut nimic de invatat din durerile noastre, eu zic ca ar trebui sa te mai gandesti o data inainte de a renunta asa usor, doar daca veniti in tara si faceti nunta, automat ceva bani veti primi inapoi ca dar.Noapte buna si sper ca nu te-am suparat cu toate ca avem conceptii mult diferite.

Mergi la inceput

Fetele stiu ca am promis ca va servesc virtual cu o felie de tort dar nu gasesc cititorul de card si nu pot pune pozele pe calculator.Ma iertati nu-i asa? Am fost iarasi la o plimbare de o ora si jumatate cu sotul meu, Multumesc lui Dumnezeu saptamana asta a fost acasa si ne-am impacat de minune, mi-am pregatit testul in baie si dimineata sper sa va dau o veste buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarah199065 spune:

da miha,sunt sigura ca ai dreptate ca suferiti foarte mult dar sunt tanara,un pot sa il fac si peste un an,doi dar daca doamne fereste va trebui sa ne intoarcem in romania si fara bani,casa neterminata si cu un bebe in brate ar fi mai bine?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sarah199065

da miha,sunt sigura ca ai dreptate ca suferiti foarte mult dar sunt tanara,un pot sa il fac si peste un an,doi dar daca doamne fereste va trebui sa ne intoarcem in romania si fara bani,casa neterminata si cu un bebe in brate ar fi mai bine?

Da ca Dumnezeu v-ar ajuta, dar daca veti veni in Romania si veti avea casa terminata si totul pus la punct si tu sau viitorul sot care deja are o varsta ca 32 de ani nu mai e foarte tanar, nu veti putea face copii ar fi mai bine.Dar hai te rog sa terminam ca ma enervez si nu imi face bine mie numai cand ma gandesc.

Mergi la inceput

Noapte buna fetelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunita1983 spune:

Sarah sa sti ca te inteleg perfect eu cind am venit in franta dupa nunta am venit cu o valiza sti vorba aia "ce-i pe mine si-n dulap doamne fereste de-un foc" ,am reusit sa ne facem de toate si ii multumesc la DD pentru asta ,dupa ce am avut de toate mam lasat de lucru si am incept muncile iata ca au trecut 2 ani si nimic;da eu sper sa vinaaaaaaaaaaaaaa oricum nu sint chiar asa batrana 28 de ani ;tu ai abia 21 de anisori mamaaaaa esti tanara
noi iti putem spune experientele noastre dar decizia tu o iei eu zic sa faci ce e mai bine pentru tine si incearca sa nu te lasi influentata de socri iti vreau binele ca sint parinti dar cum ti-l vrei tu nu ti-l vrea nimeni ;
poate puteti face macar starea civila;eu nu stiu daca aveam curajul sa investesc atitia bani fara sa fiu casatorita
te ai grija de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunita1983 spune:

noapte buna fetelor ma duc la son ca is ruptasi maine o iau de la capat

Mergi la inceput