Aspirante optimiste >20 ani (677)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bellasamoyed

lore stai linistita cu testul ca o furi...sapt viitoare abia

monique nici nu am simtit intepatura in col

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +10

samburelul meu

belea
atunci ma bag si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

mi-e trb sa imi vina sambata...si in sapt aia am facut marti un test ...negativ si dupa am facut duminica deci in prima zi de intarziere si a iesit pozitiv da era ata de pala liniuta ca puteai sa o ratezi clar si faza tare a fost ca liniuta nu mi-a aparut imediat , in alea cateva min a aparut dupa ce sa uscat testul ca nici nu am stiut ce sa cred.

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilimara spune:

buna fetelor!Sunteti de coma cu lubrifiantii astia...si eu foloseam si noroc ca va citesc si mai invat si eu ca nu fac bine la mormoloci...deci luna asta fara;o sa stam pe uscat...la propriu

Lili de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)

Cu ajutorul lui DD in curand din nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Da?
pai eu am facut ieri testul si dupa ce am vazut doar prima liniuta l-am aruncat la cos. Nu l-am tinut nici 30 de secunde.
Credeam ca liniuta ori apare imediat ori deloc.
Ok, stiu ca scrie sa astepti 3-5 minute dar am zis ca e de fite asa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Lilimara, nu pe uscat ci cu vinucul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Matzaila_81

Da?
pai eu am facut ieri testul si dupa ce am vazut doar prima liniuta l-am aruncat la cos. Nu l-am tinut nici 30 de secunde.
Credeam ca liniuta ori apare imediat ori deloc.
Ok, stiu ca scrie sa astepti 3-5 minute dar am zis ca e de fite asa....

chiar nu e de fitze mi-e mi-a aparut cu mult dupa 5 min defapt nici nu stiu cand a aparut ca l-am facut l-am pus pe etajera, m-am spalat pe fata, dinti etc...m-am uitat 1 sg liniuta. naspa. l-am lasat acolo si m-am dus sa pap, vin sa iau testul ma mai uit odata si surpriza 2 liniutedeci sigur a aparut dupa ce sa uscat. a aparut asa tarziu pt ca era sarcina foarte mica(am ovulat tarziu) si acum suntem inca cu 2 zile mai mici decat ultima mestra. da recuperam noi

samburelul meu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Matzaila_81

Lilimara, nu pe uscat ci cu vinucul

Atunci de maine ma duc si imi fac stoc in dulap ca incepem munca..speram sa fim mai productivi decat in celelalte luni

Mergi la inceput

fetelor vedeti sa nu iasa bebei balbaiti...si sa nu le dati la soti sa consume ca adorm gigeii

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

matzaila, are mare dreptate bella
si eu la prima sarcina am patit la fel
am facut testul si in primele 5 min nu a aparut nimic si l-am gabat la loc in cutie si l-am pus intr-un sertar
apoi vazand ca tot nu-mi vine dupa cateva zile l-am scos si am vazut doua linii clar vizivile, aproape la fel de intense

si cand am repetat testu a eisit din prima dar asta pt ca deja facusem 5 saptamani de sarcina

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Sarah imi pare rau ca trebuie sa amanati nunta si bebele...dar la cum ai descris tu situatia voastra stati fooooarte bine...si noi tot 400 paltim chirie si suntem deja in trei,muncim pentru al doilea pitic deci noi ar trebui sa fim depresati serios cu banii ..dar nu suntem.Nu avem casa in tara si nu sunt nici bani pusi deoparte.La inceput aveam un plan precis...nunta,casa si copii.Dar dupa nunta ne-am sucit si ne-am pus pe facut copii ...Casa poate reusim sa o facem peste 10 ani dar copii atunci sigur nu mai pot face

Mergi la inceput