Aspirante optimiste >20 ani (677)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

La endocrinolog din cate stiu eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bellasamoyed

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

Bella, dar tu ai zis ca ti-a facut anestezie, nu? Mi-e nu-mi face. In fine, nu de asta mi-a zis sa fiu acompaniata ca o sa ma doara ci ca o sa-mi dea un calmat in caz de nevoie si nu o sa pot conduce masina.
Anca, am intrebat si au zis ca PAP e bun si nu are sens.

Nu prea se agita ei aici cu siguranta.

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
On voudrait bien un mini nous...
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

mi-e mi-a facut anestezie locala cu xilina. da de ce nu le zici ca vrei anestezie locala? e mai buna decat calmant. oricum eu nu am simtit nimic si sincer nu cred ca anestezia aia a fost pana la trompe mi-a facut-o in col si aia a fost:D

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +10

samburelul meu

te-au intepat in col?
nu doare in col nu? ca asa am inteles

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

moni, sa stii ca nici saliva nu e indicata
se spune ca gura e mult mai murdara si decat fundul si te poti contamina
scuzati fetele
sa stiti ca si eu am o problema cu lubrifierea, mai ales cand facem jap jap zilnic in perioada fertila inainte sa apara mucusul
pana atunci nici mie nu imi convine dar suport si de multe ori ma doare sau ma simt iritata dupa contact, dar asta e
plus ca saliva contine o enzima care degradeaza celulele straine, in special microbii care sunt atat de rezistenti dar spermatozoizi care sunt atat de firavi saracutii

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

moni, sa stii ca nici saliva nu e indicata
se spune ca gura e mult mai murdara si decat fundul si te poti contamina
scuzati fetele
sa stiti ca si eu am o problema cu lubrifierea, mai ales cand facem jap jap zilnic in perioada fertila inainte sa apara mucusul
pana atunci nici mie nu imi convine dar suport si de multe ori ma doare sau ma simt iritata dupa contact, dar asta e
plus ca saliva contine o enzima care degradeaza celulele straine, in special microbii care sunt atat de rezistenti dar spermatozoizi care sunt atat de firavi saracutii

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ha!
foarte tare
atunci ignorati-ma!

eu am senzatia asta de uscaciune dar dispare in timpul, imediat dupa initierea actului sexual si senzual

Mergi la inceput

aha, acum nu ma mai simt ciudata
eu credeam ca e obligatoriu sa te lubrifiezi si daca acest lucru nu se intampla inseamana ca nu esti excitata, imi faceam tot felul de ganduri de ce nu se intampla nimic, decat rar
acum imi dau seama ca e ceva normal, mai ales daca devine mecanic in anumite perioade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Da si eu am probleme cu lubrifierea si cateodata cu concentrarea dar asta este ... trecem peste...

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC

Mergi la inceput

fetelor, asa ma mananca sa fac un test
sper sa rezist tentatiei
nu stiu ce ma apucat

Mergi la inceput

paula, merge si la ginecolog, acum depinde si de cat e de bun
in general si ei iti cer analizele hormonale sa vada ce si cum
dar la eco e indicat sa mergi sa vezi ce mai fac outele tale

mult succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Ha, si eu sunt tot asa cu lubrifierea. Credeam ca e ceva mai grav. Se pare ca nu sunt rare cazurile astea. Pacat ca nu s-au gandit la ceva complet inofensiv pentru pestisori ca sa ne ajute sa ne rezolvam problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

fetelor, asa ma mananca sa fac un test
sper sa rezist tentatiei
nu stiu ce ma apucat

Si pe mine dar nu pot ca e in camera si nu pot lua test, ramane pe maine dimineata.
Hai lasa si tu macar pe maine daca nu pe sambata ca acum nu e urina atat de concentrata.

Mergi la inceput