Aspirante optimiste >20 ani (677)
Raspunsuri - Pagina 13
Mihaelafalt spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui sarah199065
miha,din pacate nici in tara nu mai putem veni! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() am 6 ani de cand sunt aici si am fost doar o data! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
E asa de grav ce s-a intamplat sau nu poti spune? Scuze daca sunt indiscreta si imi pare foarte rau pentru tine, cum am mai zis si la mine era tata bolnav si nu mi-am luat rochia decat cu 2 saptamani inainte de nunta cand niste doctori de la Targu mures m-au asigurat ca o sa prinda si tata nunta, atunci am inceput pregatirile intens.

lorena_86 spune:
miha, ce a avut tati tau?
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
Monique77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorena_86 moni, cred ca ai gresit eu nu am nici o legatura cu suceava ![]() nu am fost in viata mea pe acolo poate miha sa iti raspunda ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
hahaha, cred ca am retinut eu gresit da
scuzeeeeeeee

Monique77 spune:
| citat din mesajul lui Matzaila_81 Elenusht, si eu am auzit de el dar nu l-am incercat. Noi folosim altceva si se pare ca e posibil sa ma fi sabotat singura. Tu de cat timp incerci? Imi fac programare la ginecolog saptamana asta si intreb mai multe si o sa revin cu un raspuns mai pertinent. La noi eu am nevoie. Ar fi tare greu sa renuntam la asta. Desi mental ma excit si simt placere, acolo nu se umezeste neam, decat foarte foarte rar. |
stiu ca sunt scarboasa dar putina saliva ajuta
Mihaelafalt spune:
| citat din mesajul lui lorena_86 miha, ce a avut tati tau? ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
Probleme cu inima, operat de arterita la picior in ultimul an de viata, inceput de diabet si cel mai grav era insuficienta renala, asta l-a terminat se temea foarte tare de dializa si in ultimul timp asta i-au propus doctorii, plus ca avea vreo cateva infarcturi la activ, dar a fost tare pana in ultima clipa, a paralizat de la mijloc in jos dupa amiaza, seara pe la 12 am plecat de la el, nu putea vorbi doar se uita la mine si sotul iar mama a ramas cu el in spital iar dupa o jumatate de ora dupa ce am plecat noi a murit.
E trist nu vreau sa va supar.
ancadragoman spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Monique77
stiu ca sunt scarboasa dar putina saliva ajuta |

anca
de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
Matzaila_81 spune:
![]()
Da, doar ca am citit pe internet ca nici asta nu ar fi taman ok pentru ca ar contine niscaiva sucuri gastrice care iarasi atenteaza la mormoloci.
Oricum m-ati facut sa rad.
ma simt mult mai bine si mai optimista de cand sunt aici.
PaulaFrida spune:
Fetele,la cine e mai bine sa merg cu analize hormonale?ginecolog sau endocrinolog?
oricum tre sa merg si la ginecolog sa fac un eco sa vad cum stau cu ovarele![]()
_
In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)
Monique77 spune:
| citat din mesajul lui sarah199065 buna fetele! ![]() din pacate,eu vin cu o veste ingrozitoare:din cauza anumitor probleme in familie va trebui sa il amanam pe bebe dar socul acum vine,am amanat si nunta pe anul viitor! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() si asta cu doar 3 luni si ceva inainte! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() of............. ![]() ![]() _ 2011 imi va aduce bebe mic! cu ajutorul lui DD o sa fiu !http://dwdf.daisypath.com/1OSjp1.png |
vai Sarah......
imi pare tare rau...
incredibil
ce nasooool....

!
.O sa vezi ca timpul va trece repede si ne vei ajunge din urma.Ce faci mai vii in tara sau nu?