Aspirante optimiste >20 ani (677)
Raspunsuri - Pagina 15
ancadragoman spune:
nu sunteti normale,am ras sa lesin ...si mai pe muteste ca sunt deranjata la burta si sa vezi atunci lubrefiere
anca
de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
Matzaila_81 spune:
Lore, cate zile ti-a intarziat?
Eu zic sa nu te grabesti. Mai bine sa fi sigura decat sa dai banii aiurea pe teste, deja am contribuit eu destul luna asta.
sarah199065 spune:
fetele,la noi problemuta o reprezinta BANII!am avut deoparte 14000€ dar acum cum avem si casa in constructie a gasit soacra-mea niste materiale super-super ieftine asa ca am zis ca mai bine cumparam alea,terminam casa si apoi facem nunta si
-le!casa e cu parter,etaj si mansarda asa ca a supt o gramada de bani!

dar multumim lui dumnezeu e 90% gata!
pe de o parte nu imi pare rau ca doar am investit in casa,dar pe de alta...plus ca si cu munca aici scartaie treaba!
asa ca am zis ca daca o fi sa nu mai fie de munca macar casa sa o avem gata in romania,ca nunta o facem noi!
si o intrebare:credeti ca ar fi mai bine sa incep sa iau din nou anticonceptionalele???ca de bebe pana la anul oricum nici nu se pune problema

pentru ca am cheltuit banii "lui" si cu 4000€ nici nu ma gandesc sa fac
,+ca din banii astia mai avem de cheltuit!
numai chiria noi platim 400€!asa ca....e greu

PaulaFrida spune:
lore multumesc

o sa merg si la gineco si la endocrinolog![]()
_
In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)
Monique77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorena_86 aha, acum nu ma mai simt ciudata eu credeam ca e obligatoriu sa te lubrifiezi si daca acest lucru nu se intampla inseamana ca nu esti excitata, imi faceam tot felul de ganduri de ce nu se intampla nimic, decat rar acum imi dau seama ca e ceva normal, mai ales daca devine mecanic in anumite perioade ![]() ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
Lore stai linistita ca eu stiu ca exista oricum mai multe feluri de excitatie - umeda, uscata cum sunt si mai multe feluri de orgasm
deci relax...si oricum la cat facem de mecanic....e normal
poate doar sa ne imbatam sau sa luam afrodisiace
Mihaelafalt spune:
| citat din mesajul lui sarah199065 fetele,la noi problemuta o reprezinta BANII!am avut deoparte 14000€ dar acum cum avem si casa in constructie a gasit soacra-mea niste materiale super-super ieftine asa ca am zis ca mai bine cumparam alea,terminam casa si apoi facem nunta si -le!casa e cu parter,etaj si mansarda asa ca a supt o gramada de bani!![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dar multumim lui dumnezeu e 90% gata!pe de o parte nu imi pare rau ca doar am investit in casa,dar pe de alta...plus ca si cu munca aici scartaie treaba! asa ca am zis ca daca o fi sa nu mai fie de munca macar casa sa o avem gata in romania,ca nunta o facem noi!si o intrebare:credeti ca ar fi mai bine sa incep sa iau din nou anticonceptionalele???ca de bebe pana la anul oricum nici nu se pune problema ![]() ![]() ![]() pentru ca am cheltuit banii "lui" si cu 4000€ nici nu ma gandesc sa fac ,+ca din banii astia mai avem de cheltuit!![]() numai chiria noi platim 400€!asa ca....e greu![]() ![]() ![]() ![]() |
Sarah ma gandeam ca e ceva mai grav, bine ca nu sunteti bolnavi sau vreun deces ceva, eu zic sa nu iei anti ca parerea mea daca ramai ce conteaza daca e inainte de nunta sau dupa doar voi tot va iubiti si sunteti impreuna, odata ce ati bagat si banii intr-o casa eu nu vad nici un motiv sa nu faceti
, acum tu faci cum stii ca e mai bine.
PaulaFrida spune:
Un pahar de vin rosu inainte s-apoi sa vezi lubrifiere

_
In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)
sarah199065 spune:
miha,asa e dar ma gandesc ca eu am crescut fara tata si nu as vrea ca bebele meu si tati lui sa aiba un nume,eu altul!poate gresesc dar vreau intai sa am siguranta zile de maine pentru el si apoi ne punem pe treaba!

cat despre banii investiti in casa au fost cam 65000€ deci...cum zice mihai toata tineretea mea inseamna doar betoane,polistiren,usi,ferestre....ne-am saturat!!!

imi cer scuze daca v-am facut emotii..

Monique77 spune:
| citat din mesajul lui PaulaFrida Un pahar de vin rosu inainte s-apoi sa vezi lubrifiere ![]() ![]() ![]() _ In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra"A person is a person, no matter how small. " Dr.Seuss www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker Trying To Conceive www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007) |
Yuhuuuuuu
Matzaila_81 spune:
Ce criminale sunteti....
Pai la cat am prestat luna asta ar trebui sa ajung alcoolica.

ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen