Puiuti de Randunici 2008!! (483)
Raspunsuri - Pagina 7
Gherman_in spune:
Multam Doinita,cu Daria la calculici si cu Iarina pe genunchi,iti cam dai seama cum am putut scrie!
.O sa le bag
data" aviatoare"
Va doresc somn usor si vise placute!
MarianaPop spune:
Buna dimineata randunici! 
aromata-i gata! Bineinteles ca am facut si ceai din fructe de padure
! Le-am lasat la termos ca sa le serviti calde! 
Doinita, noi nu ne roadem unghiile in schimb tragem de pielitele de la degete
, sper sa treaca de la sine asa cum a trecut si suptul degetelului.
Tatiana, mi-am si imaginat scena, tu la calculici si cu gargaritele pe tine
! Dragele de ele
!

LA MULTI ANI Jasmine! Sanatate, fericire si multe bucurii!

Dana Singh, felicitari mami! 

Sa aveti o zi buna in continuare!
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita
alina_satena spune:
La Multi Ani Jasmine

Mariana iti multumesc pentru cafea si pentru grija ta de a ne servi in fiecare dimineatza
virtuala.Sa ai o zi usoara la serviciu.
MarianaPop spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina_satena La Multi Ani Jasmine ![]() ![]() Mariana iti multumesc pentru cafea si pentru grija ta de a ne servi in fiecare dimineatza virtuala.Sa ai o zi usoara la serviciu.http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Intotdeauna cu placere
! Multumesc pentru urare
!Se intrevede o zi mai linista
Din perlele Biancai: i se deranjase chilotelul la fundulet si spune "Mami mi s-au ciufulit chiloteii!"

Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita
alina_satena spune:
Asa este,am depus dosarul de inscriere la 3 gradinite la mai multe nici ca mai am putere si nici nervi.Delia face boacane mai mari mai mici.
Ieri i-a spus unei vecine care este mai dolofana"ce iti mai place shaormica".![]()
MarianaPop spune:
| citat din mesajul lui alina_satena Delia face boacane mai mari mai mici. Ieri i-a spus unei vecine care este mai dolofana"ce iti mai place shaormica". http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubitaSuntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!
MarianaPop spune:
Tatiana, Doinita s-a racit cafeauaaaa!
Bianca astazi e la teatrul de papusi. Tare as fi vrut sa o vad si eu cum se manifesta pe acolo
. Era incantata ca va merge din nou...mai ales ca se vor plimba pana acolo cu "autobuzul magic"
.
Eu sunt in socoteli
, poate reusesc o refinantare....nu mai reusim sa platim ratele la banci
. Sa vedem ce-o sa iasa!
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
doinita_g spune:
Buna dimineata!
Mariana, multumesc pt carticele...le-am primit si sunt OK acum, nu le-am deschis inca.
Pana marti vom pleca la Bucuresti asa ca sunt putin cam agitata cu bagaje, serviciu, etc.
Despre refinantari, am incercat si noi diverse oferte ...da' nu stiu cum se face ca de fiecare data concluzia mea era ca am fi platit mai mult, asa ca am optat sa platesc ratele cu care m-am pricopsit.
randunici!
Doinitza
>>
Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)
http://community.webshots.com/user/doinita_d?vhost=community
"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"
MarianaPop spune:
| citat din mesajul lui doinita_g Buna dimineata! Mariana, multumesc pt carticele...le-am primit si sunt OK acum, nu le-am deschis inca. Pana marti vom pleca la Bucuresti asa ca sunt putin cam agitata cu bagaje, serviciu, etc. Despre refinantari, am incercat si noi diverse oferte ...da' nu stiu cum se face ca de fiecare data concluzia mea era ca am fi platit mai mult, asa ca am optat sa platesc ratele cu care m-am pricopsit. randunici!Doinitza >> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)http://community.webshots.com/user/doinita_d?vhost=community "Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare" |
Cu placere!
Spor la bagajeala! 
Din pacate trebuie sa gasesc o solutie intr-un timp scurt
, nu de alta dar nu vreau sa fim inregistrati la biroul de urmarire credite 

Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
MarianaPop spune:
Mariana, mamica de