Puiuti de Randunici 2008!! (483)
Raspunsuri - Pagina 8
Gherman_in spune:
Poftiti la
,am terminat bucatareala,azi avem ciorbita de perisoare si sarmalute
.Am avut si
cu "Socrela",i-am zis
,meci de
si cu fetele,ce-o fi fratilor in atmosfera azi,ori e ceva,ori m-am dilit eu,si-o fi bagat
coada!Am ramas numai cu randunoiu,sa vedem ce sa mai intampla !Fug la smotru,ca maine avem
,nasu ,nasa,parintii lor si...te mai miri cu cine aterizeaza
.Ce mai fac puiutii vostri,s-au insanatosit?
.
MarianaPop spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gherman_in Poftiti la ,am terminat bucatareala,azi avem ciorbita de perisoare si sarmalute .Am avut si cu "Socrela",i-am zis ,meci de si cu fetele,ce-o fi fratilor in atmosfera azi,ori e ceva,ori m-am dilit eu,si-o fi bagat ,nasu ,nasa,parintii lor si...te mai miri cu cine aterizeaza .Ce mai fac puiutii vostri,s-au insanatosit? .tatiana |
Multumesc de invitatie
! Cred ca intre noi functioneaza telepatia
.Tatiana, nu-ti face probleme... e doar faptul ca ai multe de rezolvat si vrei sa fie toata lumea multumita
?Bianca e tot cu tuse dar cu episoade scurte si rarute. Ne ducem totusi diseara sa ne vada "doctoreasa".
Spor la muncile "caznice"!

Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
Gherman_in spune:
Nu avem nici un evaniment important,dar nasii nostri sunt din Arad,au fost in statiune la Moneasa(cei batrani)si s-au gandit sa treaca si pe la noi. Nasa o sa nasca peste 2 saptamani,asa ca vine si ea,ca cine stie cand o sa ne mai vedem.Am probleme cu Daria....nu mai vrea la gradinita nici in ruptul capului.Ce sa fac?
.
MarianaPop spune:
fetelor!
Va doresc un we placut si insorit
! Noi nu avem nici un program deosebit in urmatoarele zile...eu...ca de obicei....bucatareala, smotruiala...alea alea
.
Urez de astazi pentru maine pentru puiuti de randunici: 

LA MULTI ANI Bianca Elena!
LA MULTI ANI Tudor Gabriel!
Sa fiti sanatosi si voiosi!

si mamici randunici:

Teodora si simonette

LA MULTI ANI CU SANATATE SI BUCURII!
Tatiana, distractie placuta maine
!
Teodora, sa nu crezi ca scapi de tratatie
!Distractie placuta si voua
!
Doinita, calatorie placuta
!
Alina
!
Ce poate fi mai frumos decat rasul sau zambetul unui copil????
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
MarianaPop spune:
| citat din mesajul lui Gherman_in Nu avem nici un evaniment important,dar nasii nostri sunt din Arad,au fost in statiune la Moneasa(cei batrani)si s-au gandit sa treaca si pe la noi. Nasa o sa nasca peste 2 saptamani,asa ca vine si ea,ca cine stie cand o sa ne mai vedem.Am probleme cu Daria....nu mai vrea la gradinita nici in ruptul capului.Ce sa fac? .tatiana |
Tatiana, inseamna ca s-a intamplat ceva la gradi! Eu zic sa mergi acolo sa vezi ce si cum. Am avut si eu un show cu educatoarele de la Bianca...dupa spusele lor copilu' ajunsese sa fie "un pericol" pentru ceilalti
. Am lamurit problema la directoare in cabinet. Bianca a reactionat muscand in momentul cand un copil ii smulsese jucaria din mana...daca educatoarea era mai atenta...nu se intampla nimic. Dar asta e...nu totdeauna sunt atente. Trebuie sa o mai descosi si pe Daria poate afli amanunte.

Fuuug acasa, ma asteapta puiutul!
Mariana, mamica de
Gherman_in spune:
Am fost la gradi cu ea,mi s-a parut totul ok.,oricum nu sta mult,pentru ca o duce tati la 9 si o iau eu la 12,mai erau copii care plangeau, Daria e la inceput,merge din Martie,o saptamana da,3 acasa,poate asta e problema.Gradi e profil german,poate si asta e o problema,ea e cea mai mica de acolo.Nu stiu ce sa zic,mai vedem.I-am zis azi ca o sa se duca la porci daca nu vrea la gradi,si sti ce mi-a zis?Ma duc mami,ma duc.Doamne-ajuta,vedem luni!Un weekend placut sa aveti,daca nu ne mai auzim!
MarianaPop spune:
Buna dimi,tuturor.....(matinala ca de obicei) hai la cafeluta
,dragele mele mamici, pupici multi la bebici si va astept!
Mi-am facut o oala de ceai
cu multa lamaie, sunt bolnava, m-am trezit pe la 1 dimineata cu frisoane de sarea patura pe mine, am amigadele cat casa, mi-a facut randunoiu o frectie, degeaba, taras grabis m-a adus la servici, astept sa mananc ca am supt mai devreme un tantum cu lamaie
.
Am fost cu Bianca la "doctoreasa" si nu are nimic pulmonar si nici rosu in gat, continuam cu siropelele Aerius si Ketof, spaluturi in nas cu aer fiziologic...unde mai pui ca si socrela tuseste si
, trebuie sa chemam
sa alunge bolesnitele astea
.
Fetelor, ce rau imi e
, imi vine sa ma culc pe birou
.
Va doresc o zi buna. La noi ploua intr-una de aseara, si-i frirrigggg....
.
Mariana, mamica de
teodora racz spune:
Mariana multumesc de urari!
Iti doresc insanatosire grabnica si o zi usoara la munca!
alina_satena spune:
Mariana insanatosire grabnica si familiei tale,si o zi cat mai usoara la munca.
Iti multumim pentru cafea.
o dragutza ca de obicei.
MarianaPop spune:
| citat din mesajul lui teodora racz Mariana multumesc de urari! Iti doresc insanatosire grabnica si o zi usoara la munca! |

Mariana, mamica de