Puiuti de Randunici 2008!! (483)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Multumesc pt primire si cafea
N-am citit decat cateva pagini din urma asta...si am vazut ca, din pacate, sunt schimbari...
Alexia e bine in general, acum are muci de cateva zile si ne chinuim cu tot felul de siropele, inhalatii, pufuri in nas...e maraita si nu vrea decat la mine!
Am inscris-o si noi la o gradi cu program prelungit, am avut bona dar din toamna am renuntat la ea (din motive financiare) si acum suntem cu bunicile care mai fac cu schimbul.

Doinitza>> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)
http://community.webshots.com/user/doinita_d?vhost=community

"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"

Mergi la inceput

Mariana, ti-am trimis si eu un PM pt carticele.
Tatiana, Ribomunil mi-a fost recomandat de o prietena (doctor) dar intelesesem ca lipseste din farmacii.

Si eu sunt in cautare de o schema pt intarirea imunit. inainte de gradi. Dr. de familie mi-a spus de altceva...ceva cu iso..(nustiucum)...am uitat...Deocamdata i-am facut acu vreo luna Prevenar13.

"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Citat:
citat din mesajul lui doinita_g

Multumesc pt primire si cafea
N-am citit decat cateva pagini din urma asta...si am vazut ca, din pacate, sunt schimbari...
Alexia e bine in general, acum are muci de cateva zile si ne chinuim cu tot felul de siropele, inhalatii, pufuri in nas...e maraita si nu vrea decat la mine!
Am inscris-o si noi la o gradi cu program prelungit, am avut bona dar din toamna am renuntat la ea (din motive financiare) si acum suntem cu bunicile care mai fac cu schimbul.

Si noi ne luptam cu o tuse seaca! Din pacate randunoiul nu a reusit sa o duca la "doctoreasa" , doamna avea nu stiu ce probleme familiare si pleca la 12:00 , ne vede maine. O dau pe leac babesc compresa cu cartof crud ras cu spirt si ser fiziologic in nas. Doamne ajuta sa nu mai aiba episoade urate de tuse!
Sanatate Alexiei!

Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

Bine ai revenit Doinita!Este vorba de isoprinosine cumva?Si noi am folosit impreuna cu Bronhovaxom,dar nu ne-a ajutat cu nimic.Poate la tine merge.Daria,fetita cea mare are o imunitate extrem de scazuta,fiind operata pe cord la varsta de 3 luni acum trebuie avut mare grija sa nu faca nimic,nici macar rosu in gat,dar nu se poate,bagam la antibiotice in ea aproape la 2 saptamani,nu e in regula,dar trebuie sa facem profilaxia endocarditei.Poate cu inaintarea in varsta creste si imunitatea,speram! Mariana,noi am mai folosit tot pt.Daria Flixotide si Ventolin pentru tuse seaca,am taiat gatul unei sticle de 2L de plastic si am facut un fel de palnie,am prins Flix.sau Vent.cu banda de izolat si i-am facut pufuri.Seara dormea mai linistita!Dar mai bine e sa intrebi medicul. Alina...,tocmai m-am uitat pe blog.. esti . Ma pregatesc si eu,ca dupa atata munca fizica,poate ma scoate randunoiu la o partida de.............,LA CE V-ATIGANDIT??

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gherman_in

Bine ai revenit Doinita!Este vorba de isoprinosine cumva?Si noi am folosit impreuna cu Bronhovaxom,dar nu ne-a ajutat cu nimic.Poate la tine merge.Daria,fetita cea mare are o imunitate extrem de scazuta,fiind operata pe cord la varsta de 3 luni acum trebuie avut mare grija sa nu faca nimic,nici macar rosu in gat,dar nu se poate,bagam la antibiotice in ea aproape la 2 saptamani,nu e in regula,dar trebuie sa facem profilaxia endocarditei.Poate cu inaintarea in varsta creste si imunitatea,speram! Mariana,noi am mai folosit tot pt.Daria Flixotide si Ventolin pentru tuse seaca,am taiat gatul unei sticle de 2L de plastic si am facut un fel de palnie,am prins Flix.sau Vent.cu banda de izolat si i-am facut pufuri.Seara dormea mai linistita!Dar mai bine e sa intrebi medicul. Alina...,tocmai m-am uitat pe blog.. esti . Ma pregatesc si eu,ca dupa atata munca fizica,poate ma scoate randunoiu la o partida de.............,LA CE V-ATIGANDIT??

tatiana

Multumesc ! In general Bianca e bine, intotdeauna intru in panica cand e vorba de muci si tuse pentru ca nu stiu cum sa actionez din pripa! Notez macar ideea de a-mi confectiona "aparatul"!
In privinta partidei.... chiar la aia m-am gandit , tot aveai incalzirea facuta....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

S-a trezit Daria si vrem sa va facem o surpriza,sa vedem ce ne iasa: ceeeeeeeuuu sunnnt daria va pup.Scrise de mana ei.Noi stim literele!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gherman_in

S-a trezit Daria si vrem sa va facem o surpriza,sa vedem ce ne iasa: ceeeeeeeuuu sunnnt daria va pup.Scrise de mana ei.Noi stim literele!!!!!!!!!!!!

tatiana

Bravooooo Dariaaaaa! Asteptam cu interes ....

Mergi la inceput

Da Tatiana despre isoprinosine e vorba, oricum nu m-am hotarat inca la ceva...am zis sa mai caut ceva info si eu despre ribomunil.
Multi Dariei si multa sanatate!
si...un mare BRAVO pt cunostintele de literatura

Mariana, despre siropuri...Alexiei ii prieste Counghendul de exemplu.

Mergi la inceput

Fetelor sunt , sa te fereasca DD de razbunarea prostului !
Unde mai pui ca are si doua facultati, da omenie ioc ! Concluzia e una: toata lumea-i saritoare cand e vorba de dat la, e mult mai usor sa faci un rau decat un bine .
"Ei sunt ca iarba, cu duiumul,
Sa nu-i jignesti, sa nu-i improsti !
O, Doamne, de ne-ar creste graul
Cum cresc recoltele de ...PROSTI."

Gata, mi-am revenit.......

Randunici va urez o dupa amiaza si o seara placuta!

Mergi la inceput

Vantul asta ma dispera
Puiutii vostri isi rod cumva unghiile?
Alexia a inceput cu pielitele....si a ajuns la unghii. I-am zis eu si bune si rele, am incercat si cu lac amar si cu oja dar degeaba

Mergi la inceput