Puiuti de Randunici 2008!! (483)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

Am uitat vacanta:plecam in Antalya pe 21 Iunie,iar pe 22 sarbatorim randunoiu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Neatza fetelor va invit la o sau un ceai(eu am nevoie k am racit)la treburi ca sa nu raman in urma

Mergi la inceput

Neata,mai bine era o noapte.Bine-nteles ca randunoiu nu a reusit sa adoarma asara,tot pe mine a cazut magareata,si Iarinuca avea chef de orice,numai de somn nu.A adormit la 24,si la 7 a dat desteptarea.Nu am chef de nimic azi,cred ca o imbrac pe Iarina si trag o fuga la DEVA la ,huzurim pana o recuperam pe Daria de la gradi.Alina,sa te faci bine.Mariana....Doinita...unde sunteti?

Mergi la inceput

Gherman sper sa ma fac bine,ca altfel sunt terminata,ca am o groaza de treaba.Spor la shopping

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Buna dimineata ! Belvita start...vorba cantecului...!
Hop si eu la , ca ceai nu servesc....
Alina, multumim de tratatie!
Eu nu am inceput ziua prea bine dar....nu ma las.... Dimineata, mi-am scapat mobilul in baie pe gresie si nema afisaj dar l-am "reparat" pana la urma (vai mie de ma afla randunoiu), pierdut la mustata maxi taxi...ca doar e marti.... La job nu prea reusesc sa ma adun...fac multe si nu reusesc sa finalizez mai nimic...si am intrat la voi la un moment de respiro....
Ce ma bucur fetelor ca plecati in co...la noi nu se stie...poate reusim vre-o iesire de cateva zile la munte.
Alina, sanatate! Sa ai spor in toate !
Tatiana si noi tot tarziu ne culcam (23:00 - 23:30) .

la randunici, bebice si bebici mai mari sau mai mici!

la munci...gata pauza....

Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita

**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

'neata fetelor!
Alina sa treaca repede raceala.
si puiutilor
mucosi, multa sanatate. Cred ca nici Alexia nu-i total rezolvata...da' eu m-am saturat si-o mai las asa cum e...ca i-am dat o gramazenie de chestii.
Tatiana...super aniversare...si noi serbam in vacanta vreo 15 ani de casat.. Spor la cumparaturi...am incercat si eu cu Alexia vineri sa-mi iau o rochitica...dar copchilu' alerga intr-una printre haine, dadea umerasele pe jos,...mai iesea si din magazin: 'mami. vleau sa respil si eu putin ael', pana la urma am convins-o sa intre putin cu mine in cabina de proba...dar s-a apucat si pe-acolo de demolat, apoi imi deschide usa (eu eram cam goala) si cica:' o prezint pe mami Doinita!', asa ca probata, neprobata am dat repede banii si-am fugit cu copchilu'.
Mariana cum iti merge treaba azi?

Va pup si va doresc o zi insorita!

Doinitza>> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)
http://community.webshots.com/user/doinita_d?vhost=community

"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"

Mergi la inceput

Si eu sper sa ma adun sa incep treaba ca altfel simt ca o iau razna,ma tenteaza sa fumez dar incerc sa ma abtin ca numai se poate si sper sa ma ajute DD sa imi vina cheful de treaba,si sa ma mai lase raceala astaSpor la treaba fetelor si servici usor

Mergi la inceput

Eu am avut spor la cumparaturi(de-ale gurii),dar nu m-am putut abtine sa nu-mi achitionez si un costum de baie super,ca nu dedeaba am reusit sa dau kg-le jos si aproape toti colaceii,mai am doar din burtica de dat.In sfarsit incap in hainele de d-soaraAm ajuns la 57kg,sa vedem cat ma tine asa!Vad ca voi lucrati de zor...ce dor imi este si mie...dar poate o sa vina si randul meu!

Mergi la inceput

Tatiana sa folosesti cu placere costumul de baie,eu mai am de facut in baie si sper sa termin pe ziua de azi ca sa pot scoate puiul de randunica afara,daca nu macar asa putin sa luam niste aer pe balcon

Mergi la inceput

Fetelor va invit la o aburinda si un ceai,eu inca bolesc ,ma asteapta o zi lunga de ,sper sa trec si peste astaO zi usoara astazi va doresc.

Mergi la inceput