Puiuti de Randunici 2008!! (483)
Raspunsuri - Pagina 16
MarianaPop spune:

Salutare randunele! Ce liniste-i pe crenguta
. Se vede ca e timp frumos si sunteti afara cu puii
.
Alina, stiu ca e tarziu, dar mai ai vre-o cafea si pentru mine
?
Ce zile am....
doamne ajuta! Mare noroc am ca sunt rezistenta la stres
. Raportez: sunt pe ultima suta de metri cu pregatirile, maine e ziua "Z"....Am fost in alergaturi non stop... dar le-am "dovedit" pe toate. Bineinteles am si ajutorul
....trebuie sa iasa bine
.
Tatiana
mami cred ca arati trasnet. Ceea ce nu pot spune si de mine
. Si lupta si dai, da' la mine kilogramele nu se dau jos neam....
. Chiar dimineata am fost profund dezamagita ca am probat o fusta care-mi era larga anul trecut si...acum imi vine bine
. Naspa rau de tot situatia....dar asta e....
. "S-a ingrasat modelul" vorba unui coleg de-al meu
.
Azi la cresa la Bianca vine circul...ce-o fi la ei acolo...imi inchipui...oricum doamnele i-au "pregatit" de ieri...![]()
Nu mai stiu ce vroiam sa spun....mi s-au blocat rotitele
.
Va doresc o zi buna in continuare si multi
!
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
alina_satena spune:
Mariana a ta e reincalzita cafeaua ti-am puso deoparte,eu am fost pana la bibliotreca cu Delia si am venit acasa deoarece imi este fff rau si am o zi de cacao plian de 
si sa gatesc,dar le dovedesc eu incet incet pe toate ,ma bucur k ai reusit sa iti duci treaba pana la capat si sper ca maine sa auzim ca ai primit multe felicitari.Servici usor in continuare si multi 
la treaba.
Gherman_in spune:
Salutare,am poposit si eu putin pe crenguta,munca-munca,da...distractie ioc?Am gatat si eu tunsu gazonului,adormitu fetelor,vine si ploaia cred,ca s-a cam intunecat.Noi stam acasa ,nu mai frecventam gradi,ca avem viroza herpetica,nu ne-a dat inca nici un antibiotic,cica pe viroze nu merg antibioticele,dar tare mi-e frica sa nu ajung iar la injectii.Amandoua sunt "virusate"+randunoiu!Eu am scapat pana acum,ca sunt mai tare-n clanta
.Voi ati scapat de pampi,ca eu nu reusesc cu Daria deloc.Ii poarta cand doarme.Sa o vad acuma,ca am lasat-o fara-poate facem inundatie
Spor la lucru,fug si eu la calcat,ca am o tona![]()

doinita_g spune:
Sunt si eu pe aici...la o cafea intarziata!
Ieri seara dupa ce ne-am intors din parc si-am spalat copchilu' a sunat soacra mea ca si-a luxat picioru...cum maica mea e la tara la vreo 60 km, azi iar am fost cu Alexia la munca...naspa treaba!
Alina ai grija de spate...cu atatea treburi, saracuta de tine
, n-ai niciun ajutor?
Mariana, succes sa iasa totul ca la carte!
Tatiana tine-o tot asa cu silueta
si sa porti cu drag...costumul!
Fetelor. voi ce folositi contra tantarilor si insectelor pt puiuti? Piscotica mea are o atractie deosebita la tot ce insemna insecte...frateee de n-a piscat-o saraca toate cele de la furnici, purici, paienjeni...si-am culminat c-o capusa
care-a pus capac! Pana acu am folosit chestia aia de la chicco...nici n-o tin prea dezbraca...da deja m-apuca groaza cand ma gandesc ca incepe sezonul piscatoarelor
Multi
si spor la toate!
Doinitza
>>
Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)
http://community.webshots.com/user/doinita_d?vhost=community
"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"
MarianaPop spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina_satena Mariana a ta e reincalzita cafeaua ti-am puso deoparte,eu am fost pana la bibliotreca cu Delia si am venit acasa deoarece imi este fff rau si am o zi de cacao plian de ![]() si sa gatesc,dar le dovedesc eu incet incet pe toate ,ma bucur k ai reusit sa iti duci treaba pana la capat si sper ca maine sa auzim ca ai primit multe felicitari.Servici usor in continuare si multi ![]() la treaba.http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Alina, multumesc! Buna si aia, am baut-o deja
Mami, sanatate! De o tii asa zilnic cu
si
nu cred ca-i bine! Pune si men-ii la munci
! Tu cat poti sa rezisti in ritmul asta? Offf...
.Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
MarianaPop spune:
| citat din mesajul lui Gherman_in Salutare,am poposit si eu putin pe crenguta,munca-munca,da...distractie ioc?Am gatat si eu tunsu gazonului,adormitu fetelor,vine si ploaia cred,ca s-a cam intunecat.Noi stam acasa ,nu mai frecventam gradi,ca avem viroza herpetica,nu ne-a dat inca nici un antibiotic,cica pe viroze nu merg antibioticele,dar tare mi-e frica sa nu ajung iar la injectii.Amandoua sunt "virusate"+randunoiu!Eu am scapat pana acum,ca sunt mai tare-n clanta ![]() ![]() tatiana |
Tatiana, iti trimit de la noi un soare imens si arzator...iar sunt 28 de grade...
! Si noi suntem cu ei la culcare. O sa renunte ele singurele...pana la urma. Bianca imi cere in mod expres sa-i pun...
!Spor la calcaturi!

Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
MarianaPop spune:
| citat din mesajul lui doinita_g Sunt si eu pe aici...la o cafea intarziata! Ieri seara dupa ce ne-am intors din parc si-am spalat copchilu' a sunat soacra mea ca si-a luxat picioru...cum maica mea e la tara la vreo 60 km, azi iar am fost cu Alexia la munca...naspa treaba! Alina ai grija de spate...cu atatea treburi, saracuta de tine , n-ai niciun ajutor?Mariana, succes sa iasa totul ca la carte! Tatiana tine-o tot asa cu silueta si sa porti cu drag...costumul!Fetelor. voi ce folositi contra tantarilor si insectelor pt puiuti? Piscotica mea are o atractie deosebita la tot ce insemna insecte...frateee de n-a piscat-o saraca toate cele de la furnici, purici, paienjeni...si-am culminat c-o capusa care-a pus capac! Pana acu am folosit chestia aia de la chicco...nici n-o tin prea dezbraca...da deja m-apuca groaza cand ma gandesc ca incepe sezonul piscatoarelor![]() Multi ![]() si spor la toate!Doinitza >> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)http://community.webshots.com/user/doinita_d?vhost=community "Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare" |
Doinita, multumesc
!Sanatate soacrei tale
!Naspa cu copil la munci....
. E rau sa nu ai pe cineva sigur cu care sa o lasi...
Si noi avem aceeasi metehna cu gazele...in special cu tantarii...Noi ne dam cu Autan....si in cazul aparitiei bubitelor de la insecte, cu mixtura mentolata (e un preparat care se gaseste in farmacii).
Pupicei
!Mariana, mamica de
MarianaPop spune:
Randunici
!
Va urez o dupa amiaza si o seara excelenta! Sa aveti grija de voi si de puiuti si bineinteles de randunoi
!
Fug rapid ca sa-i cumpar pijamale subtiri cupilului, am programare la dentist si...cam atat....in seara asta vreau sa lenevesc....nu stiu daca voi si reusi....![]()
Mariana, mamica de
alina_satena spune:
Doar randunoiul ma ajuta,amles acum ca sunt bolnava cu febra mare (40 febra)na,dar ne descurcam asa incet.Am facut cam tot ce mi-am propus sa fac astazi.O zi usoara in continuare fetelor