Puiuti de Randunici 2008!! (483)
Raspunsuri - Pagina 14
alina_satena spune:
Doinita cu RCS&RDS m-am lecuit ,si in legatura cu oamenii:i-am dat unei tipe sa imi vanda bijuterii mi-a vandut in valoare de 50 Ron si mai aveam la ea bijuterii in valoare de 150ron pe care nu mai vrea sa mi le mai dea nici banii nici bijuteriile,la inceput m-a ajuta ea cu materiale ca asa a vrut ea si acum mi-am dat seama ca nu toti oamenii sunt asa ca mine naivi si creduli si saritori

MarianaPop spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui doinita_g Hop si eu la cafea! Da, si noi aproape numa pe-afara am stat...eu nici n-am mai cetit prognoza...asa ca va rog, nu ma speriati, oricum sunt imbracata de vara Mariana gata cu dentistu? Despre formatie ...Alexia e prezenta! Chiar as vrea sa gasesc vreun club, ceva pt. kinderi, sa cante si ea intr-un mod mai organizat O zi insorita va doresc !Doinitza >> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)http://community.webshots.com/user/doinita_d?vhost=community "Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare" |
Doinita, scoate maleta de la sifonier...s-o ai la indemana

, grindina si "vijulii" incepand din noaptea asta
. Dentistei i-am spus "next time" vineri inca nu masimteam bine si n-as fi vrut sa am accese de tuse taman cand eram pe scaunul ei...
. Asa ca mai am o incercare miercuri Colombina canta
si danseaza
la cresa. Imi canta acasa niste melodii de care habar nu am de ele
gen lamaita, haide mandruto mandra mea
.
si o zi buna in continuare!Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
MarianaPop spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina_satena Doinita cu RCS&RDS m-am lecuit ,si in legatura cu oamenii:i-am dat unei tipe sa imi vanda bijuterii mi-a vandut in valoare de 50 Ron si mai aveam la ea bijuterii in valoare de 150ron pe care nu mai vrea sa mi le mai dea nici banii nici bijuteriile,la inceput m-a ajuta ea cu materiale ca asa a vrut ea si acum mi-am dat seama ca nu toti oamenii sunt asa ca mine naivi si creduli si saritori ![]() ![]() http://alinahandmade.blogspot.com/ |
A avea incredere in orisicine e o naivitate, a nu avea incredere in nimeni e o psihoza, a testa increderea in oameni e o necesitate. Cam asta sunt principiile mele. E o chestie de mediu. Daca nu te-a inselat nimeni niciodata n-ai nici un motiv sa nu te increzi in orice om. Daca cei mai buni prieteni sau cunoscuti te inseala, ajungi sa n-ai incredere in nimeni. Dac-ai fost inselata de cateva ori, normal ar fi sa fii mai precauta si sa nu te mai increzi in orisicine fara sa te asiguri mai intai ca persoana respectiva merita increderea ta. Imi pare sincer rau de patania ta si ca astfel de specimene traiesc cu si langa noi
.
ca sa treci mai usor....In privinta RDS-ului nu stiu ce sa zic....noi ne incadram in aia 2 EUR. Am fost inainte la UPS dar "viteza de accesare a netului era mult mai mica"....l-am citat pe randunoi....acasa eu nu am acces la computador...

si o zi cat mai usoara in continuare!Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
MarianaPop spune:
Alina heeeeelp!
Spune-mi si mie, te rog, o florarie care sa fie in apropiere de hotelul Crown Plaza.

cu anticipatie!
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
Gherman_in spune:
,cred ca nu mai aveti nici o gura de cafea,nu???
si e o vremeee,de te-ndeamna la somn,si ploua,si tuna,brr.Fata de sambata,cand am prins si eu balanelu de picior,am facut nitcaiva plaja in curte,m-am inegrit putin,ca deh,ne pregatim de concediu!Mariana,mobila-i pe pozitie,dar eu sunt pe pozitie si mai tare-nu vad astia nici un ban de la mine,ca tot nu-i cum am vrut,si m-au tinut si de la Craciun cu ea pe jumate facuta.Oamenii astia chiar ne iau de fraieri?Alina-pune piciorul in prag!Apropo,Dariuta e racita,avem mucisori si stranutam,dar record,avem si o saptamana de gradi.Maine ne prezentam si noi la doftoreasa![]()
toate randunicile!!!!!
alina_satena spune:
Gherman am incercat dar tipa acum numai raspunde la telefon
ieri s-a dus randunoiul sa se intalkneasca cu ea si nu a venit.
Mariana nu stiu nici o florarie pe langa Crown Plaza dar ma interesez.Si Delia de sambata de cand a fost la soacra a vebnit cu nasu infundat dar asta este sa nu zica soacra k iarasi sunt nesimtita cu ea
doinita_g spune:
Alina imi pare rau de faza cu tipa aia...din pacate aud tot mai des de astfel de patanii...Mai zilele trecute a patit-o frate-miu (cu vreo 600 ron)...si evident ca tipul n-a mai fost de gasit. Sunt unii care traiesc numai din tepe de astea si n-au nicio remuscare
iar tu te consumi, te enervezi dar...cam degeaba. Poate totusi tu vei avea mai mult noroc
Tatiana sa-ti fie bronzul de durata...cand plecati in concediu si pe unde?
Si noi ne-am luat cateva zile din 23 iunie la mare, la bulgari...da cu vremea asta nu mai stiu ce sa zic!
La noi e soare asa ca ies cu Alexia pe-afara!
toata lumea!
Doinitza
>>
Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)
http://community.webshots.com/user/doinita_d?vhost=community
"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"
MarianaPop spune:
randunici!
Nu-i asa ca v-am facut o surpriza
? Am mandruta pleacata cu tati la leagane si eu am avut ceva de trebaluit la dulapiorul ei cu haine.
ca n-am mai reusit sa mai intru inainte de plecarea de la job. Am avut o zi fetelor...
. Da' daca am trecut de ziua de azi...maine merge treaba ca 'unsa'
. Tot ma cauta un coleg manager de proiect si-mi "reprosa" ca nu m-a gasit in cursul zilei (am de finalizat si un m.o.m. pana miercuri
) si eu bineinteles care ma tin mereu de glume i-am spus: "Imi pare rau ca nu m-ai gasit, o rezolvam pe loc (ce-i si cu vorba asta romaneasca
)...dar lasa-ma sa-mi adun picioarele...![]()
Astazi Bianca a dormit la cresa. Am vecini hotarati sa faca blocul svaiter si asa am hotarat sa se odihneasca acolo. A marait ea la inceput dar s-a culcat in cele din urma.
I-am pregatit colombinei o salatica cu de toate...astept sa se intoarca.
Alina spor la munci
!
Tatiana sa-ti fie de bine bronzul! Sa folositi cat mai mult mobila din dotare. Nu-mi spune de "meseriasi" ca-s patita si eu...chiar daca unii "m-au umplut" de urari de bine....nu m-am lasat, am fost ferma pe pozitie si nu le-am dat restul de bani pe care-i datoram...
Doinita nu-ti face de acum ganduri cenusii, trebuie sa fie soare si frumos
!
Tatiana
sa scapati de probleme!
Astazi nu prea mi-am facut datoria la cafea
! Cum...sa vina randunicile in vizita si sa nu am cafeaua pregatita
? Hmmmmm...dar ma iertati, nu? 

si sanatate puiutilor muciosi! Noi tot mai avem cate o scurgere nazala cand si cand... si a inceput sa tuseasca 
O seara buna tuturor
!
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
Gherman_in spune:
Si eu am avut o zi de...La ora asta a venit si randunoiu de pe teren si am incheiat garda,i-am dat-o pe Iarina in primire s-o culce,ca nu stiu ce au avut azi,m-au exploatat la maxim.Si maine cred ca e la fel,ca e iar pe teren cu studentii.Sunt franta,dar nu am putut sa nu intru sa impart
,ma duc sa vad ce s-a rezolvat,poate astia dorm bustean la mine in camera si eu pe langa!
Poate prind si eu un ness de dimineata!

la treahba ca am o groaza si am dormit putin