Puiuti de Randunici 2008!! (483)
Raspunsuri - Pagina 13
MarianaPop spune:
randunici!
Da' pe unde umblati fetelor? Aaaa, presupun ca e soare in toata tara si ati iesit la plimbareli
.
Va las cate o cafeluta
cu un ingredient special de sanatate maxima
. Iau si eu una, poate-mi mai trece trompeta asta...
.
Alina, cum a fost intalnirea cu sotu'
?
Teodora, mami nu mai spui nimic
?
Tatiana, mobila-i pe pozitie
? Sau inca lucrezi la asta
?
Doinita, cum a fost intalnirea Alexutei cu Cenusareasa
?
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
doinita_g spune:
Va salut si eu...
Azi a aparut o situatie neprevaz. asa ca am fost la serviciu cu Alexia...ocazie cu care sunt si eu acasa mai repede![]()
Mariana, sa-ti iasa treaba super buna cu organizarile...toata lumea sa fie multumita, dar mai ales tu
Teodora, mi-a mi-a spus ca nu conteaza inainte sau dupa masa (si nea dr e chiar de sp. gastroenterolog)...asa ca eu imi intrasem in reflex si il dadeam dupa masa de dimineata...la ceva distanta...Alexia a luat o perioada considerabila...dupa varsta de 1 an de zile cand au aparut problemele...Problemele voastre sunt de aceeasi natura, adica digestiva? Scuze ca nu-s in tema

Despre intalnirea cu Cenusareasa...a fost ratata pt ca Alexia a dormit pana la 18.30 (foarte rar se intampla lucru asta, de cand s-a nascut nu prea a fost prietena cu somnu
)...am iesit si noi putin in oras ca fetele![]()
La capitolul NUUUU...ea spune: 'NU, NU si NU!', omu' meu ii zice de obicei pe invers sa obtinem si noi ce vrem
, mie nu prea-mi iese faza asta![]()
Doinitza
>>
Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)
http://community.webshots.com/user/doinita_d?vhost=community
"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"
doinita_g spune:
Acu daca pe Cenusareasa am ratat-o...am vazut ca sambata viitoare vine Voltaj la noi...sper ca la astia sa ajungem ca donsoara e innebunita dupa ei (ea zice: vleau domnu de la mare...de la melodia Mi-e dor de')
Sa vedem cum o fi sambata! Ar fi vrut ea si Shakira da' ne-am multumit cu dvd-urile![]()
Nu stiu daca v-am spus dar Alexia e mare cantareata, la genu ca reda imediat melodia si chiar versuri...nu conteaza limba in care se canta
...si chiar are si voce...eu n-am astfel de talente (la cor abia de m-a acceptat vocea a2a) si nici omu'...habar n-am de unde i se trage...poate vreun stra-stra-bunic![]()
toate fetele si va doresc un we linistit si insorit!
Doinitza
>>
"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"
teodora racz spune:
Multumesc Doinita!Da avem inca probleme adica o colita de fermentatie la care nu-i dam de cap!
alina_satena spune:
Fetelor eu am o zi de tot kkt mi-a venit o alta factura de 250Ron pe 13 zile in luna mai(adik pe aceasta luna)la RCS&RDS si numai pot simt k mor,de unde sa pltesc aceasta factura?In aceasta tara tot se fura,sper sa trec peste asta acum
la treaba,sper sa nu ma cet prea tare cu randunoiul.Tinetimi pumnii.
MarianaPop spune:
Buna fetelor! 
Intru pe fuga ca ma grabesc acasa...am si programare la dentist...
. Cred ca sun doctorita sa aman pt. next week
.
Doinita, Alexuta cantareata si Biencuta dansareata...
poate o "punem" de-o formatie 
.
Alina, mami da' de care abonament ai
? Noi platim lunar 85 RON. Iti tin pumnii strans, strans...stiu cum e cand te certi din cauza banilor
.
Teodora,sanatate
!
Va doresc un we placut
!
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
alina_satena spune:
Am vb si eu dar nu de 250Ron de maxim maxim maxim 150Ron,tineti-mi pumnii,
ptr diseara.Abonamentul e de 2 euro.
MarianaPop spune:
Buna dimineata randunici
!

Sa vina, deci, cafeaua cea deschizatoare de ochi, cea care trezeste mintea si limpezeste sufletul
. Facem si ceai 

bineinteles
.
Va doresc o zi minunata...si sper ca meteorologii sa se fi inselat in privinta prognozei
.
Dat fiind faptul ca zilele trecute a fost nemaipomenit de cald, colombina mea a stat mai mult pe afara, ne-am plimbarit....ne-am dat in leagane, in "potogan"
. Circ la intrare in casa....
In rest nimic interesant....astazi sunt cam molcuta...astept confirmarile de participare si sa mai punem la punct cateva detalii.
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
alina_satena spune:
Neatza fetelor ,eu spun prezent la cafea,si noi in week-end afara,ne-am plimbat,a fost foarte frumos
pacat ca se strica vremea,si pacat k oamenii sunt rai(am traito pe pielea mea)
doinita_g spune:
Hop si eu la cafea!
Da, si noi aproape numa pe-afara am stat...eu nici n-am mai cetit prognoza...asa ca va rog, nu ma speriati, oricum sunt imbracata de vara![]()
Teodora
sa va ajute DD sa scapati cat mai repede de colita aia!
Mariana gata cu dentistu? Despre formatie ...Alexia e prezenta! Chiar as vrea sa gasesc vreun club, ceva pt. kinderi, sa cante si ea intr-un mod mai organizat
Am auzit de ceva pe la noi, asa ca sapt. asta mi-am propus sa ma interesez...sa vedem ce-o iesi![]()
Alina nu te necaji din cauza rautatilor altora
Iar despre RDS ce sa zic...scump doamna scump! Noi suntem la UPC si chiar ne-au redus abonam...platim vreo 67 lei cu toate cele. Sa vedem cat o mai dura...vad ca astia de la RDS sunt tare agresivi...vor sa-i cumpere pe UPC...asa ca vai de noi!
O zi insorita va doresc
!
Doinitza
>>