Cu dragoste din Iasi (101)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Oana: multumesc
Ft. buna ideea cu bicicleta pe terenul de sport, nu este aglomerat. Pana acum am fost doar in parc.
La plimbare se plictiseste repede dar mai incercam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Neatza. Am o cafea super strong. Tot de sot facuta. Cine mai doreste? Cine mai pofteste?

Darria, noi asa procedam de cand ne-am luat bicicleata. Parcurile sunt, intr-adevar, foarte aglomerate. Bine, nici nu e de mirare, dat fiind ca avem doar doua mari parcuri. Restul...nu prea le poti numi astfel.

Si uite asa curtea liceului din apropiere a devenit pentru noi si pista de bicicleta, si teren de fotbal, si de badminton, si...pista pentru concursurile de 100m.
Ma gandeam deseori ca civilizatia celor de la afara - cel putin cea la care eu jinduiesc - cuprinde in fond o atentie mai mare pt curatenia orasului si locurile acelea minunate de recreere de la ei. Parcurile lor sunt ceea ce invidiez cel mai mult. Au si pista pentru biciclisti, si spatiu pentru jocuri in aer liber si, mai ales, nu ma streseaza cu "nu calcati iarba". La noi parcurile au ramas niste locuri de promenada pentru varsta a treia.
Na, ca mi-am varsat naduful aici. Scuze. E pentru ca nu am inca o solutie pentru biciclistul cel mare. Lui i-ar trebui mai mult decat o curte.

O zi frumoasa sa aveti.
Ce stiti, vara mai vine anul asta? Cam pe cand? In we am programat un gratar. Sa mai visez?

Mergi la inceput

La meteo au spus ca de joi revin zilele frumoase.

Si eu tanjesc dupa parcurile de afara. Vise........
Da, se acorda o mai mare atentie dar si oamenii pastreaza curatenia, nu ca la noi...... daca s-ar pastra curatenia facuta ar fi mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Va citesc din umbra si mai beau cate o cafeluta...multumesc
Am reusit azi sa fac gem de capsuni...cam putin...dar macar am multumirea ca am facut gem natural si-o sa avem ce pune in clatite mai incolo. AAAA...si baietii mei au descoperit ca le place sa bucatatreasca, respectiv sa faca inghetata ei singuri...inghetata din fucte(capsuni) iaurt, smantana si zahar...si e facuta de ei...deci e cea mai buna si sanatoasa...
Va imbratisez cu drag si astept si eu cu nerabdare sfarsitul scolii....ba nu...asteptam vacanta!!!!

Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manuelaaa spune:

buna
incercam sa diversificam programul educational de vara si ma gandeam ca poate ma ajutati voi. aveti idee unde gasim un ponei in orasul asta ? ...

Mergi la inceput

Gabriela: asa este, satisfactia e mare fiindca obtinem gem fara chimicale. Eiii, mai cunosc si eu pe cineva care bucatareste cand e vb. de dulciuri

Citat:
citat din mesajul lui manuelaaa

buna
incercam sa diversificam programul educational de vara si ma gandeam ca poate ma ajutati voi. aveti idee unde gasim un ponei in orasul asta ? ...

am idee fiindca am si eu un pui care admira poneii
Este domnul care a mers cu cei 2 ponei in parcul expozitiei de 1 iunie. Spunea ca face si cursuri de echitatie cu poneii, pt. copii. Iti trimt numarul pe pm fiindca nu stiu daca pot sa-l fac public. Nu cunosc nimic despre acest domn, doar i-am cerut cateva informatii despre curs si nr. de tel.

ma bucur ca a venit vacanta dar in acelasi timp nu stiu cu ce o sa-i ocup timpul(la activitatile de afara ma refer).

un sfarsit de saptamana placut tuturor

Mergi la inceput

Manuela: nu pot trimite pe yahoo, nu stiu de ce. Activeaza pm sau da-mi o adresa de mail(pe pm).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Fetele, gata serbarile?
Vacanta placuta tuturor puiutilor!
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manuelaaa spune:

darria: multumesc pt ajutor.ti-am trimis un email cu adresa mea ca sa pot int
ra in posesia nr de tel.am incercat sa-ti trimit un pm dar mi s-a spus ca nu e posibil

Mergi la inceput

Gabriela: terminat si ma tot intreaba cand e urmatoarea serbare si cand mai mergem la doamna cu costume.
Astazi este ultima zi de gradi. Daca inainte imi spunea ca abia asteapta vacanta, acum imi spune ca nu vrea vacanta, vrea la gradi.......

Manuela: am trimis mail. Acum am vazut ca esti membru incepator. Nu poti trimite pm fiindca trebuie sa ai un nr. de mesaje pe forum(10 daca imi amintesc bine) si trebuie sa ai activat pm.

vacanta placuta copilasilor

Mergi la inceput