Cu dragoste din Iasi (101)
Raspunsuri - Pagina 20
ghinetz spune:
Ehei!!! Se vede ca a venit vacanta! Tot mai putina miscare pe aici.
Numai noi sntem la domiciliu. Cu tot cu amgdalita noastra. De ceva vreme lui Stefan i-a revenit boala. Nu stiu ce sa fac. Sunt nevoita sa-i dau antibiotic. E drept ca n-am mai fost cu el de mult la homeopat. Se pare ca organismul e slabit.
In rest...astept ploaia. (Of, parca mai ieri va intrebam de vara. Tare nemultumita sunt, nu?)
Darria spune:
buna dimineata
un ceai verde pt. cine doreste
La multi anisori, Rares Stefan! Sa cresti sanatos.
La multi ani, Andreea(Mexxa)!
Sa-ti fie puiul sanatos si sa fiti fericiti impreuna.
nu mai stiu nimic de voi, sper sa fiti bine
Oana: multa sanatate copilasilor. Si noi suntem la un fel de izolare toata vara pt. a reface imunitatea.
ghinetz spune:
'neatza.
dau cafeaua azi.
Si raportez copil ceva mai bine si fara a-i administra antibiotic. I-am pus la gat cartofi rasi stropiti cu spirt. Of, si-mi pare rau ca am uitat de asta, ca daca incepeam mai din timp poate nu ajungeam la febra.
dar azi se pare ca va iesi la plimbare tot doar juniorul.
Miercuri plec la Sibiu, cu niscaiva treaba si musai sa-l pun pe picioare pana atunci.
O zi frumoasa.
Si mai dati si pe aici de mi povestiti de voi. Macar planruile de vacanta impartasitile cu noi, ca asteptam impresiile pana la sf de vara.
acvi spune:
BUna,
Oana multa sanatate lui Stefan sa se faca bine cat mai repede si sa se bucure de vacanta!!Cum a fost serbarea??Cand pleca in tabara?
La noi a fost foarte frumoasa deja am "obiceiuri" de baba am fost o "bocitoare" pe tot parcursul serbarii, de emotie,de bucurie, de admiratie pt ceea ce poate face un dascal bun din copiii nostri.
Ieri Alex a plecat in tabara si abia asteptam azi primele impresii.Ieri ne-am trezit "incompleti" nu ne gaseam locul, Timeea si-a exprimat regretul ca nu e Alex acasa sa-l dragaleasca.Alex insa a plecat f vesel nici nu ne-a prea bagat in seama ca era preocupat sa spuna glume colegului...insa autocarul"cel mai voloros" pt noi parintii ..pt ca avea incarcatura cea mai pretioasa..a lasat in urma zeci de parinti cu ochii in lacrimi.
O saptamana minunata!!
Gabi
oana_oana26 spune:
Buna,
va urmaresc din umbra de ceva timp si ma pun la punct cu multe informatii de la voi iar pt asta va multumesc
Indraznesc sa scriu si sa cer cateva sfaturi stiind ca voi aveti copii mai marisori si ati trecut deja prin asta
Am doua fetite gemene de aproape 3 ani si ne pregatim de gradi
Am avut sedinta cu parintii si am plecat de acolo cam dezarmata
E vorba de o gradi de stat, doamnele dragute si bine intentionate dar sala si dotarea vai de ele, patuturi antice, rupte, pline de cuie, niste saltelute nu mai spun, fara jucarii si tot tacamul
Din grupul de parinti adunati am ajuns la concluzia ca trebuie facut ceva asa ca intentiile noastre ar fi sa cumparam cam tot ce le trebuie acolo si cam asta ar fi rugamintea mea, sa-mi dati ceva ponturi daca ati avut de-a face cu problema asta, unde gasim o firma care sa faca patuturile la comanda (pt ca firme producatoare de mobilier de gradinita am gasit cateva pe net, nici una din iasi iar preturile erau cam mari, in jur de 400 lei patutul si 175 salteaua), de unde putem achizitiona jaluzele si mocheta la preturi bune, rechizite si jucarii de calitate si orice alt sfat considerati ca ne-ar fi de ajutor
Cam toti parintii din grupa suntem la prima xperienta cu gradi, numai cativa erau la al 2 sau al 3 lea copil
Multumesc mult
Mamica fericita de doua buburuze
http://lb2f.lilypie.com/P2KQp2.png
acvi spune:
Buna Oana si bine ai venit !!
Eu pot sa-ti spun ca la gradinita copiilor mei acum aprox 2 ani s-au facut paturi si am intrebat de curiozitate pe cei care descarcau unde sunt facute(ma batea atunci gandul sa le fac paturi rabatabile in camera lor) ..erau facute la ISPAL (au sediul langa Baumax).Noi in toamna cand am facut birou pentru Alex la scoala am mers la Nedo( pe undeva prin Bularga) am dat in jur de 3 milioane pe un birou.Deci puteti incerca sa cautati oferte pe la producatorii de mobila,care au mai facut asa ceva chiar daca nu au trecut asta in oferta lor curenta . Pentru jucarii si jocuri educative noi am stans la inceputul fiecarui an scolar o suma de bani cu care 1-2 parinti impreuna cu d-na educatoare au mers la cumparaturi( la baiat de ex d-na educatoare era foarte chibziuta cu banii si urmarea oferte prin carrefour si lua la preturi mai bune ceea ce stia ea ca are nevoie). Acum mai este si varianta comenzilor on-line (la scoala acum de ex pe asta se merge).Mult succes in demersurile voastre!!
PS.Pentru cei interesati:am vazut zilele trecute pe un site de reduceri oferta cu tabara de la Barnova (era reducere la 100 de lei de la 275 cat costa pentru 5 zile)
O zi frumoasa!!
Gabi..raspandacul lovit de ..canicula .
oana_oana26 spune:
multumesc mult pt informatii
tocmai asta era, producatorii de mobila din iasi (cei gasiti pe net) nu au trecute in ofertele lor asa ceva, de asta aveam nevoie de ajutorul vostru, sa stiu daca ar face la comanda, daca au mai avut solicitari de genul asta etc
multam inca o data
Mamica fericita de doua buburuze
http://lb2f.lilypie.com/P2KQp2.png
GabrielaG spune:
Oana, bine ai venit!
Nu stiu ce sa spun de mobilier, caci nu m-am lovit de problema aceasta...sau a fost demuuult....dar mi se pare o cheltuiala enorma pentru voi ca parinti sa refaceti patuturile...de fapt ce spun eu....este ca si cu bancile la scoala...ma scuzi.
Eu raportez: doi copii plecati la bunici in vacanta de vreo 2 zile si deja sunt plictisiti si vor acasa...la calculator, copii, etc...eu am terminat cu bine cu serbarile si costumele si cu ocazia aceasta am facut multi copii fericiti...am primti poze si o sa le pun pe site si pe pereti la mine la birou.
Gabi suna bine oferta cu tabara de la Barnova...dar asteptam sa vina copiii acasa si mai vedem.
Va rog dati-mi o idee de cadou: nepoata mea cea mai draga, pe care am crescut-o oarecum cand eram eu in liceu si sora-mea la facultate si ea statea la noi...adica la bunici, termina facultatea si pe 29 are cursul festiv. As vrea sa-i iau ceva care sa pastreze ca amintire...initial m-am gandit la o bijuterie gen lant cu panfativ, dar nu prea poarta....Mai aveti idei? Multumesc anticipat si va imbratisez cu drag!
Gabriela si ...atat
GabrielaG spune:
Buna dimineata! Dau o cafeluta buna la Monte Catini la Mall. E la jumatate de pret intre orele 9-11, dar nu stiu daca doar in wk-wnd sau mereu. E doar 2 lei la pretul redus si va asigur ca e delicioasa!
Azi e racoare, e vacanta. Ce mai faceti, pe unde sunteti, ce fac copiii?
Pupici si bucurati-va de wk-end si racoare!
Gabriela si baietii in vacanta...
l_carmen2003 spune:
Bine v-am regasit... Mall-ul se deschide inainte de 10? Buna cafeaua...
Am revenit din vacanta, a fost foarte frumos... 8 zile in Antaia si 3 la munte... Alex a invatat sa inoate, a primit si medalie pentru asta... a slabit 2 kg, are 30 de kg, ce mai, s-a si inaltat, 1.37m, apa face minuni... Daca va puteti imagina, ca am fost la Turci si nu am luat decat aproape 2 kg - 1,7 kg - si asta doar pentru ca am stat in apa mai tot timpul. Si eu inot ca o balena - datorita marimii nu a performantelor!! - si de azi am intentia sa merg zilnic la piscina la Moldova.
A fost frumos .
Aproppos de raspandaci, azi este concert, la Filarmonica „Moldova” Ia#351;i, sala „Ion Baciu”, ora 18.00 - „Arii Celebre în concert”. Vor cânta soli#351;tii, corul #351;i orchestra Operei Na#355;ionale Române din Ia#351;i. Invitat special - dirijorul Tiberiu Soare (Opera Na#355;ional#259; Bucure#351;ti).
Noi ne-am facut obiceiul sa mergem vinerea la Filarmonica si il vad pe Alex tot mai interesat.
Ca noutati, circula o viroza ciudata, Alex a prins-o la munte cred, cu varsaturi, secretii nazale, si tuse. Duminica spre luni am facut noapte alba si l-am dus ieri la spital sa vedem ce si cum... era totul ok... Dar am gasit vreo 2 cazuri de copii cu hepatita trimisi repede la Infectioase, asa ca am fugit repede de pe acolo... Asa ca atentie!
In alta ordine de idei, de luni incepe BritTeen la British Council... Acvi daca vrei sa il inscrii pe Alex poti sa o mai faci pana pe 30. Alex al meu a dat interviu si merge la grupa clasele 3-4... si e recomandabil sa insisti si tu sa il vada cineva si sa il redirectioneze acolo, daca te hotarasti sa il dai la acest curs. Cursul consta in discutii si conversatie si se tine de 2 ori pe saptamana. Costa 220 ron...si se tine doar in luna iulie.
Interviul e o discutie libera despre cati ani are, la ce scoala este, ce ii place la scoala si de ce vrea sa invete engleza. Alex era ingrijorat ca daca il pune sa foloseasca verbele la trecut si le va gresi ce se va intampla... Nu l-a pus nimeni...