Cu dragoste din Iasi (101)
Raspunsuri - Pagina 18
mess0804 spune:
Am nevoie de o recomandare de dentist in Iasi. tb sa fac niste plombe repede .. si sper bine.
Acum cativa ani am fost la un dr langa gara nicolina care mi-a placut , dar am inteles ca nu mai lucreaza acolo (am trimis pe cineva si era inchis), si am fost in Tudor la un cabinet privat unde nu prea mi-a placut.
Daca aveti vreo recomandare, eventual poate si un nr de tel sa fac o programare, as fi tare recunoscatoare.
ghinetz spune:
O cafea, un ceai?
Haideti, nu va lasati toropite de caldura, ca ajungem pe pagina 2...
l_carmen2003 spune:
Hello,
Eu vreau un expresso tare. Scurt si fara zahar sau lapte.
Lacra, iti faci timp sa modifici lista sarbatoritilor pe iunie...?
iulia-stefy spune:
Va ofer o
http://sorisomail.com/partilha/95862.html
vizionati pana la capat... e superb.
Carmen, am modificat listuta. Am vazut ca-s in urma, dar nu am reusit..... Scuze.
Darria spune:
buna
eu ofer un ceai verde
e bine ca s-a racorit afara dar as vrea sa ploua un pic, sa spele praful din atmosfera
La multi anisori! pt. Iustin si Casian
sa cresteti sanatosi
La multi ani, Andreea!
Mess: stomatolog bun este d-na dr. Corina Veisa de la Corident(cabinetul este in blocul de deasupra pietii Dimitrov - Independentei). Lucreaza ft. bine. Mama si sotul au fost pacientii dumneaei.
Eu am fost "desteapta" si am mers la altcineva pt. ca avea preturile un pic mai mici iar acum regret amarnic + ca trebuie sa refac lucrarea pusa de 2 ani
un sfarsit de saptamana placut
l_carmen2003 spune:
La multi ani, Iustin!
La multi ani, Casian!
La multi ani, Andreea!
Un week-end placut!
Darria spune:
buna seara
Si noi ne plictisim in casa.
Va rog puteti sa-mi spuneti unde ar putea face un strumf(5 ani) sport in aer liber in Is? Sau alte activitati in aer liber?
Nu am reusit sa gasesc nimic in aer liber, doar in sala. Tenis, aerobic si inot nu are voie.
ghinetz spune:
Darria, eu zic sa-i iei o bicicleta, sa mergi in curtea unei scoli (cea mai apropiata de casa) si gata sportul in aer liber. Noi asa procedam. Sau plimbari luuungi.