Cu dragoste din Iasi (101)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Da, am vrut sa spun ca am vazut o rochitica alba, frumoasa, de printesa la Gabriela. Credeam ca ati vorbit deja si de aceea cauta in alta parte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut!
Sunt la Livaki, e pustiu si locul de joaca e un pic in paragina, dar e racoare si copii se simt super.
Rochia imi trebuie simpla, din bumbac, in partea a doua a serbari va fi baza la costumul popular. Si am gasit in Siraj, dar nu am gasit pantofi. A fost super obositor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manuelaaa spune:

salut! a fost cineva la circul de la carrefour era? au animale? multumesc...

Mergi la inceput

buna seara, am reusit si am fost noi la circ si chiar ne-a placut. au un elefant, 3 pitoni, 2 tarantule, 4 lei, mai multe camile, porumbei, ponei, 1 cal si mai multe numere de acrobatii. eu am fost incantata ca era doar un singur clovn si era decent, adica nu speria copii.in pauza poti face poza cu elefantul(20 lei) sau cu camila sau sa te plimbi cu poneii(5 lei). fetita mea mea s-a distrat si a ramas cu amintiri placute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana spune:

Noi suntem in categoria parintilor care nu pot suporta circul. Ne indemnam unul pe altul, du-te tu, du-te tu... Mie imi este foarte mila de animale, sotul meu este, "din principiu", impotriva acestor forme de divertisment. Cand era baiatul mai mic, am fost eu o data cu el la circ, tac-su o data si gata. Mai departe,nu am mai cazut de acord cine ar trebui sa mearga, ne-am blocat in faza asta. Noroc ca baiatul nu a mai cerut.
Fata habar nu are ce-i ala circ, ar trebui sa-mi calc pe inima sa-i ofer si ei o experienta de genul asta, dar daca nu cere in mod expres, o mai las, sa-mi fac curaj...

Sunt sigura insa ca pentru copii este foarte distractiv si ca raman cu amintiri frumoase, vad animale pe care le stiau numai din carti...
Chiar, oare ce e de preferat, circul sau Gradina Zoologica?

Ioana.

Mergi la inceput

salut! sunt fff multi adulti carora nu le place circul insa pt copii nostri facem mult mai mari sacrificii decat acela de a merge la circ. cand insa fetita mea de 2ani jumate a vazut din masina un cal cu o caruta si a exclamat:-mama, uite, elefantul, am decis ca e momentul sa vada unul adevarat. as prefera si eu gradina zoologica dar nu stiu nici una care sa aiba si elefant. daca stiti voi una spuneti-mi si mie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o sau un frappe si va doresc o zi frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

buna dimineata

Manuela: multumim pt. info. despre circ
As fi dus si eu motzul la circ, mai ales ca nu a vazut pana acum un elefant dar facem pas de data aceasta(alergia). Nici macar nu i-am spus ca este circ in Is, sper sa nu afle de la copii.

o saptamana placuta tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Bine v-am gasit.
Am fost joi la circ si am fost surprinsi de decenta specatcolului. Serios. Eu de a 14 ani nu am mai calcat la vreun spectacl de circ insa acum am mers pentru ca m-a rugat mult Alex. A fost super. Ne-a prins furtuna la spectacol. A fost frumos. Alex a reusit sa isi invinga frica de clovni - l-a chemat clovnul in arena si s-a dus si culmea i-a placut!

De azi dimineata suntem posesori oficiali de varicela! O forma usoara insa varicela. Sper sa treaca pana plecam la mare. Va las, si va urez o saptamana frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Eu circului spun PAS, indiferent ce-o fi. Ma strange inima si cand merg la gradini zoologice si tocmai de aceea aleg sa merg la cele intr-adevar bune, dar la circ...niciodata!
Am fost acum doua saptamani la Zimbrarie in Neamt. Am evitat sa-i las pe copii sa vada ursul. Mi-a fost asa mila!!! statea tolanit pe ciment parca era anesteziat.

A! Sunt prima azi. dau cafea, facuta de sot. E numa buna daca mai pun un cub de zahar. Pentru doritori, fireste.

Carmen, macar ati scapat o perioada de scoala. Si e super ca e forma usoara a varicelei. Noi am tras-o cu ceva urat, dar a trecut. cand e serbarea abecedarului?

Andrea, ti-am trimis PM. Am ajuns si eu ieri in Siraj de le-am luat sandalute. Sunt de la Ufo, eu sunt multumita, dat fiind ca le poarta o vara.

Vineri au fost zilele scolii. Ce serbare frumoasa a fost! Cel mai tare m-au impresioant copiii de gimanziu care, in timp ce pe scena niste copilasi cantau muzica populara, au incins o hora mare cat curtea scolii. Si undeva mai in lateral o hora mai mica cu copilasi din clasa I B. Sunt asa frumusei, imi plac toti, parca ar fi toti ai mei. Ma impresioneaza ca sunt asa uniti, deja o echipa/gashca. Merg impreuna la filme, la teatru. I-am vazut cum aveau si ei emotii pentru o colega care a cantat la pian si asa frumos au aplaudat-o si ovationat apoi!
Ce mai, avem copii minunati!

Mergi la inceput