Prietene la bine si la greu - 117

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Ramo ma bucur ca-ti faci timp sa mai scrii pe aici . Sa stii ca si Vlad la micul dejun are fructe (3-4 fructe) dar asta ptr. ca eu insit, mi se pare ca daca il las pe el sa muste din fructe mananca o juma de banana intr-o zi, asa stiu sigur ca a mancat fructe. Mai sunt zile cand la micul dejun are ochi romanesc cu cascaval, cam de 2 ori pe sapt. In rest si el mananca mancarea pasata (carnita) cu furculita/cutitul, nu blenduite. Insa cand are mazare dureaza o ora masa, cred ca mesteca bobita cu bobita

Licurici frumoase lucruri mai faci, nu stiu cand mai ai timp. Ai simtit miscarile delfinasei?

In deplasare noua ne-a fost bine, ca urmare dupa consultatia din 12 mai o intindem iar. Vlad a stat numai afara, s-a intarit tare mult. Am rams surprinsi cand am ajuns in Buc. ca a urcat sustinut de o manuta, scarile, 4 etaje.
Este bronzat pe obrajori si manute, nu excelam la vorbit, decat ca striga pe nume 2 fetite:Ana si Ala(Alexandra). Nu se teme de nimic ce este in curte, se duce la pui cu iarba si zice pi-pi, merge la vitel, iar cu catelul face tot ce vrea, de la tras de coada, bagat manuta in gura, sucit piciorul sa-i vada labuta etc. Daca se satura cainele de el si pleaca, il striga suparat: Beni haidi
Cam astea sunt vestile de la noi.

Sa aveti o saptamana faina.

mami de Vlad (29.10.2009) si 12+
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

hai sa scot si eu nasul

intai va pup pe toate, ca mi-a fost dor de voi

noi suntem relativ bine, Sabi sufera de constipatie, adica azi s-a chinuit putin, dar sper sa isi revina repede, i-am dat niste compot de prune, am pe mai tarziu niste ceai de musetel si poate scapam...
eu sunt putin amarata ca e suparat sotul pe mine, pe buna dreptate, i-am stricat cheia de la masina de servici, ca o superwoman ce sunt, am strans telecomanda in contact si am ramas doar cu butucul cheii in contact, am pierdut nush ce arc si inca ceva de la ea si i-am dat de treaba si de cheltuiala "zmaului"

ne-am petrecut la o cumatrie sambata, Sabina a ramas cu mama mea la noi acasa si s-a comportat nesperat de bine , asta imi da incredere pt nuntile din luna iunie care sunt in alte orase

ieri am fost pe un ponton la Bicaz pe lac, am avut o vreme superba ... si cam atat cred, de Paste am vizitat rubedenii si am mancat ca

incarc niste poze si niste filmulete si revin

ps: Laurici e superb rucsacul

Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)

Mergi la inceput

Sabina la topogan

Mergi la inceput

Pap singura cu furculita

edit: si cateva pozici noi de aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

hei salutari....

Filmul cu Sabi care papa singura cu furculita in pat mi-a amintit cat am patimit in saptamana petrecuta la Craiova.Am plecat de acasa fara scaunele de masa...mare greseala (mai bine lasam saltelele de la patuturi). Mucosii sunt invatati sa pape dxdoar in scaune,asa ca ncercarile de a-i hrani pe genunchi, pe coltar,pe scaun,pe gresie,pe unde vreti voi erau o mare provocare si un mare esec. Dupa maxim patru lingurite luate pe genunchi incepea foiala/frichineala si nu mai era chip sa ii tin ...plecau la colindat si eu cu lingurita dupa ei .
Dragos cred ca a trait doar cu Lp,iaurt si supa...si magiun de prune(si-a reamintit de mai veche lui pasiune),Eva mai baga intre "mese" crantanele . Odata reveniti in Buc si reinstalati in scaune a revenit si masa la normal,papam destul de bine si fara multe fite, totul e sa avem ciorba/supa in fiecare zi
Plimbarea la bunici s-a lasat si cu suspendarea permisului lui tati incepand de ieri pentru o luna(sau trei,daca nu trece un test cu intrebari)asa ca sambata,incerd sa profitam de ultimele zile cu "mobilitate" am plecat la zoo. Cum din Rahova pana in Baneasa e cale lunga,mucosii au adormit in masina,asa ca ne-am reorientat spre Sinaia, sa ii lasam sa-si faca somnul.Din fericire vremea a tinut cu noi,asa ca plimbarea a fost ok.

Si,ca fapt divers, daca va mai amintiti,va spuneam de o prietena care tocmai a facut FIV si avea un beta de 630.... are (deocamdata) tripleti

mami de gemenasi

poze

Mergi la inceput

Gabitza te cred ca ai avut chin cu masa mucosilor, sa stii ca si Sabina mananca in scaunel toate mesele in afara de micul dejun, nu stiu sa-ti spun de ce anume, dar asa s-a obisnuit

...wow, tripleti , prietena ta mai are si alti copii? daca nu, si-a luat de-o grija pt toata viata

ah, si va invidiez pt plimbarea la Sinaia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

nu mai are, acum asteapta pana la urmatoarea eco,cred ca peste o sapt sau doua sa vada cati mai raman,apoi va face ce ii spune medicul ( se punea problema si a unei embrioreductii parca prin Israel,ea nu prea vrea )

mami de gemenasi

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Saluti,

Ancutz, Sabi este delicioasa nu stiu ce manca acolo dar era tare bun, s-a dezvoltat asa frumos, o pup tare tare si pe mami ei

Gabitza inteleg perfect ce zici, am fost si noi 2 zile la Sibiu, a mancat remus mai multa tzatza decat mancare tot din cauza nefericitului de scaun, am gasit o chestie misto pe net la un moment dat caut si pun linkul. Sa va fie de bine plimbarile.

Renus de joi o tine tot cu febra care a ajuns pana la 40, de azinoapte nu a mai facut si nici azi, dar dimineata am fost la superpedi si zice ca se vede ceva roseatza in gat si dinti care stau sa iasa deci febra cumulata, asadar nu am primit nimic decat liber la distractie.

Eu, nasol rau, greata toata ziulica, mi-e scarba de toata mancarea, mananc doar masline verzi, apa minerala si lamaie, am slabit 2 kg

Coque ce faci cum esti ?

Many, Lili, Monis, Lyly va pup tare tare

Many ce zici tu, pai aveti vocabular, renus nu mai vrea sa zica/faca nimic nici pa nici sa dea bezele, au ramas indienii si ratele in rest NIMIC, poate ne vedem in weekend

Hai ne revenim si noi dupa sarbatorile astea sau ce facem

Simina ce faceti voi cum e ranjita?

Diana - gata mobila a venit?

Dana esti bine ? cand ai eco?

licurici nu mai zic nimic, rucsacelul este super, faci si pt baietei, am eu o idee

mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)

si-a facut treaba, 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

util in deplasare

http://www. c h i c b e b e .ro/products/290-scaune_atasabile/7222-litaf_scaun_hang_n_seat_se_monteaza_pe_scaun_inalt.mbs

spatiu inainte si dupa c h i c b e b e

http://bebegadget.wordpress.com/category/scaune-de-masa/

mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)

si-a facut treaba, 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Salutare!

Raluci, la fel de bine ca si tine greata zi si noapte. Lunea viitoare am prog. la medic.

Many, eu astept cu interes sa ne spui daca te simti mai bine...
Sa va fie de bine mini-vacanta.

Ancutza, Sabi este deliciosa. Felicitari ptr o asa frumusete.

Licurici, vai, ce lucrusoare frumoase.
Problema cu ciuguleala o avem si noi. David cam asta face in ultimul timp...sta si plange sa il duc la bucatarie.
Acum cateva zile a gasit un castron cu popcorn si pana l-am observat a mancat la greu

Ali, cum mai este Mihai?

Ionela, si eu simt ca David cere tzitzi doar asa, de dragul ei. Ce ma ingrijoreaza pe mine este ca nu accepta niciun alt fel de lapte.

Monis, imi pare rau ca nu a fost totul asa cum te-ai asteptat...dar sunt sigura ca te-ai mai relaxat si dea abia astept sa vad poze.

Ramona, ma bucur sa te citesc. Nu stiu ce sa zic in legatura cu faptul ca xoricelul nu mananca decat pasat. Dependent de suzi este si David.

Floricik, pe unde esti? te plimbi cu frumoasa zburli?

Va las si eu cateva pozici.

Pup toate fetele!
p.s de Andre sau de Shtephy stiti ceva?

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 10+

Mergi la inceput