Prietene la bine si la greu - 117

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Raluci
Sabi manca o omleta arsa de taica'su

exact ca si Bubu nu mai vrea sa zica nimic nimic, nu mai face pa, nu mai zice nani, papa, tati, apa... doar mama pe toate tonalitatile si ceva in limba ei

imi pare rau ca Renus e cu febra , sper sa o tineti sub control si sa treaca repede , la noi sta sa sparga un canin, dar vad ca nu are simptome specifice

si eu zic ca ar trebui sa revenim pe metereze ca am tras chiulul cam mult, o astept si pe Monis cu relatari si poze din croaziera

Dana
ce perisor lung si frumos are Davidutul , am vazut ca face antrenamente pt fratiorul/surioara ce va veni , o chinuie la maxim pe Eva frumoasa si papa ca si Sabina direct de pe copan carnita

cu Shtephy am vb ultima oara acum o luna si zicea ca i s-a stricat laptopul, scria de la sora ei, si mie mi-e tare dor de ea si de buburuzele ei

Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro

Raluci
Sabi manca o omleta arsa de taica'su

exact ca si Bubu nu mai vrea sa zica nimic nimic, nu mai face pa, nu mai zice nani, papa, tati, apa... doar mama pe toate tonalitatile si ceva in limba ei

imi pare rau ca Renus e cu febra , sper sa o tineti sub control si sa treaca repede , la noi sta sa sparga un canin, dar vad ca nu are simptome specifice

si eu zic ca ar trebui sa revenim pe metereze ca am tras chiulul cam mult, o astept si pe Monis cu relatari si poze din croaziera

Dana
ce perisor lung si frumos are Davidutul , am vazut ca face antrenamente pt fratiorul/surioara ce va veni , o chinuie la maxim pe Eva frumoasa si papa ca si Sabina direct de pe copan carnita

cu Shtephy am vb ultima oara acum o luna si zicea ca i s-a stricat laptopul, scria de la sora ei, si mie mi-e tare dor de ea si de buburuzele ei

Doamne Ancutzule, daca ai sti ce ii face saracutzei de Eva...el o iubeste f tare iar ea il adora...problema este ca el are impresia ca se joaca cu ea si o chinuie tare, imi este frica tare sa nu o raneasca. Cred ca la vara, dupa ce ne intoarcem din tara o trimit o perioada la fratele meu. Ii cade si mult par, eu insarcinata, nu prea mai fac fata sa ma ocup si de ea.

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana n.

Doamne Ancutzule, daca ai sti ce ii face saracutzei de Eva...el o iubeste f tare iar ea il adora...problema este ca el are impresia ca se joaca cu ea si o chinuie tare, imi este frica tare sa nu o raneasca. Cred ca la vara, dupa ce ne intoarcem din tara o trimit o perioada la fratele meu. Ii cade si mult par, eu insarcinata, nu prea mai fac fata sa ma ocup si de ea.

imi imaginez cam ce ii face, Sabina e innebunita dupa pisici, catelusii nu o atrag deloc, dar pisicile le adora, o chinuie (iubeste) la maxim pe cea a bunicilor, o trage de coada, de urechi , de parul de pe cap pana i-l duce pe ochi , se aseaza pe pat peste ea de zici ca o striveste , cateodata ma mir ca matza aia sta si nu fuge de terorista mea mica

nasa Sabinei are un baietel de 9 luni si acum vreo 3 saptamani a dat pisica de'acasa pt ca lasa foarte mult par... este o persana alba, superba, atat a mai suferit dupa matza aia, dar cu David (tot David se numeste si baietelul ei) mereu in 4 labe prin casa e tare greu....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Ancutzule Sabi este delicioasa. Daca ea toata ziua zice mama, Vlad toata ziua striga tata, in diverse forme. Azi am exersat sa zica Lila, cand ii spuneam eu zambea dar nu repeta, apoi se baga dupa usa si striga Lila sau Lala.

Raluci imi pare rau ca nu stunteti prea bine. Sper sa reusim sa ne sincronizam si sa ne vedem, daca nu musai intr-o dimineata ma urc in masina si vin sa va aduc jucaria. Imi este tare jena ca de atata vreme este la noi. Tu ai fost pana acum la dr? Cum este sarcina?

Dana, nu stiu ce sa zic cu starile de rau. Cat am fost la tara nu am mai vomitat deloc iar greata imi era spre seara sau la culcare. De cand am revenit in Buc. iar am greata toata ziua si nu imi trebuie mancare insa mananc ca imi este si mai rau nemancata. Cred ca deja am pus la loc kg. date in perioada in care . Despre pisica probabil ca stii ca ai mai trecut printr-o sarcina cu pisi langa tine, dar sa ai grija mare, sunt purtatoate de listeria, este bine in per. asta sa nu-i schimbi tu tavita. Cu siguranta daca o sa o dai o sa suferiti dupa ea, dar tu stii cel mai bine. David cum mai este? Ati repetat analiza ptr. oxiuri?

Noi azi am fost prin AFI si dupa ce a topait un etaj intreg pe jos Vlad s-a pus in fata caruciorului si vroia sus, am profitat de oboseala lui si am mers pe unde el de obicei se criza si am reusit sa si mancam in liniste
Gata ma duc sa pregatesc pijamalele, ca-l scoate tati de la baie.

mami de Vlad (29.10.2009) si 12+
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Citat:
citat din mesajul lui many_bani
Dana, nu stiu ce sa zic cu starile de rau. Cat am fost la tara nu am mai vomitat deloc iar greata imi era spre seara sau la culcare. De cand am revenit in Buc. iar am greata toata ziua si nu imi trebuie mancare insa mananc ca imi este si mai rau nemancata. Cred ca deja am pus la loc kg. date in perioada in care . Despre pisica probabil ca stii ca ai mai trecut printr-o sarcina cu pisi langa tine, dar sa ai grija mare, sunt purtatoate de listeria, este bine in per. asta sa nu-i schimbi tu tavita. Cu siguranta daca o sa o dai o sa suferiti dupa ea, dar tu stii cel mai bine. David cum mai este? Ati repetat analiza ptr. oxiuri?

Noi azi am fost prin AFI si dupa ce a topait un etaj intreg pe jos Vlad s-a pus in fata caruciorului si vroia sus, am profitat de oboseala lui si am mers pe unde el de obicei se criza si am reusit sa si mancam in liniste
Gata ma duc sa pregatesc pijamalele, ca-l scoate tati de la baie.

Multumesc Doamne!

Many, off...speram sa imi spui ca nu mai ai nimic Eu am deja bilete ptr Romania cumparate. Venim pe 18 iunie pana pe 13 iulie. Pe 9 iulie are nunta fratele meu...si am atatea de cumparat, de umblat...tot astept sa trec de primele 13 saptamani, poate imi este mai bine, ca acum ma simt ca o leguma.
In legatura cu pisica, ptr mine cel mai periculos este sa nu iau toxoplasmoza ca nu am anticorpi. Dar asta din punctul meu de vedere este practic imposibil(se transmite doar prin fecalele pisicii, daca intri in contact direct) tavita nu o schimb eu. Mai multa grija trebuie sa am la fructe si legume nespalate, munca in gradina etc
Sa fiu sincera nu sufar prea rau daca o dau pe Eva, va fi doar ptr o perioada plus ca va fi in casafratelui meu...deci tot in familie.
Pana acum a fost mai simplu sa il feresc pe David de parul ei...de acum este mai greu. Isi baga manutzele in blana ei, l-am prins chiar ca incerca sa o muste...atunci am hotarat sa o trimit in vizita putin(mai ales ca mi se bateau apropouri din partea fratelui si a cumnatei)
O alta analiza ptr oxiuri nu am mai facut ci la 10 zile i-am mai dat o doza din medicamentul respectiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Seara buna,
Noi suntem in pregatiri de motz chiar daca e peste o luna (29 mai).
Va fi la curte:ceva rustic,cu gratar si copil care sa alerge pe unde vrea.Exact cum ne doream.
Revin mai tarziu.Am culcat piticul si ma bag la un dus.
Licurici eu am messul ca aici .Da-mi un buzz ca sa vorbim acolo de palarie.O vreau pentru 15 mai sau putin mai tarziu.Nu te grabesc.Si poate facem si un rucsac asortat.

sarcina usoara Smara ,Licurici,Ionela,Many,Dana.n,Raluci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Dana, te inteleg cu toxoplazma, nici eu nu am anticorpi, de fapt eu nu am decat la CMV si rubeola(am facut vaccin inainte de primul FIV), dar sa speram ca asa cum ne-am ferit pana acum vom reusi si de acum incolo.

Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

Buna fetelor!

Abia i se mai vad bubitele la Mihai, sa speram ca scapam si de problema asta si sa nu mai avem altele.
Legat de mancare si al meu mananca cand pasirat cand carnita maruntita cu cutitul, bucatele mai mari mai rar, dar nu ca nu vrea sa mance ci din cauza mea ca mi-e frica mie sa nu se inece.
La vorbit spunem foarte rar cate ceva, in schimb toata ziua spune numai mama-mama, daca ii spun unde-i avionul se uita in sus , masina se uita pe strada, daca il intreb despre un animal din cartea cu animale imi arata, deci le cunoaste,dar nu vrea sa vorbeasca, suntem la capitolul cand vrea el.
De mers merge numai tinut de manuta, inca nu vrea sa isi de-a drumul de cateva ori si-a tras mana din manuta mea dar nu a facut multi pasi ca iarasi m-a cautat sa se tina de mine. Cred ca o sa fim ultimi care o sa mergem singurei. Doctorita zicea ca inca nu are siguranta pe el de aceea nu isi da drumul la mers.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Apar si eu.

La multi ani fetelor-sarbatoritelor de zilele astea. Sa fiti sanatoase si sa aveti parte numai de bucurii.

Am fost si noi plecati, iar cand ajungeam acasa, cu treaba si cu serviciul - deci timp de forum sau altele ioc. In deplasare a fost minunat, ca si voi, am experimentat niste mofturele la masa, dar nu grave - cand nu a mancat la masa eu nu i-am mai dat pana la masa urmatoare si asa s-a rezolvat problema. In felul asta, am papat eu mancare de la borcanel si nu m-a pasionat mai deloc

Despre excursii cu copilul, numai de bine despre ergo carrier - merge ff bine la munte, pe traseu, pus in spate ca un rucsac. Copilul sta bine, e protejat, poate sa si doarma daca are chef.

Many sau alte fete care au directionat cei 2% catre Raisa: stiti cumva daca se ocupa cineva de la dovlecei de stransul formularelor? sau le trimite fiecare persoana la circa financiara? Ca ma intreaba colegii care au completat formularul pt Raisa. Daca stiti pe cine sa intrebati direct la dovlecei, m-as bucura mult. Daca nu, nu-i bai, astept 2-3 zile dupa care trimit eu formularele - sper sa nu le trimit gresit.

Magda, cu gandul la tine si Rares, Doamne ajuta!

Gravidutele noastre, asa ma bucur de cate ori va citesc si ma uit contemplativ la semnaturile voastre. Pasarea malai viseaza, de... Sper sa treaca repede etapa asta naspa cu greturile si sa va aud aici numai cu vesti bune!

Mai organizam intalneli de we? eu, evident, sunt dornica

Despre dermatite, pediatra Anei ne-a recomandat Advantan Milk pt niste pete care nu se mai dadeau duse nici cu Stelatopia, nici cu Exomega - vad ca dau semne de disparitie, poate va functiona si la voi. Acum mai am de testat ceva: in excursia de we nu am mai carat si lv/lc dupa mine, ci doar lp si parca atunci au inceput sa treaca bubitele incapatanate, asa ca acum trebuie sa separ cei doi factori si sa inteleg daca e de la lv/lc sau Advantan. Am scris aici ca poate va e de folos.

Si Ana face multe si marunte acum, daca ma lansez in cra-cra se face miezul noptii. Merge bine, dar pe afara nu prea are chef, a descoperit si ea farmecul urcatului de scari de-a busilea, adora animalele si gandaceii, imita tot ce vede. De dormit, doarme tot mai putin ca media, ce sa-i faci, la noi trezirea e standard la 6.30-7.

Ma intreb ce face oare dna Capichon, o fi revenit acasa?

Monis, asa e cu adultii, zice bine Lili, tot mai pretentiosi suntem. Si noi ne straduiam in we sa identificam cu cine am putea sa ne mai ducem in we-uri pe la munte/mare/ses/deal si sa indeplineasca circa 10 criterii minim, evident .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

[blue]Am reusit sa ies de la dus dar copilul s-a trezit si a asistat la baita mea.(eram singuri)L-am readormit dar nu mai reusesc sa spun multe din cauza somnului.
Imi pare rau ca ale noastre mamici gravidutze se simt rau.Mai stiti ceva de Smaranditza?Sper sa depasiti cu bine primul trimestru si sa dispara greturile odata cu el.
Monis astetptam impresii si poze reusite cum stii sa faci doar tu.
Va spuneam acum ceva timp ca am luat scutece de pe okazii-din alea chilotel.Le-am tot testat.Concluzia:nr.5 ii vine unui bebe de 10-12 kg iar cele nr.4 sunt mici pentru 10 kg.Noaptea nu fac fata decat cele pampers pe care nu le mai gasesc pe net.Intrebare:cele din comert de la noi cum sunt?Retin bine pe timp de noapte?
Si acum as avea nevoie de ajutor:ce cadou iau nasilor cand vor taia motul?(au de toate deci poate fi si ceva simbolic)
La multi ani Flavours cu scuzele de rigoare).

sarcina usoara Smara ,Licurici,Ionela,Many,Dana.n,Raluci!

Mergi la inceput