Prietene la bine si la greu - 117
Raspunsuri - Pagina 11
RamonaCopot spune:
Neatza!!!
Toata lumea sarbatoreste 1mai-ul muncitoresc??? noi suntem in casa si cred ca o sa stam toata ziua in pijamale, daca il fraierim pe pitic, sa nu ne scoata afara.
Am zambit cand am citit de Geo cum cere el "n-am n-am"...soricelul zice "mai e, mai e??"
Magda suntem alaturi de voi, numaram AMR!
Am citit si capitolul trecut aseara, am citit discutii interesante despre olite, la care mai zic si eu ca alea cu manere in fata sunt poate putin distractive si atragatoare pentru pitici, dar deloc practice. Ca sa pui copilul pe ele, trbuie sa il dezbraci de tot(in partea de jos, desigur), iar atunci cand se va invata singur sa ceara la oilta, in graba aia e cam incomod dezbracatul asta de tot si bratele alea.
Mai aveam multe de zis, dar nah ca uitai...
Ah...am ramas restanta la Gabitza, ca de cand nu am mai postat eu.... am primit banii si cu ei am dus copilul la Deva la AquaLand . Sper ca sunteti si voi multumiti de babyphone.
Lumi , sa ii transimiti lui Richard aprecierile noastre. la pisiocasa si la mama ei. Ah...si referitor la domnul sterilet, m-am razgandit. Daca nu s-a putut and am vrut eu, am racit si am amanat, iar de ieri am inceput prima folie de anticonceptionale, ca inca ne gandim la o fetita cu fundita .
Licurici, ma bucur si eu nespus pentru fetita din burtica , o sa isi revina si omuleata noastra Michelin cat de curand!
nah...ca imi mai adusai aminte una alta, da putin bre .
Ah...Lidiutza majoreta, mai citesti pe aici pe la noi?? Eu nu am scapat de crocobaurul din gat, tu l-ai omorat?? Da-mi si mie detalii te rog, cand ai putin timp.
gata pauza pe azi, s-a trezit piticul si il aud strigand "a mama, a mama!"
Ramonika spune:
Flavours La multi ani cu intarziere!
ati simtit cutremurul? eu l-am simtit, insa eram prea adormita sa ma panichez...
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz
gabitza35 spune:
RamoC...multumiti,multumiti...cum altfel....chiar acum il auzeam pe Dragos in el... a trancanit ceva si apoi liniste.... poate a readormit, mai stau un pic si bag si un cap pe usa
mami de gemenasi
poze
lili_a spune:
Cristos a inviat dragele mele!
Sper ca toata lumea sarbatoreste 1 mai muncitoresc cu voie buna si placere de soare ca de diseara se anunta iarasi ploi
Imi cer scuze pt intirziere si urez La multi ani cu bucurii si sanatate pt Tina, Smaranditza, crlp si Flavours Cu exceptia Tinei-mamica-de-blond-cu-ochii-verzi restul fetelor n-au mai dat de multisor pe aici, sper ca sinteti bine
RamoC, Ionela, Lumi, Tina ce frumos povestiti voi de pici
magda sintem alaturi de tine
monis imi pare rau ca n-a fost chiar stralucita excursia, eu cred ca pe masura ce inaintam in virsta ne e tot mai greu sa ne adaptam la grupuri mai mari (spre deosebire de taberele de cind eram mici cind eram prieteni cu toata lumea), fiecare are tabieturile lui, programul se negociaza greu... Ce-a facut Iuli cit ati fost voi plecati?
ali imi pare rau de alergie, d-aia antibioticele sint asa pacatoase. Poate incercati si voi niste probiotice d-alea cu colostru de care zicea lyly pe care o pup de 2 ori ca sa dea unul si la Alex
Noi am sarbatorit Pastele cu raceala - Lila, voma de la tuse pe mine, pe covor, peste tot dupa care mi-a pasat mie virusul si ma lupt si acum cu el. Partea buna a racelii este ca am scapat de suzeta, le-am si aruncat la gunoi cu mare satisfactie. I-am ciuntit bretonul ca nu mai vedea de el si cu agrafe nu sta, acum arata ca o teutoana mica In rest vorbeste toata ziua si fireste eu ma topesc dupa ea.
Eu luna asta am un proiect important de dus la bun sfirsit asa ca o sa cam absentez pe aici, dar voi incerca sa citesc si ma voi gindi cu dor la voi si la fulgusori
laurairina13 spune:
Flavours, vin si un cu um mare LMA, cu scuzoaiele de intarziere de rigoare, muuulta sanatate si din toate cele ce ti le doresti!
De la noi noutati ioca, atata doar ca Amalia s-a invatat sa vina sa cerseasca ciuguleala la bucatarie, si ciuguleste nonstop diverse. Evident ca fix in apropiere de ora mesei o apuca urlaceala pe langa masa sa cerseasca cate ceva, si cand vin cu bolul cu mancare mananca mai putin.
De vorbit nu vorbeste deloc ,in ale ei, doar tati, mama, pa, nani, si mai are in vocabular ceva de genu 'ma-ci/ba-ci' cand vrea cu disperare ceva. De rest alintatura si harjoneala cat cuprinde
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 21+ cu Iris Maria
Firefly's shop
BLOGUL MEU
laurairina13 spune:
Niatza, sa ma laud de luni dimineata cu rucsacelul facut pt Amalia
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 22+ cu Iris Maria
Firefly's shop
BLOGUL MEU
RamonaCopot spune:
neatza buna,
tare fain e rucsacelul, abia astept sa vad poza de la plimbarica cu titta cu palariuta si rucsacel asortate . Si oualea alea vesele tare bine le-ai lucrat .
mai exista vreun fulgusor care papa mancare doar super pasata si acelasi mic dejun din fructe pasate, ca la inceputul diversificarii?? Eu ma simt de parca am fi tot la 8 luni ale copilului, nu accepta alt fel de mancare deloc si mai nou nici fructele nu le mai vrea nici pasate, dar nici bucatele. Ce i-os mai da sa manance oare??
baga ib schimb in gura cate doua suzete deodata si cu a treia sta in mana, pregatit in caz ca ii scapa una din gura sa o inlocuiasca repede .
RamonaCopot spune:
helllloooooo, pe unde sunteti???
afara e frig si ploua, gata cu leneveala de paste, de 1 mai, haideti la barfe noi, mai laudati-va fulgusorii, ca daca ma apuc eu , numa va plictisiti .
laurairina13 spune:
RamoniXXX ,ma bucur tare sa te citesc!! Fiimea refuza carnea atzoasa de prin papici -carne care i-o maruntesc cu cutitul cat pot de marunt, de blenduit chiar ieri i-am blenduit mancarea cu mazare. Mazarea nu ii place de fel, iar daca mai prinde si cate o cojita de mazare e clar ca mi-o refuza de tot. Asa blenduit o mai pacalesc sa mai manance si altceva inafara de clasica ciorba/supa de pranz
Si nici orezul nu ii place in mancaruri, pilaf nu mananca, si nici laptele cu orez nu are prea mare succes. Dar nici nu m-am apucat sa il blenduiesc.. Piure de cartofi ar manca nonstop, deci tot piure flescait...
Mic dejun inseamna iaurt la noi, si ceva ciuguleala cu zmau, gen firimituri de paine unse cu unt/branza/pate, dar nu prea mult. Laptele il refuza total, nu mai bea deloc laptic, nici cu orez, nici cu gris, nici cu cereale, si asta de cand a tot bolit.
Cam asa stam noi la mancare..Singura noutate in meniu ar fi copanele de pui facute la tava ca pt noi astia mari, de alea a servit incantata, si fara sa faca mofturi ca tre sa molfaie nitzel la ele( era si foarte bine facuta carnita si moale)
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 22+ cu Iris Maria
Firefly's shop
BLOGUL MEU