Prietene la bine si la greu - 117

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Si noi am bifat nunta
M-am saturat de frig, ploaie si vreme urata Plictiseala mare, stam in casa ca niste pui zgribuliti, caci nici in case nu e mai cald de vreo 3 saptamani de cand nu dau astia caldura.
Raluci, nasol cu greturile, dar cauza lor merita oriceSi la Bubu ai avut?ai fost la eco/dr?
Floricik, cum e Ema? la noi dermatita a cam reaparut, dau zilnic cu crema, dar vad ca una doua pete tot persista pe bulanelele ei. Macar nu mai sunt pe tot piciorul extinse. Nu ati plecat inca la zburlita?
Ava, vazut pozici de la casuta voastra, super! Bubulacii vor avea unde alerga

Restu fetilor??

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 21+ cu Iris Maria

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Laura, multam de intrebare.
Ema este bine, am stat cu ea si luni, ne-am intors in Buc marti dimineata. Am fost luni la strabunicii si restul rudelor de la Galati unde zburlita a facut spectacol. Partea buna(chiar fff buna) este ca sambata o aducem acasa si a sa-mi iau eu liber de la lucru 1 saptamana( poate chiar 2 daca sotul se descurca singur cu agentia). Abia asteptam sa iesim in parc , ca aici are unde sa se joace.
Sunt asa fericita.

Cu dermatita este mai bine, doar daca o dau de 2 ori pe zi si evit sa-i tot ating fata.

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Salutare, aloha, Hristos a inviat si La multi ani!!!
moaama ce ciulangeala e pe aici!!!?!
Am fost 2 saptamani la Strehaia city si ma asteptam sa am macar un roman de citit, dar vad ca toate sunteti in vacante .
De cand nu am mai povestit cu voi, nici nu mai stiu ce sa va mai zic, pt ca habar nu am ce v-am povestit si ce nu, despre soricel, desigur.
Este un mare vorbaret, vorbeste intr-una, dar cand apare o persoana straina in peisaj, nu prea deschide gurita, dar spune asa incet rusinat cate ceva. Imi place de el la nebunie cum poceste cuvintele ...
Ma apuc sa citesc capitolul trecut, macar sa ma pun la curent cu stirile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

MNEATZA

Poftim la . Mare chiuleala pe la noi!

Sa va povestesc ce mai traim noi: Alaptatul merge ciudat. Laptele a scazut semnificativ spre "nu mai e" dar continuam. Ma doare cand prinde sanul dar apoi trece. Acum vreo doua zile Mihnea mi-a explicat perfect cum stau lucrurile: la pranz a cerut tzitzi ( el spune: mama, ai si - un fel de mama, hai tzitzi) L-am intrebat daca sa ii aduc laptic( ii dau laptic la canita cu cioc sa suplimentez de cand a scazut semnificativ, laptic de vaca) Mi-a raspuns categoric NU( niu-niu-niu scuturand din cap energic) apoi cu ochii in ochii mei: "ai si". Am repetat: mami, vrei laptic?? Si a repetat cu lacrimi in ochi: niu-niu, si! si!( tragand cu mana de tricou) Deci: copilul meu nu voia lapte, voia doar tzitzi chiar daca nu era suficient lapte.
Daca storc eu curge, deci si el scoate ceva, dar cred ca se transforma in colostru deja. Una peste alta consider asta un avantaj pentru el: colostrul e mai bogat in anticorpi si asta e cel mai important pt ca la 1 an jum hrana o ia din celelalte alimente. Sanul e acum pentru nevoia afectiva si anticorpi.
In rest.... e cuminte foc! Escaladeaza tot.In parc in Copou a intrat in fantana arteziana ( nefunctionala la acel moment) din mijlocul parcului si a escaladat pietrele din mijlocul ei de tremura tat-su tot. El ar fi preferat sa-i ia de acolo, eu am insistat sa lase copilul dar sa stea cu mana pe el. In rest... toate jucariile celorlalti copii sunt faine in parc, ale lui sunt cah.

Din categoria "chestii care ma uimesc" : Sunt convinsa ca multe dintre voi ati observat ca picii vostri fac asta, dar-- na... eu m-am impresionat
Ieri cand ne-am intors dupa prima runda de parc Mihnea m-a urlat la propriu sa-i dau cheile. I le-am dat si mi-am vazut de treaba. Intre timp el s-a jucat cu cheile ( eu am uitat de ele) , apoi s-a jucat cu alte chestii, apoi a mers la nani, apoi am papat si ne-am pregatit sa iesim iar in parc. La usa am realizat ca nu am cheie nici sa ies din casa, ca i le dadusem piciului la joaca si nu mai stiam unde sunt. OUPS!!! Il intreb pe Mihnea.... retoric.... nu ma asteptam sa ma bage macar in seama: Mami, unde ai pus cheile ca nu avem cum pleca in parc? ... si am inceput sa caut. El s-a uitat serios la mine apoi cu un zambet larg s-a dus pusca la chei si mi le-a adus. Am ramas muta. Nu i-am spus niciodata macar: "astea sunt chei" El a stiut ce-i cer si mai ales si-a amintit unde le lasase cu 2 -3 ore in urma.
Probabil multi pusti de varstalui fac asta, sau poate mai mici si eu iar imi subestimam copilul

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Hello

Noi suntem pe insula, ieri s-a terminat saptamana de dat cu barca, dar zborul de aici e abia luni, asa ca acasa vom fi luni seara. Pana atunci avem program de voie.
Cu barca a fost foarte fain, pacat ca cei cu care am fost sunt usor enervanti, asa ca nu pot spune ca am avut o vacanta chiar grozava. Ce-i drept am si avut asteptari destul de mari, dupa aproape 2 ani de stat prin jurul casei... In fine, sper ca in timp sa-mi amintesc cu mai multa placere...
Nu pot sa cred ca s-au scris 4 pagini intr-o saptamana, sper ca nu s-a intamplat ceva...

Va salut

Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Cu mare intarziere va spun si eu:
Hristos a inviat!
Adevarat ca a inviat!

Am revenit dar mai multe nu pot acum, fugim la aprovizionare.

mami de Vlad (29.10.2009) si 10+
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

Buna fetelor!

Noi suntem din lac in put, pe cand am scapat de febra si suntem in a 5 zi si jumatate de antibiotic am facut alergie (am inteles ca de la antibiotic). Am intrerupt antibioticul desi mai are putin rosu in gat (asa mi s-a spus). Nu am reusit sa dau nici cum de doctorita de familie dar in schimb m-au ajutat niste vecini care sunt medici internisti. Prima data cand am vazut am zis ca e alergie apoi cand am vazut ca sunt tot mai pronuntate imi era frica sa nu fie altceva. Noroc ca am avut in casa (de fapt am primit si nu l-am folosit niciodata) pudra mentolata de l-am dat si ii mai potoleste mancarimile, Mihai saracutul cum nu stie sa se scarpine este asa de marait, agitat si nervos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Hristos a inviat!

Sper ca v-ati simtit bine de sarbatori alaturi de familie,prieteni etc. Noi am fost putin la Roman,la mama, iar Annabelle s-a indragostit de gaini!

Nu am prea mare chef de scris(lipsa totala de inspiratie)....am mai citit din urma,dar am uitat

Cu intarziere, urez si eu La multi ani sarbatoritelor dragi: Tina, Smaranditza, Flavours si Crlp!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Buna seara,
Noi suntem la curte si e asa fain.
Geo e fascinat de gaini si de cucoci.A invatat multe,stie sa recunoasca multe si mai nou cum zicea si ionela face lucruri care ma uimesc.Azi ii aratam pe carte vaca si ii spuneam ca face muu iar el imi zice "apte".Ceva de genul vaca face lapte.Eu nu i-am zis decat o data acum 2-3 luni si se pare ca stie.Gainile la fel .Nu i-am zis niciodata cum se numesc mereu ii ziceam coco.
Stie sa cada al meu copil.Pune palmele in fata si pica mereu pe ele.Inca nu le are julite.
Nu mai zic mai multe decat: vrea sa miroasa tzitzi cand il papa si a inceput sa se innece din cauza asta.Am vrut sa il trec pe lp.I-am luat milumil3 adus din Germania.E identic la gust du laptele meu dar azi am ajuns sa mulg 250 ml dintr-un san pentru ca la pranz geo nu servise tzitzi ci lp asa ca m-am reorientat iar copilul va mai papa putin tzitzi.Probabil pana la majorat cum zice tati.
Si o veste: pe 29 taiem motul piticului blond cu ochi verzi.
Monis ma bucur ca unteti ok si multumiti de sejur.
Ionela te inteleg cu tzitzi.Si Geo cere si de multe ori se enerveaza si plange daca nu ii dau;el cere asa "n-am,n-am tzitzi".In traducere vreau tzitzi ca e buna.El zice "n-am,n-am"la orice ii place in domeniul mancarii.
Ali imi pare rau ca nu mai scapati de probleme.

sarcina usoara Smara ,Licurici,Ionela,Many,Dana.n,Raluci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Neata!

La Multi Ani!

floricici si pupici!

Mergi la inceput