Homeopatie

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns S_Elena spune:

A fost cineva la doamna dr. Mariana Trifa? Este un medic bun? Ce nr.de tel are cabinetul dansei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui OanaRusu

PS nu-s asa sigura ca Teleianu a infiintat homeopatia in RO. Eu stiam de altcineva ca influenta puternica in homeopatia RO (profesorul primului meu homeopat) - dar lupta de orgolii n-ar trebui sa aiba loc la homeopati - pentru ca orgoliu in exces se poate trata homeopat
(mai ales ca duce la suferinte fizice destul de grave)

Oana, orgolii exista si asta iti pot spune sigur, am asistat la niste faze, altele le-am auzit, dar stiu ca sunt destule lupte; motivele le stiu dar, sincer, nu le inteleg rostul. Sigur, nu-i treaba mea.
Ma uitam acum pe siteul Societatii Romane de Homeopatie si am vazut ca Teleianu este considerat fondatorul invatamantului homeopatic romanesc. Stiu ca exista tabere, altii au alte pareri...Pentru mine conteaza mai putin ce a fost, mai mult conteaza ca nu mai este si ma afecteaza tare situatia asta, ca si faptul ca nu gasesc un doctor in care sa am incredere. Pentru ca in homeopatie am gasit de multe ori rezolvari salvatoare.

Rufus, Tora si iadele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns softurela spune:

Citat:
citat din mesajul lui S_Elena

A fost cineva la doamna dr. Mariana Trifa? Este un medic bun? Ce nr.de tel are cabinetul dansei?

Vreau sa-ti trimit un PM dar nu-l ai activat.

Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010)

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Mergi la inceput

Softurela, sa inteleg ca ai fost la doamna Trifa.Poti sa-mi trimiti un mesaj privat sau email pe elenagp@gmail.com
Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Rufus... cat am plans dupa ce a murit primul meu homeopat.... am incercat in stanga si in dreapta, am renuntat la un moment dat, dar cand baietelul meu (3 ani pe atunci) a inceput sa se sufoce non-stop (mi-era groaza ca-l gasesc dimineata fara suflare) am cautat cu adevarat si am reusit sa intalnesc pe dna dr - deci trebuie sa cauti pana cand gasesti persoana potrivita pentru tine, eu am crezut cu disperare ca o sa gasesc si uite ca a mers
Ce m-a incatat e ca ea foloseste si remedii florale Bach (de la homeopatul meu nu mai intalnisem pe altcineva) eu una sunt tare convinsa de efectele benefice (cand am renuntat la bowen - adica am inceput sa ne "intzarcam" de bowen) au functionat grozav (de ex, in concediu, la intrarea intr-o casa veche si plina de paturi+saltele de lana si perne de puf a inceput sa stranute in rafale si sa tuseasca sec iar dupa 30 de min de la prima tura de picatur adormea linistit, fara congestie nazala, fara ochisori inrositi, si fara nici un fel de tuse).
La viroze usoare sau cand sunt copii mai agitati, e destul sa primeasca cateva zile si ne revenim - fara sa intervenim cu nimic altceva.
Si la homeopatie - ca in medicina aleopata - excesul e de evitat, asa ca aman intotdeauna remediul cat se poate de mult, asa invata organismul sa lupte (Asta a fost foarte greu cu mine care in 10 ani de pauza de homeopate si dupa 2 sarcini era tare obosit si incarcat de toxine).
Asa ca ... na - m-am lungit prea tare - cu putina incredere in oameni si cu dorinta puternica de a gasi pe cineva potrivit, nu se poate sa nu gasesti pe urmatorul medic homeopat din viata voastra (suna ca o a doua casnicie si intr-un fel asa e...)

Sanatate tuturor!

PS tare ma bucur sa va vad - fostele mamicile [disperate] cu manifestari astmatice ca sunteti bine

Mergi la inceput

Sicare este homeopatul tau, Oana?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Citat:
citat din mesajul lui S_Elena

Sicare este homeopatul tau, Oana?

Elena, dna dr e medic de fam intr-o localitate ff aproape de Tg Mures. Dupa cum spuneam si ieri, are foarte multi pacienti si nu mai prea ia noi.
Oricum, ideea e sa fie ff aproape de tine - pentru ca la inceput pui copilul in masina si fugi acolo - e greu dc ai vreo 70-100 km (am avut si un medic in Cluj dar acolo n-am reusit sa tinem lucrurile sub control)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns softurela spune:

Si eu ma bucur pentru vestile bune, fetelor.

Noi am fost ieri la homeopata, de fapt trebuia sa merg la 3 luni, dar am scurtat-o la 2, cred ca imi era dor sa o vad :). Oricum, mi-a spus ca pana in septembrie sa nu mai vin, decat in cazul in care ceva nu merge.
Situatia e stabila, pe Bianca a trecut-o pe 10M...Diana ramane tot la 1M. Mi-a dat granulele dar a zis sa nu le administrez decat daca ii este foarte rau copilului, altfel sa las organismul sa lupte. Teoretic, imunitatea lor e recapatata si de acum, pe cont propriu.

Ce sa zic, bucuria acestor rezultate e umbrita de moartea mamei, e ca si cum Dzeu cu o mana mi-a dat si cu alta mi-a luat. Acum, ce sa zic, ma bucur ca in primavara asta nu am mai stat cu grija la Diana, a ramas cu taica-su la Bucuresti si nu m-a interesat ce alergen mananca, cand mananca, daca intra in parc, daca alearga ... totul a fost miraculos de bine din punctul asta de vedere. Am reusit sa stau departe de copil, dar sa fiu alaturi de mama mea in ultimele luni de viata.

Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010)

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Softurela: Condoleante. Dumnezeu sa o ierte si sa va ajute in acesta suferinta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns glimmer spune:

Softurela, imi pare rau pentru pierderea ta. Raman in viata noastra goluri pe care nu le mai "umplem" niciodata.

Ce inseamna "10M", "1M" ?

Mergi la inceput