Homeopatie

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns S_Elena spune:

Banuiesc ca este concentratia medicamentului homeopat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns softurela spune:

Citat:
citat din mesajul lui glimmer

Softurela, imi pare rau pentru pierderea ta. Raman in viata noastra goluri pe care nu le mai "umplem" niciodata.

Ce inseamna "10M", "1M" ?

Multumesc!

15CH, 30CH, 200CH, 1M, 10M ... sunt dilutiii in ordinea prezentata.
Homeopatia unicista merge pe dilutii mai inalte. Depinde de la medic, la medic si de la situatie la situatie.
Noi am inceput cu 200CH si am ajuns la 10M. Pot intervenii si schimbari de remediu, in functie de simptome si atunci o luam din nou de la 200CH.

Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010)

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns glimmer spune:

Multumesc.
Mi-am dat seama ca sunt dilutii, dar nu stiam cam unde se situeaza fata de cele cu "CH".
Noi nu am avut remedii cu dilutii mai inalte de 200 CH. Din fericire, nici probleme deosebite nu am avut, probabil depinde si de asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Condoleante Softurela pentru mama ta.Din pacate asta e mersul vietii toti trebuie sa trecem prin asta mai devreme sau mai tarziu.

Asa si noi cu bilutele homeopate ca si voi. Piticul a luat ultima tura la inceputul lui aprilie, si ne-a zis drita ca pana in august nu mai trebuie sa ne vedem pentru ca nu ii mai da altceva. Bineinteles, daca apare vreo urgenta tinem legatura telefonic. Sper sa fie totul ok, si cosmarul care ne-a insotit mai bine de un an sa ramana in trecut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ary_v spune:

Homeopatie clasica la Iasi practica Receanu.

Of, Softurela, imi pare foarte rau ca treci prin asa o experienta dureroasa! Sa iti dea Dumnezeu putere sa depasesti momentul!

Ma bucur sa va citesc pe toate si ca sunteti bine. Si la noi e liniste, mergem inainte cu bowen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Smirela spune:

Buna. Am urmarit toata discutia voastra si sunt interesata de cartile de homeopatie( sper ca am scris corect)
Poti te rog sa mi-le trimiti si mie pe mirela82danut@yahoo.com daca vrei si poti?
Nu s-a mai scris de ceve vreme aici, dar am sperante, este un subiect interesant cel putin pentru mine.
Multumesc!

Mergi la inceput