Homeopatie

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

eu merg la o d na dr care mi se pare ca stie meserie.Fetei mele i.a rezolvat o pb asta dupa ce mai multi dr ii dadusera hormonifetei nu i venise CM de 6 luni iar dupa ce i am dat bilutenu a mai avut pb.Acum si eu merg la dumneai si simt ca m
au ajutat multttt bilutele. Am o schema de tratament care contine mai multe feluri de pastilute in diverse etape ale zilei.

d na dr se numeste Vartan super tipa...eu care nu credeam in homeopatie , m a facut sa mi schimb pararea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns glimmer spune:

Citat:
citat din mesajul lui OanaRusu

Citat:
citat din mesajul lui glimmer

Oana, te rog, la ce medic mergi, din ce localitate?

Sunt in Tg Mures - putem discuta eventual mai privat despre medicul la care merg , e medic de familie langa Tg Mures (un om deosebit - ma intreb de multe ori cum de am meritat sa o cunosc - in prezent are foarte multi pacienti si pt ca se ocupa atent de toti, nu mai prea primeste pacienti noi)

Multumesc. E totusi cam departe pentru mine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns S_Elena spune:

Uitati si aici un subiect la fel.http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=86393&whichpage=5
Doar ca e vechi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns softurela spune:

Citat:
citat din mesajul lui OanaRusu

OFF-TOPIC

softurela facem f bine feciorul are deja un an de cand nu mai face bowen (ca nu mai e nevoie ) - a facut viroze usoare peste iarna (una a fost mai nasoala... care m-a prins si pe mine si pe cea mica) care trec usor (coacaz negru, remediile Bach obisnuite si rar cate un ipeca), cea mica e beton ca de obicei, iar eu nu reusesc sa-mi fac timp sa-mi "analizez" tiroida dupa ultima tura de bowen..

Fetele tale??

mami de (intr-o zi de vineri... 13 iunie ) si (ziua cea mai lunga: 21 iunie)
Priveste partea buna a lucrurilor

Oana, Diana a avut prima primavara in care a reusit sa intre in parc fara Ventolin la ea, deobicei numai toamna tarziu cand dispareau polenurile intram in parc.

Iar Bianca e strong, ea oricum nu avea o boala cronica doar probleme de imunitate, acum au disparut.

Uite, aici pentru cei interesati, o emisune...cred ca exista si partea a doua, trebuie cautata:
RECLAMA ILEGALA -/video/homeopatia-vs-medicina-alopata-partea-1

Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010)

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns softurela spune:

Am gasit si partea a doua:

RECLAMA ILEGALA -/video/homeopatia-vs-medicina-alopata-partea-2

Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010)

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

am sa scriu aici pt ca citesc oameni pe aceeasi lungime de unda cu mine. in martie i-am facut fetitei mici ror-ul pentru ca nu o primea la cresa nevaccinata. acum suntem la prima raceala dupa vaccin si s-a complicat foarte rau. incerc sa o tratez doar cu homeopate dar nu stiu cat voi reusi. aviz amatorilor de vaccinuri.
din pacate nu sunt la prima experienta de acest fel :( si ce poti face cand traiesti in societatea romanesca si nu ai posibilitatea de a alege :(.

si venit din partea unui cadru medical a fost ca "stiu un copil care are astm pentru ca a fost tratat homeopat". si eu care credeam ca am scapat de astm cu homeopatia .

Softurela multumim . voi faceti bowen?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

aka nu inteleg cum nu a primit fetitza nevaccinata - asta nu-i legal vaccin obligatoriu = statul e obligat sa asigura vaccinul gratuit pt copii; in nici un caz nu inseamna ca esti obligata sa vaccinezi copilul.
Baietzelul meu nu a primt vaccin de 4 (5? sau 2? cine mai stie cand ar fi tb facut..) pentru ca are alergie la acarieni = nu are voie vacci pt ca e prea periculos (nu e ror, e ala repetata intr-o veselie, nu mai stiu cum ii zice si nici nu vreau sa-mi amintesc...)
Pacat ca nu am stiut de la inceput de riscuri - ne-ar fi ferit de multe necazuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

softurela ma bucur ca sunteti bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

buna ziua tuturor

Oana si Softurela: ma bucur pt. ca sunteti bine cu totii. Sanatate in continuare celor dragi.

Am urmarit discutia de la inceput dar nu am intervenit fiindca nu am experienta voastra. Inca nu am ajuns la final dar avem si multe probleme de tratat.

Daca tot a facut Aka referire la vaccinuri, as vrea sa stiu daca sunt copilasi care au mers exclusiv pe homeopatie din primele zile de viata. Vroiam sa intreb de multa vreme, cunosc posibilele reactii adverse la unele vaccinuri.

Ma intereseaza sa stiu daca se poate merge exclusiv pe homeopatie(preferabil clasica) din primele zile de viata fara a administra vaccinurile(obligatorii sau optionale), medicamente alopate, etc...

Teoretic stiu ca se poate, din ceea ce am citit pana acum.

Noi am renuntat la DTP(dupa ce intrebasem alergologii) desi nu ajunsesem inca la homeopat dar fetita era mare. Nu as avea curajul sa renunt la vaccinurile pt. bebelusi(mai ales la antipolio) si sa merg exclusiv pe homeopatie.

sanatate tuturor copilasilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Si noi mergem pe homeopatia unicista de anul trecut din septembrie. Asta dupa ce anul trecut din martie pana in iunie piticul a tinut-o intr-o tuse aproape continua (eram tratati alopat cu antibiotice luate saptamani intregi+Flixo, Ventolin et co).

Manifestarile astmatice devenisera foarte cunoscute si nu mai scapam de ele.Toamna a fost nasoala din nou (chiar sub tratament homeopat), iar cu o pauza de cateva saptamani, am avut raceli si viroze pana la inceputul lui martie.Ultima insa doar cu wheezing, fara bronhospasm, dar cu febra f mare (peste 40), asta in conditiile in care nu mai facuse febra deloc de peste un an (multa vreme organismul lui era atat de slabit incat efectiv nu mai lupta).
De la inceputul lui martie (anul acesta) nu a mai racit, nu a mai tusit, nu se mai sufoca, ia doar bilutele homeopate odata la 2 luni + ceva terapie Bowen.
Acum in schimb are varicela, are in jur de 30-40 bubite, abia asteptam sa scapam sa putem iesi din casa. Homeopata mi-a recomandat doar o cura de echinaceea dupa varicela, dar in timpul ei nimic.

Oana, Softurela, ma bucur ca va "revad" sanatoase pe voi si copii vostri. Asa sa fie si de acum incolo.

Mergi la inceput