Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(29)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andutza_B

Simo, a propos de rosturi... Eu am vazut la Ambient solutii de curatat rosturi, am zis ca voi cumpara si eu, or fi bune la ceva?

Andutza- cu pisicuta Miruna-Georgiana (26.01.2011)

s-ar putea sa fie bune.
numai sa te uiti ce scrie pe el,ce fel de rosturi.
ca sunt din alea din material de imbinare (ca cimentu ala) si din alea gumate asa.
ale mele sunt gumate..de aia am si dat cu periuta ,ca altfel zburau cu totul la cat am frecat.
nu stiu cati metri patrati am curatat..dar am spatele indoit si buba la degete

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Salutare si de la mine! Cam tarziu, dar multumesc pentru raspunsurile cu decizia, intr-adevar nu mai trebuie viza ITM.

Azi am depus si eu dosarul de indemnizatie, insa intrebare: aia m-a pus sa scriu pe cerere ca optez pt. 75% De ce?! Pentru cele care au prins legea veche, de ce tre sa optez pt. ceva? Nu e la toti la fel? si voi cat stiti ca era cuatumul, 75% sau ramasese 85%? M-am enervat... A, si cica e posibil sa vina si dupa 3 luni, mama lor...

Spor la treburi fetelor!

p.s. al meu bebe e cumincior, numa' ca are 2 zile de cand mananca fff prost, cu chiu cu vai ii indes 100ml la o masa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:

Pai dupa puseul de la saptamana 15 ma astept sa citeze din Kafka in germana

eu nu-s asa pretentioasa, dupa 15 saptamani sunt multumita si cu primele 3 strofe din Luceafarul. In romana!!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andutza_B spune:

Aaa, Simo, mercic de pont! O, super woama care esti tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andutza_B spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Citat:

Pai dupa puseul de la saptamana 15 ma astept sa citeze din Kafka in germana

eu nu-s asa pretentioasa, dupa 15 saptamani sunt multumita si cu primele 3 strofe din Luceafarul. In romana!!!

Corect! Sa o ia incetisor, lin... cu Luceafarul. Lasam Kafka pentru ala de pe la 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenabum spune:

buna,poate va intereseaza
https://picasaweb.google.com/114905091151626139740/ClamiteCrosetate#
paste fericit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brotacel83 spune:

buna, primiti si mame incepatoare? am nascut pe 3.04 o fetita minunatat dupa ceva pobleme in trecut. acum imi tin mimnunea in brate si nu-mmi vine sa cred ca am reusit!
vad ca inca nu s-a deschis subiect de mamici de aprilie - probabil e prea devreme insa eu as vrea aici la voi ca veti experienta :)

referitor la dosarul de indemnizatie eu sun PFA si m-am interesat f bine, asadar de la 1, ianuarie indeiferent daca esti angajat sau PFA legea s-a schimbat si ai doua variante intre care trebuie sa optezi cand depui initial:
1. 75 % din veniturile din ultimile 12 luni dinaintea nasterii copilului, insa valoarea indemnizatiei va fi maxim 3.400 lei timp de 1 an si apoi te poti intoarce la munca si mai primesti 500 lei/luna pana cand copilul face 2 ani sau
2. 75 % din venituri maxim indemnizatie 1200 lei timp de 2 ani. si aici poti opta doar 1 an si daca te intorci la munca primesti acei 500lei/luna pana la implinirea a 2 ani a copilului.

Noi suntem in faza de alaptat la inceput, in prima sapt am avut nevoie de formula ca sa completam iar acum maraim si nu adormim cam 1 ora dupa ce manacam de la san. cand suge se trezeste mult mai repede si anume la 2 - 2.30, niciodata nu face 3 ore intre alaptari asa nu ne-a zis ca trebuie dr pediatru. exista vreo solutie sa maresc timpul intre alaptari?ms

mutatie MTHRF C677T heterozigot
2 sarcini oprite din evolutie la 8s, inainte sa aflu de mutatie, acum cu voia lui Dzeu insarcinata a treia oara DPN 13.04. 2011 la Elias cu Dr Rotaru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Brotacel cum sa nu? Sa-ti traiasca puiul mic, venit dupa destula asteptare si suferinta.
Nu stiu sa-ti raspund la intrebarea ta, dar voiam sa-ti urez "bun venit"

cu marirea timpul dintre alaptari...daca are macar o ora si jumatate e ok, zic; depinde cat papa-eu la primul copil papa f putin la inceput (icter, dureri de burta) si nu-i puteam cere sa astepte 3 ore cand el sugea maxim 5 minute. Dar cu trecerea timpului copilasul se regleaza. Sfaturi nu am din pacate, eu o singura luna am incercat la Robert sa-i aman papa spre 3 ore si a fost un cosmar (il tineam numai in brate si faceam marsuri prin casa)...apoi am renuntat si a papat fix cat si cand a vrut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deea_sav85 spune:

Lorich vreau sa ii cumpar si eu oita lu bebe si stiu ca tu ai una...e utila, mi-o recomanzi?

Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deea_sav85 spune:

Si Mirelush am trimis si eu azi banii, ti am trimis si PM oricum

Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)

Mergi la inceput