Pufi de ian-feb 2010 (16) - LMA Simply!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Loredana71

Buna,fetelor!

Am stat si stau tare prost cu timpul zilele astea,dar nu puteam sa nu vin sa va urez un Paste fericit,cu liniste si senin in suflet!
Va imbratisez pe toate si pe toti picii pufi din dotare!

Multumim!
Un Paste Fericit si voua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Paste Fericit si lumina in suflete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Girls sotul meu a preluat comanda la oua,cozonaci si tort deci eu am ramas cu celelalte....cozonacii au iesit foarte buni, a picat ouale f frumos ,iar tortul acum e pregatit....eu am fost expediata afara....ce bine eeeee , desi eu cam am chef de treaba

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit."

Bravo. Asa e frumos si corect, pentru ca voi sunteti si departe de casa si n-ar avea cine altcineva sa te ajute. Va aveti unul pe celalalt si e super ca va completati reciproc. Sunteti o familie foarte frumoasa.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

am reusit sa fac si eu o salata boef si cam atat...cozonac cumparat unu pana vine mama luni cu unele facute de casa, ciorba a facut soacra, oua rosii la fel, ceva fripturi de bagat la cuptor maine, o garnitura improvizata si gata masa de sarbatori!

moamaaa, bea, ce palat ai deja acolo!!! sa creasca fetita cu codite ca un cozonac pufos!!!!

nyny, eu nu vad nimic in neregula la tunsuliciu tau

sorina, si eu am dat iama in salata boef, ca doar trebuia sa gust, nu? o, fain ca ati trecut pragu psihologic de 10 kile, eu mai astept cu cantaritul, poate reusim si noi.

bai, eu nu am pus-o de un bb2, doar ca ma gandesc what if...stiti...

simply, imi place motto-ul tau de azi.....in ideea asta as continua spunand ca nu as schimba nimic din viata mea, bun sau rau, pentru ca orice pas l-am facut m-a adus unde sunt acum, sa fiu mama lui Stefan! pofta mare la cozonaci!

danyelana, sarbatori fericite si voua! ce mai faceti? ce mai face arthur?

inchei pe seara asta. va doresc o noapte linistita!

_
mama lui Stefan, pui scump

Mergi la inceput

Bea si daca nu ti-as fi vazut burta, mi-as fi dat seama ca esti insarcinata. Ai "ceva"-ul ala special pe care il au femeile insarcinate.
Ce-ai facut cu pozele alea? Nu puteai sa le pui tu maine, dupa ce se termina postul? Ispita ce esti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Nyny, sa iti traiasca mama!

Si sa imi traiasca si mie, mama si fratele (doi de sf Gheorghe)!

Asa ca va invit la un pahar si o prajitura de post, ca sa nu facem pacate!

Si tuturor sarbatoritilor de azi cele mai bune ganduri!

Am citit sporadic si nu voi nominaliza, dar multumim pt urarile deja lansate! Zilele urmatoare vom fi in vizite asa ca nu mai intru curand. Dar ma voi gandi la voi!

Si noi va pupam si va dorim Paste Fericit!
Impacare si intelegere, asa cum se cuvine la o asa zi mare!

Mami a lui Florin - Cristian

NOUTATI - www.lucrumanual.tk/brose/96-nebunie-de-primavara.html" target="_blank">Nebunie de Primavara

Magazinul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Paste fericit si lumina in suflete!!!

Mergi la inceput

Hristos a inviat !

Mergi la inceput

LA MULTI ANI SIMPLICITY !!!

Iti doresc sa fi sanatoasa, sa te bucuri de familia ta frumoasa toata viata si sa realizezi tot ce iti propui (in special planul cu bb2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

La Multi Ani Simply!

Sa fii mereu la fel de fericita si de implinita ca acum, Ariana este norocoasa sa te aiba ca mama!

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput