Pufi de ian-feb 2010 (16) - LMA Simply!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Nyny... Ma bucur tare ca nu-l mai doare bubitza pe David!..Chiar ca baiat mare. Si am vazut si poze...Eu nu stiu ce tot spuneai tu acolo, ca-i asa si pe dincolo...e frumos de pica! Are un capsor rotund si frumos de numa'! Parca tunsoarea ii scoate si mai mult ochisorii in evidenta.

Aaaa, si nu ai fost singura mama care a iesit cu copiii azi...
Am fost si eu cu fetele, si cu tati...am probat trici..incantare maxima, am mirosit floricele in centru...de mare angajament au fost niste fantani arteziene, unde ...de putin a lipsit sa facem si o baie (eu si iris).

Sorina, mami de Diana si Iris

Sarumana. Eeee, oricum ar fi, e tunsuliciu' meu frumos. Sanatos sa fie, ca parul creste....

Deci n-am fost singura mama care a hoinarit de dimineatza... inseamna ca pot sa ies si dupa-amiaza, nu de alta, dar nu sunt gata cozonacii.... si trebuie sa fie liniste, ca altfel nu mai cresc

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

am pus pozele.......

cu praji cand tai pe farfurie pun, bine???

Bea, mamica fericita de flacau Ivan nazdravan(14.01.2010 si 9+ cu fetita cu codite...

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

La multi ani tuturor celor care isi sarbatoresc astazi ziua onomastica!

Pastele va fie cu lumina si speranta, cu daruire si dragoste. Un Paste fericit tuturor!

R, mamica lui L si a M
I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Deci n-am fost singura mama care a hoinarit de dimineatza... inseamna ca pot sa ies si dupa-amiaza, nu de alta, dar nu sunt gata cozonacii.... si trebuie sa fie liniste, ca altfel nu mai cresc

Foarte tareee!
Asa stiu si eu, cozonacii nu pot creste, daca nu e liniste!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

am pus pozele.......

cu praji cand tai pe farfurie pun, bine???

Bea, mamica fericita de flacau Ivan nazdravan(14.01.2010 si 9+ cu fetita cu codite...

Doamne ajuta!

Am vazut poze...Bea...sunt spiciles.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Buna seara!

M-am uitat in listuta de pe prima pagian si n-am gasit niciun puf sarbatorit azi (ma rog, in cateva minute e maine).

Sa ne traiti cu numele mamici, tatici, bunici, fratiori de pufuleti!

Multumim de urarile de drum bun, a fost fenomenal de bun, Mara 1/2 din el a dormit si cealalta a stat cuminte in scaunel.

Vad ca v-a placut aia cu smotru, sa va fie de bine "smotruiala personala", pe mine m-a facut sa ma simt chiar f bine. Din nefericire, eu am inceput deja sa degust din meniul de Paste , sper sa nu traga foarte greu la cantar.
Maine dimineata duc si eu delfitza la impartasit, pe mine iar ma sare randul.

Azi am avut o mare dilema, Mara manca o maslina si cand i-am cerut samburele am primit unul perfect curatat. Initial am crezut ca a gasit un sambure mancat de verisorul cu 13 dinti, i-am mai dat o maslina, am supravegheat-o si am constatat ca ea le manca asa, desi nu are dinti (nu manca pe partea unde are dintele). Aproppo, Mara mea cand rade zici ca e o baba cu un dinte amarat ramas in gura, e funny tare. Deci....nu stiu cum reuseste sa manance maslinele, cred ca in lipsa dintilor si-a specializat gingiile.

Va pup, sa aveti o noapte linistita!

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Ce frumos papa Mara maslinute

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit."

Mergi la inceput

Girls sotul meu a preluat comanda la oua,cozonaci si tort deci eu am ramas cu celelalte....cozonacii au iesit foarte buni, a picat ouale f frumos ,iar tortul acum e pregatit....eu am fost expediata afara....ce bine eeeee , desi eu cam am chef de treaba

Motto-ul de azi:

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Veste buna: Am trecut si noi pragul psihologic de 10kg. Am cantarit-o aseara, ca a implinit 14 luni...si...bucurie mare! A luat 400g in 2 luni...nu e mult, dar la ce a avut in guritza, si la cum a papat...bine ca e cu plus!

Merg sa pun la fiert legumele si carnitza pentru salata de boeuf, si sa pregatesc ouale pentru vopsit...

u all, si o zi minunata sa aveti!

Sorina, mami de Diana si Iris
Bravo Iris

Motto-ul de azi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loredana71 spune:

Buna,fetelor!

Am stat si stau tare prost cu timpul zilele astea,dar nu puteam sa nu vin sa va urez un Paste fericit,cu liniste si senin in suflet!
Va imbratisez pe toate si pe toti picii pufi din dotare!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Girls sotul meu a preluat comanda la oua,cozonaci si tort deci eu am ramas cu celelalte....cozonacii au iesit foarte buni, a picat ouale f frumos ,iar tortul acum e pregatit....eu am fost expediata afara....ce bine eeeee , desi eu cam am chef de treaba

Bravo tati de Ariana!

Mergi la inceput