Pufi de ian-feb 2010 (16) - LMA Simply!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

buna dimineata frumoasa de la noi!!!

poate asta e ultimu mesaj inainte de sarbatori, asa ca va doresc sa aveti parte de clipe frumoase, in familie si sa va bucurati de miracolul Invierii!

masa de paste mai slabuta la noi, ca suntem putini si nu prea mancaciosi de altfel, sotu e plecat...luni vine mama cu cozonaci si pasca, sper....

noaptea de joi spre vineri a fost una absolut....nu stiu.....stefan al meu a dormit pt prima data de cand s-a nascut fara sa se trezeasca, de la 10 la 7!!!! iar ieri a fost toata ziua titirez, abia pe la 6 jumate a tras un pui de somn

oare o fi chestie de hormoni, acu ca nu mai alaptez, ca am o pofta mare de...bb2?....pe fond de mancat haotic m-am balonat f rau zilele astea, ieri dimineata m-am trezit cu o burta cum aveam in 5 uni jumate-6 de gravidenie.....si ii zic sotului...si vad ca ii lucesc ochii...chiar, poate, mai stii?!!!!!!

ce tare mananca mara masline...mie mi-e frica sa-i dau lui S, el se ineaca si cu saliva

alicredo, m-ai omorat cu ce bunatati povestesti tu acolo! sa aveti o masa frumoasa si fara indigestie

poate revin....intre o salata boef si un ou rosu..abia astept sa-i dau lu asta mic un ou rosu sa vad cum reactioneaza. promit sa imortalizez momentu

_
mama lui Stefan, pui scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

ana, al meu il ia in mana, zice cadeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee si pe jos oul rosu..................
clar!!!!!!!!!!!!!!!!

bravoooooooooooooooooo pt somn!!!!!!!!!!!!!
foarte bine!!!!!!!!!

Bea, mamica fericita de flacau Ivan nazdravan(14.01.2010 si 9+ cu fetita cu codite...

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Neatza!
pe fuga cu multe trebi, ca le-am cam lasat pe ultima suta de metri...

... ca m-ati intrebat oarecum retoric de ce m-am mai maritat cu sotzul meu... ieri am avut revelatia!(ca nici eu nu stiam)... tipii cu care m-am mai intalnit strambau din nas cand le ziceam ca nu le am cu gatitul... si cum eram cam nehalita (studentie lunga, vesnic leftera, joburi de caine comunitar (aka presa), 48 kg, ma batea rau vantul... m-a cucerit cu o mancare buna facuta in casa... a dat-o si pe mama pe spate... si sa nu uitam atentia si grija fata de copil, faceau teme impreuna... cum sa nu-l iau de barbat? fii zgribulita de frig de pe drumuri, acasa cald, mancare, copilul disciplinat, teme facute, o baie calda...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Sarbatori fericite si acolo la voi!

PS: m-am amorezat de produsele Ella's Kitchen...ce stii de ele?

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Si eu folosesc produsele respective;la Ariana ii plac mult,le folosesc in general cand sunt plecata(sunt forte practice, presupun ca te referi la www.ellaskitchen.co.uk/mango-baby-brekkie/" target="_blank">astea , cica sunt organice,mai multe nu stiu nici eu

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Hai ca am comis-o... am fost cu copiii la biserica sa-i trec pe sub masa. Langa cruce erau niste candele aprinse. Am ridicat-o pe Mara in brate sa pupe si ea crucea ca toata lumea, timp in care David s-a dus direct sa puna mana pe lumanari. Bineinteles ca s-a fript la degetel. Si dai cu tzipete..... offf maica...

Cu tunsoarea, mi-a mai trecut supararea. Am reusit sa-l uniformizez azi cu foarfeca cat de cat. Arata un pic mai bine. Azi de dimineatza nici nu-mi venea sa intru in camera la ei. Imi venea sa plang de mila lui cand il vedeam asa ciuntit.

Mamica fericita de Mara si de David
off saracutzul, trimitem un sa ii treaca repede

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Hello, hello!

Pupam fetele gospodine, m-ati impresionat! Eu am noroc de mama priceputa, asa ca cel mult fac un chec azi (si ala impreuna cu cumnata).

Am fost cu delfi la impartasit, inaintea noastra un baietel de vreo 4 ani care nu vroia sa deschida gura, l-au tinut si de maini si de nas, a tipat, s-au chinuit cu el cam un minut. N-am inteles de ce, ei oricum nu au pacate nu?

Ruxita ma bucur ca ai redescoperit ce te-a atras la sotul tau, ai un stil de povestit tare funny Fiecare cu defectele si calitatile lui. Al meu de exemplu nu prajeste nici macar un ou dar compenseaza cu altele. Sa aveti pofta la toate bunatatile pregatite cu drag de tati de Kay!

Alicredo spor si tie! Ce frumos ca mergi la slujba in ziua de Paste. Spre rusinea mea, n-am fost niciodata.

Simply si tortul? Pt tine Pastele asta o sa fie chiar special.

Irissssssss go mami go! Felicitari Sorina pt reusita!

Dece cred ca n-are net, asteptam sa-si termine treburile si sa plece pe dealuri in cautarea semnalului.

BF sa aveti sarbatori linistite in 3, asa cum va doriti!

Ana (marim listuta cu curand?
De somnul lui Stefan...crapa ranza in mine. Mara, de cand se lumineaza si pana se trezeste suge cam la 20 de minute. Si nu sta sa suga normal, ia o gura, se intoarce, mai vrea o gura, vrea din ceallata tzitzi si tot asa de vreo saptamana. O mai lasa, sper sa-si revina, daca nu....bye bye tzitzi.

Bea sunt si eu victima colaterala la faza cu pozele cu praji. Bravo tie! Eu nu-s nici gospodarie, n-am nici bebe la purtator, Marei nu-i cresc maselele , sunt si mai in etate ca tine si n-am facut nici macar o praji. Felicitari pt cum te imparti!
Apropo...cand ai pus poza cu tortul pt fina am ramas masca. Pai mie cand imi era rau cu Mara, zaceam toata ziua si imi plangeam de mila, tu faci torturi superbe......

Atat mi-am amintit, sper ca n-am omis pe nimeni. Revin mai pe seara, sa aveti spor la treburi!

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Cam tarziu, dar ma bag si eu la o cafea Sorina. Ce surpriza frumoasa ti-a facut Iris. frumoasa mica.

Alicredo intrebai ce nu se face in Vinerea Mare. Din cate stiu eu NIMIC. Cand stateam cu parintii, in Saptamana Mare trebaluiam in fiecare zi... curatenie, mancare, pregatiri. Mama... Vinerea era zi de odihna. Nu ma mai punea mama sa fac nimic. Despre jucariile de baie, ce sa-ti spun... eu cam evit sa le dau. Ma lungesc prea mult si noi suntem mai in viteza. Si ale noastre sunt murdare in interior...
Bea 5 prajituri??!!! Ce bine ca poti sa mananci de toate. Super ca ti-au iesit analizele bine.
Ana mama ce mai somn a tras Stefan. Bravo lui...

Sorina intrebai de bubitza lui David. Are o bashicutza mica pe deget, dar nu-l deranjeaza. Ieri l-a usturat putin, dar azi cred ca a si uitat. Baiat mare...

Am pus si cateva poze cu cheliosul meu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Am fost azi in parc, dupa ce am impartasit copiii. Erau numai tatici si copii... normal, mamele erau acasa cu pregatirile de Paste. Eu am fost cam singura mama haimana p-acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Mire.... Ce bine ca ai impartasit princesita... Si eu m-am cam lacomit, si-am dat iama in tot meniul de Pasti...
Bea...bravo tie mami! Ma faci sa-mi crape obrazul de rusine, ca am zis ca nu prea mai pot sa fac mancare...Pai tu, si cu greturi, si cu bebe la purtator, si ai facut nu numai mancare, ci si 5 feluri de praji..offff...rusinica sa-mi fie! Felicitari pentru rezultatele analizelor!
Ana...mooama..foarte tare Stefan, ce somn pe el...oho! Poate devine obicei! Spor la bebe 2!
Ruxita...spor la pregatiri sa aveti!
Simply... Cum au iesit cozonacii?
Nyny... Ma bucur tare ca nu-l mai doare bubitza pe David!..Chiar ca baiat mare. Si am vazut si poze...Eu nu stiu ce tot spuneai tu acolo, ca-i asa si pe dincolo...e frumos de pica! Are un capsor rotund si frumos de numa'! Parca tunsoarea ii scoate si mai mult ochisorii in evidenta.

Aaaa, si nu ai fost singura mama care a iesit cu copiii azi...
Am fost si eu cu fetele, si cu tati...am probat trici..incantare maxima, am mirosit floricele in centru...de mare angajament au fost niste fantani arteziene, unde ...de putin a lipsit sa facem si o baie (eu si iris).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

nyny nu pot manca de toaTE.ceapa si usturoi nu pot sa inghit, ca apoi toata ziua mi-e rau, in rest bag...nu stiu cate kile am....

sincer si eu ma mir, cu I(van nimic nu am facut......NIMICCCCCCCC

cu asta bat recordul, si cred ca e buna miscarea, ca nah,.....nu se pune atata grasime., desi fetelor la 9 sapt am o burta ca la 4 luni...........ioiiiiiiii

toata lumea se mira, CHIAR si eu........

va pun cateva poze

nu fac singura, a fost si sister la ajutat, ca si ea isi duce de tate....si mami dar ea mai mult cu cuptorul azi.....si ui asa
dar acum totul e vraiste
si deja pic jos, dar nu stiu cand terminam............offfffffffffffff

Bea, mamica fericita de flacau Ivan nazdravan(14.01.2010 si 9+ cu fetita cu codite...

Doamne ajuta!

Mergi la inceput