Pufi de ian-feb 2010 (16) - LMA Simply!
Raspunsuri - Pagina 18
miremia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nyny Bea si daca nu ti-as fi vazut burta, mi-as fi dat seama ca esti insarcinata. Ai "ceva"-ul ala special pe care il au femeile insarcinate. Ce-ai facut cu pozele alea? Nu puteai sa le pui tu maine, dupa ce se termina postul? Ispita ce esti... ![]() ![]() Mamica fericita de Mara si de David |
La acelasi lucru m-am gandit si eu cand i-am vazut burtica...radiaza.

_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
micki_mica spune:
Adevarat a Inviat! 
Mami a lui
Florin - Cristian
NOUTATI - www.lucrumanual.tk/brose/96-nebunie-de-primavara.html" target="_blank">Nebunie de Primavara
Magazinul meu
micki_mica spune:
LA MULTI ANI, Simplicity!
Sa fii sanatoasa, fericita si norocoasa!
Esti o mamica extraordinara!
Mami a lui
Florin - Cristian
NOUTATI - www.lucrumanual.tk/brose/96-nebunie-de-primavara.html" target="_blank">Nebunie de Primavara
Magazinul meu
ayanna_xem spune:
HRISTOS A INVIAT!
Lumina Invierii sa va calauzeasca pasii, sa incalzeasca sufletul si sa va lumineze intreaga viata!
Paste fericit alaturi de cei dragi voua!
LA MULTI ANI SIMPLY!!! 
LA... MULTI, FRUMOSI, SANATOSI, FRICITI SI PLINI DE IUBIRE...ANI!
_
Mami de
zgubilice cu ochi de ciocolata
simplicity spune:
citat din mesajul lui nyny LA MULTI ANI SIMPLICITY !!!![]() Iti doresc sa fi sanatoasa, sa te bucuri de familia ta frumoasa toata viata si sa realizezi tot ce iti propui (in special planul cu bb2) ![]() ![]() Mamica fericita de Mara si de David |

Multumesc asemenea va doresc si eu :)Mami de
Ariana(albinuta mea)Motto-ul de azi:
"Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit."
simplicity spune:
citat din mesajul lui miremia![]() La Multi Ani Simply!![]() ![]() Sa fii mereu la fel de fericita si de implinita ca acum, Ariana este norocoasa sa te aiba ca mama! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |

Multumesc asemenea va doresc si eu :)Multumesc ca m-ai trecut si in titlu capitolului(e frumos sa fii in centrul atentiei

Mami de
simplicity spune:
| citat din mesajul lui micki_mica LA MULTI ANI, Simplicity! ![]() Sa fii sanatoasa, fericita si norocoasa! Esti o mamica extraordinara! ![]() Florin - Cristian NOUTATI - www.lucrumanual.tk/brose/96-nebunie-de-primavara.html" target="_blank">Nebunie de Primavara Magazinul meu |

simplicity spune:
citat din mesajul lui ayanna_xem LA MULTI ANI SIMPLY!!! ![]() LA... MULTI, FRUMOSI, SANATOSI, FRICITI SI PLINI DE IUBIRE...ANI! [/size=3] _ Mami[/red] de zgubilice cu ochi de ciocolata![]() |

simplicity spune:
Am raspuns parca ca un cliseu, vreau sa va multumesc pt urari,pt ca v-ati facut timp sa imi spuneti un gand bun si sa ma sarbatoriti virtual :)

Cristos a Inviat !
Sa aveti o duminica reusita,linistita,plina de iubire.

Mami de