Mamici din Grecia (7)
Raspunsuri - Pagina 3
anouk3 spune:
Buna dimineata!
Esthera, pe ce mail sunt pozele cu nepoteii tai? Eu m-am uitat si pe gmail si pe yahoo si nu e nimic de la tine.
Theo, ai MP
Mamica lu' Nick cel (ato)mic(11.05.2010)
Nicolas the Great
Esthera2011 spune:
Sunt pe gmail Anouk!...le-am trimis acum!
Theo...cel mic, David sau Davidenco cum ai spune tata...face 2 anisor in iulie!!!...si este cel mai poznas dintre nepoti!
maria, d-ra cea mai mare este sora cu d-ra blonda Amalia!...iar ele si cu David...sunt verisori cu Luca!
O nebunie,nu????....
Toti ma asteapta acasa!
Va pupicesc
anouk3 spune:
Aha... acum i-am vazut pe nepoti. Scumpi foc cei mici! Se citeste in ochii lor ca sunt pusi pe nazdravanii. Iar cea mare.. o frumusete de fata! Finuta si gingasa.
sa-ti traiasca, Esthera, ai o familie superba! Iar matusa.. super sexy.. Stie grecu' ce stie..
Nicolas the Great
Ioannoula spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anouk3 Drum bun sa ai, Alex, sa petreci frumos, sa-ti incarci bateriile bine de tot si te asteptam sa povestesti tot tot!Pana una-alta, spor la bagaje! Esthera, ce povestesti tu cu spalatoria este un caz clasic de.. rutina cotidiana in campul muncii elen. Are mare dreptate sotul lui Theo: aici e Grecia, nu civilizatie. Pe aici sa vezi d-astea.. aoleo.. si nimeni nu zice nimic ca se stiu unii cu altii. Sa vezi, am fost acum ceva luni la pediatru (privat, platesc fiecare consultatie!) si pe atunci candida omul la Primarie si avea o pipitza inauntru pe o propunea el la consilieri si statea sa discute campania in orele de program. Am asteptat si eu si alti bebei pe acolo cel putin 2 ore pana a terminat cu don-soara. Urlau toti pe acolo, dansul.. nimic. Daca nu ma tinea barbatu-miu de maneca eu intram peste el. Da' el.. "vai, ca nu se poate, ne cunoastem.." Cam asa-i pe aici. Asta asa, ce mi-a venit repede in minte. Theo, iti multumesc pentru oferta . Da, vreau. Iti multumesc din suflet si ne intelegem pe privat cum iti dau banutii. Bafta la vaccin! (noua ni l-a facut in manuta de data asta..) Oana, stai ca acum am recitit din urma.. Tu mergi in Romania cu masina cu Fanoula?!! Mama, ce curajoasa esti. Eu n-as avea tupeu nici sa visez sa-l tin pe Nicolas macar o ora in scaunul de masina. Am zburat 30 minute cu avionul pana Atena si atata s-a frichinit si s-a batzait si a miorlait si a urlat de ne-a auzit si turnul de control din Dubai. Multa rabdare iti doresc! Ma duc sa vad ce sa mai fac de mancare. Nici nu stiu ce sa fac fara carne.. Vad ca Nicolas n-a mai facut febra.. Pfiuuu ce usurare.. Mamica lu' Nick cel (ato)mic(11.05.2010) Nicolas the Great |
Nu mi-e teama ca fata mea sta foarte cuminte in masina. Cand era mica, ii faceam ture cu masina sa doarma. Si cum a zis si Esthera mai sus, vine tata. vreau sa vad si eu poze pe gmail, dar nu stiu cum:((( luminati-ma!!!!!
lukasnicolas spune:
Pup fetele...am muulta treba asa ca scriu pe fuga..iar am dat casa cu susu' in jos
Theo am o vecina al carui sot se ocupa cu cresterea bovinelor are vreo 200 de vacute..si au 2 baietei gemeni de 1 an jumatte...eram odata la ei cand le pregatea masa piticilor si m-a intrebat daca vreau sa ii dau si eu lui Luka branzica pe care o face soacra-sa special pt bebei si nu este chiar ca a noastra dar e foarte buna...acum am rugat-o sa imi faca si mie 1.5kg pt pasca contra cost normal..ca numai puteam de poftaIoanoulaintri pe gmail bagi user mamicidingrecia si parola daca nu o sti activeaza-ti PM ca ti-o trimit acumPup toate fetele ca sunt intr-o agitatieeeAndreeade pui micLukas-Nikolas08 03 2009
anouk3 spune:
Andreea, ce dor imi e si mie de niste branzica de vaci cu smantana.. Ca anthotiro asta de p-aici numai branza nu se poate numi.
Oana, hai ca vroiam sa te ajut eu cu gmailul, dar Andreea a fost mai harnicuta.. Si sa stii ca esti o mamica norocoasa ca sta pitica in masina asa cuminte. Bravo, Fanoulitsa!
Nicolas the Great
lukasnicolas spune:
fetele am o intrebare cum se procedeaza cu produsele de la bazar?ca habar nu am...deci m-ar interesa cum este treaba cu ajutor pt copii cu probleme.. cumperi produsele care sunt pt ei si banii ajung la ei?...produsele iti vin prin posta si platesti la ridicare?..si daca vrei sa iei un produs cum procedezi?..luminati-ma daca stiti am vazut ca Theo a luat niste produse pt bebe andrei care are probleme spuneti-mi si mie cum sta treaba
Andreeade pui micLukas-Nikolas08 03 2009
mamitza_alex spune:
salutare fetelor,ce mai faceti voi?eu servesc un ness cald,fimea doarme.domane nu mai suport vremea asta rece,parca vine craciunul,nu pastele,sper ca in tara sa fie caldazi am o stare nasoala,sunt toata numai nervi..si imi vine sa bocesc,asa pur si simplu(cred ca iau razna)
anouk3,sa-ti traiasca lebedele,gradina zoo faci,sa vezi cum te imbogatesti vara astafetelor,eu va doresc un Pate fericit,fie ca Invierea Domnului sa va lumineze sufletele,sa va aduca pace,liniste si sananatate!!Paste fericit!!!spor la bucatarit,sa aveti parte si de vreme buna!!!
Esthera2011 spune:
Seara buna la fetite si baieti!
...ghiciti ce fac eu?
.....ati ghicit! SMOTRU....
Dupa ce trec Sarbatorile de Paste promit ca am sa te ascult Anouk!...si nu mai bag in seama ....ca o iau razna! Multumesc pentru complimente!...oricum si tu si familia ta de aici nu sunteti mai prejos!
Deoarece am avut probleme muiresti...nu am fost la biserica saptamana asta...dar in seara asta merg cu grecul meu!...mi-a spus ca in fiecare an merge in aceasta zi...ca sa ne miruiasca preotul!
Theo...cum a reactionat micul Stelios la vaccin?...dar tu la stomatologie???...ma bucur ca iti faci timp si pentru tine sa te aranjezi!(maine dupa amiaza este si ziua mea de infrumusetare).
Mamita Alex, iubita mea, ai o familie atat de frumoasa si sanatoasa....incearca sa te eliberezi de stare asta de anxietate...si bucura-te! Ai de ce....cauta motivee...si zambeste iubita!
Andreea..mai salivez la branza ta dulce doar cateva zile...pai si cand ajung acasa la mama...ehehehe....imi satisfac toate poftele!
Oana ce mai face pufuletele tau??? Sper ca ai reusit sa vezi pozele!
MoRok ne e dor de tine...mai spune-ne cate ceva!
PS: Mai fetelor....mor de dragul lambadelor (eu cand spun lambada incep sa fredonez melodia" Dansanda lambada..."...EEEEeee.....ale tineretii valuri).....si asa imi vine sa cumpar si eu una pentru mine.....
Gata...ma plecat
Pupilici
Ioannoula spune:
Buna fetelor si multumesc muuult!!!! Acum ma uit la poze. Pufuletele meu ,si-a facut cruce doctora ca s-a ingrasat. Noi am avut ceva probleme culaptele.Varsa tot ce papa si nu lua in greutate. Cum am bagat-o pe mancare, nu a mai varsat si a luat in greutate. Nici acum nu pot sa-i dau lapte decat noaptea. Ma uit la poze si vorbim.