Mamici din Grecia (7)
Raspunsuri - Pagina 12
Ioannoula spune:
Buna la fete!!!! Bine ai venit theodora!!! In tara e destul de bine. Oboseala si nebunie ca toti vor sa ma vada, sa-mi vada fata. Afara d-abia azi s-a incalzit putin. Fetelor, mi-e dor de casa mea si de grecul meu. Aici ma simt o straina. Nu ma asteptam....
Grecul meu ma suna non-stop si plange la telefon. Va pup si mai vorbim. Multa sanatate la piticii vostrii.
lukasnicolas spune:
Eu prima ca e trecut de 12 noaptea
LA MULTI ANI NIKOLASAnouk sa te bucuri de puiul tau 100 de ani sa creasca mare frumos si sa fie sanatos!!!Gata ai baiat mare, are un an ai scapat de grijiVa pupam mult si eu si Lukas si smotocestel un pic pe pitic din partea mea ca eu daca il prind...
theophillina spune:
NICOLAS
Sa cresti mare, sanatos si norocos! Anouk, sa-ti traiasca feciorul, sa te bucuri de el 100 de ani si sa fiti fericiti!
Daca nu e greva la posta intr-o ora va pun pachetelul.
Theodora mami de Stelios
09.06.2010
BEBE STELIOS
DE'ALE GURII
carmaw spune:
La multi ani si multe nazbitii
Ieri am patit necaz stiti solutia din sticla de pastic rosu pt curatat wc
Mi a intrat in ochi deci spital spalaturi picaturi neincetat....Vad dar ce sperietura....azi am program de picaturi
Aici ploua neincetat lumea se duce la strins melci
Eu am de frecat interstitiile de la fainata cu periuta de dinti ca bu suport sa nu sclipeasca
Deci v am tot citit si pup gasca
anouk3 spune:
Intru pe fuga de la munca sa va multumesc DIN SUFLET de urari! Chiar m-am emotionat! Eu de ieri tot rememorez fiecare moment de anul trecut.. nasterea.. imediat dupa.. Si acum e un golanel de 1 an cu personalitate cat sa umple toata Grecia.
Eu tot trista sunt cand il las acasa si a inceput si el sa simta ca lipsesc. Cum ma vede acasa, urla "baba" (ca toti suntem 'baba', doar pisica e 'mama') si nu se mai dezlipeste de mine. Mi se rupe sufletul, dar ce naiba sa fac? Numar zilele pana in septembrie.
Imi pare tare rau ca nu pot scrie la fiecare in parte, dar chiar nu am timp. Incerc sa intru diseara.
De ziua lui Nicolas o sa ne adunam familia, taiem motul (nu prea le am eu cu traditia asta, dar sora-mea/nasa insista, asa ca ii fac pe plac) si suflam in lumanarica.
Va pup cu mare drag pe mari si mici si promit sa revin. Ma gandesc la voi toate! Si toti!
Mamica lu' Nick cel (ato)mic(11.05.2010)
Nicolas the Great
mamitza_alex spune:
nikolasnikolas!!!!la multi ani nick,sa cresti mare,cuminte,sanatos,sa-ti bucuri parintii!!!pupici si imbratisari de la noi.anouk3,ai baiat mare,gata a trecut primul anisor!!!petrecere frumoasa si tie spor la munca!!!
fetelor,la noi e o vreme de cacao,ba e soare si cald,ba e vant si frig,spuneti-mi si mie la voi cum mai e?cand se anunta caldurile?k eu numai pt mersul la plaja am batut drumul inapoi.ieri am mers sa ma uit la niste rochite de mireasa si peste tot mi-au zis ca trebuie sa fac programare,ma cam enerveaza,ca eu poate ma uit nu-mi place nimic,ori au vreun pret de-mi pica moaca si nici nu probez,dar na asta e damblaua lor.fimea se uita la dvd cu bags bunny(am luat revista mumy si avea 3 dvd-uri cadou si toata ziua ma pune sa i le pun)carmaw,ai grija cu solutiile astea,si mie imi place ca baia sa sclipeasca,dar nu am rabdare sa o frec cu periuta(desi ar cam trebui)esthera,ioanoula,cum petreceti in tara?pupici la toata lumea!!!
Esthera2011 spune:
Azi e sarbatoare mare...si vad ca toate matusicile au urat micului Nikolas cele bune!
Ma alaturi si eu si urez micului, dragutului si nu in ultimul rand atomicului NIK sa fie sanatos, protejat de ingerasi si Maica Domnului, sa va aduca numai bucurii (sa fie tot la fel de nastrusnic ca si pana acum!...semn ca e copil vesel si sanatos) sa aiba noroc in viata...si cand o sa implineasca 18 ani (in 17 ani avem timp)...s-o punem de-un baiaram!
Eu sunt acasa la una din surori si nu ma opresc din a pupa nepotul...si ma minunez de cat de minunat este!...el...si toti copiii!
Grecul meu e bolnav...habar n-am cum a reusit sa contacteze o bacterie la stomac (nu putea sa ...contacteze si el o gagica) si a avut dureri, ia medicamente si tine un regim alimentar!
In afara de familie...si cateva prietene....n-am ce sa va spun! Mie nu-mi mai place aici! (bine, nici in trecut nu eram eu mare iubitoare de romanica) si ma gandeam zilele astea cum am putut sa stau aici atata timp!
Fac scoala de soferi, ma apuc sa lucrez si dantura, merg si la Bucuresti la un doctor, sa-mi ridic si diplomele....si cam atat!!!
Chiar ca-mi lipeste grecul meu...mereu zambitor, sarutul lui de dimineata si de noapte buna!
...si mai am si sentimente contradictorii...stiti voi care, nu va mai bat la cap!
Mi-e dor de voi, de conversatiile noastre pe timp de ploaie, de sarbatori si de impartasirea problemelor cotidiene!
Mi-e dor de tine Anouk...si puiul tau cel scump, de Theo si minunea cu 2 ochi albastrii, de Mamitza Alex...si cretulina sa cea mica, de Andrea si strengarul ei, de Oana si prichindelul ei cel mic (tare mi-a placut can a scris ca-i e dor de grecul ei), de Carmaw (ai grija la solutiile de curatat...pot fi deosebit de periculoase)...si nu in ultimul rind de MoRok!!
Imi aduc aminte ca la inceput cand am intrat aici, in primele zile...aveam notat pe hartie numele si nick-name-urile!
Acum...va stiu...si putin din viata voastra!...si asta e minunat!...eu chiar va simt ca prietene adevarate!...si nici nu simt ca ne-ar desparti km!!! Cu fiecare postare va simt mai aproape, mai calde, mai prietene!
Stiu, stiu...ma intind cam mult dar nu pot sa ma opresc!...si nu c-as vrea sa-mi umplu timpul...ci doar ca sa va simt aproape...si ca voi sa simtiti ca noi toate...suntem o familie!!
Criza in Grecia (ploiasa...dar tot e preferara mea), greva generala...dar tot mai greu e aici! Totul se scumpeste si parca este o concurenta..la modul..cat mai suporta romanii...nu mor o data????...gazele se vor scumpi din aceasta iarna cu 60%!!!!!....oamenii sunt tristi, nu zambesc, au reusit sa mai spere la ceva bun!...iar cunostintele (desi stiu de ce se intampla in Grecia)...tot imi spun ca alegerea este cea mai buna!...in rest...numai minciuni!...adica totul e perfect...romanica a iesit din recesiune! Frumos,nu???
Vremea este capricioasa..ploua, e soare...si-mi spuneau prietenii si familia ca nici n-au simtit ca a fost primavara! Si cat de verde, cu miros de flori de portocal si lamai...are Grecia mea iubita!
Offff....si mai am atata sa va spun...dar trage nepotul sa mai merg sa-i citesc o poveste!...si cred ca-i place!!...imi schimb tonalitatea vocii in functie de dialogul personajelor din poveste!
Am fost si Bucse, Fulger...sau Doamna si Vagabondul!!!!
....acum urmeaza sa fiu Alba ca Zapada si cei 7 pitici!!!(sper sa nu ragusesc)
PS Chiar daca nu va mai scriu in fiecare zi sa nu credeti ca nu sunt alaturi de voi!
Ioannoula spune:
In primul rand, "La Multi Ani" nazdravanului de Nikolas!!!! Sa-ti traiasca si sa te bucuri de el!!!!
Esthera, ne pare rau de grecul tau. insanatosire grabnica.
Eu stau pe picioare cu alintata mea, ca nu sta la nimeni, si plange cand o iau in brate...si toti vor ca e scumpa si nebuna... Aici e agitatie mare cu nunta.... iar eu am obosit. Va pup duuulce pe toate
MoRo_K spune:
Nicksati traiasca Anouk!petrecere frumoasa la motz si las ca vine ea toamna:)
Carmaw si mie mi-e frica tare de solutiile alea si incerc sa fiu cat mai precauta...sper ca esti ok acum
Bine ai venit Theodora!e super ca acum avem pe cineva cu "vechime" p-aici:)deci esti sursa de sfaturi:D
Esthera ce frumos scrii tu:) cine nu si-ar dori asa o matushica:) si insanatosire grabnica grecului tau
Mamitza_Alex spori la cautari...eu rochia din Ro mi-am luat-o tocmai pt ca aici sunt preturi maaari....ei bine...de dp nunta sta agatata/invelita da nici n-am fost in stare s-o dau la curatat...de 3 ani:)....deci poate ca-i mai buna solutia cu inchiriatul dar de-ar fi mai ieftin...nu?!
pup fetele!