Mamici din Grecia (7)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anouk3 spune:

Buna si de la noi,
Theodora, bine ai (re)venit pe aici si salutari la flacaii tai (ca pupici nu prea cred ca mai primesc, sunt ditamai barbatii.. ). Tu esti veterana prin Grecia, mie inca imi sar in ochi toate ciudateniile de pe aici. Nu te bate gandul sa revii in Romanica?
Corina, bun revenit si tie. Ce mai faci? Cu ce-ti mai omori timpul?
Oana, ce bine e acasa, nu? Distractie maxima in continuare si pupici multi si gadileli Fanoulei!
Andreea, la tine e si mai greu cu Lukas si cu plecatul tau la munca pentru ca e mai mare si intelege mai multe. In cazul meu e mai mult paranoia ca el nu da doi bani cand plec. Doar se bucura tare cand ma vede. Off, te inteleg ca ti se rupe sufletul. Eu pozele tot nu pot sa le vad ca nu ma duce linkul la ele. Tu cand apesi pe link le vezi? Acu' chiar m-ai facut curioasa si vreau sa le vad!
Alex, cum e inapoi? Bya cum este inapoi printre grecotei? Ceva pozici aveti?
Va pup acush ca ma duc sa pap.

Mamica lu' Nick cel (ato)mic(11.05.2010)
Nicolas the Great

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldebaran spune:

Neata fetelor!
eu sunt singura cu fi-mea care azi s-a trezit devreme...
si mi s-a stricat frigiderul, trebuie sa arunc o gramada de mancare, abia maine ni-l aduce pe cel nou.

cum va gasesc pe facebook?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

kalimera kai apo mena :)
o cafea si putin tv inainte de treburile casei :)
o saptamana frumoasa va doresc :)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anouk3

Theodora, bine ai (re)venit pe aici si salutari la flacaii tai (ca pupici nu prea cred ca mai primesc, sunt ditamai barbatii.. ). Tu esti veterana prin Grecia, mie inca imi sar in ochi toate ciudateniile de pe aici. Nu te bate gandul sa revii in Romanica?

Anouk :)
pt mine grecia e deja ACASA :) jumate din viata mea sunt aici....aici mi-am facut familia....chiar daca el mi s-a terminat hahaha....aici s-au nascut copiii mei....e limba lor....(nu i-am invatat romaneste....stiu....greseala :p ) ....aici e scoala....tatal lor....aici e viata noastra....mie mi se pare ciudat in romania hahaha...am fost in vara ultima oara :)

o zi frumoasa iti doresc....

si pt toate....in limita posibila....o sa fiu aici....orice aveti nevoi so pot ajuta....in special de-ale bucatariei :) intrebati :p

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

Buna, dragele mele!
Mi-a fost asa de dor de voi!!!

Ne-am intors si noi, Stelios a luat-o pe aratura rau de tot, in sensul ca face numai ce vrea (de fapt asa a facut mereu, el nu stie ce-i ala nu, mh, d'astea, ca nu i-a zis nimeni ) si-acu' daca nu-l las sa faca prostioare palnge cu niste lacrimi de crocodil. Of, de-abia astpet sa vina odata vara asta, pe aici e un frig de mori, si Stelios e innebunit sa iesim afara, ne-am luat si trici, il plimb prin casa sau pe balcon. Hai sa va zic fiecareia in parte 2 vorbe, acu' cat doarme fi-miu, si imi cer scuze daca uit ceva, ca am citit in diagonala.

Aldebaran, bine ai revenit pe la noi, da' ce numai ca a intrat Theodora, mai dai pe la noi???? Hai, mai spune-ne de pici, ce nazdravanii mai fac. Eu pe FB sunt Theophillina Theodora.

Mamitza_alex, La multi ani inca o data, sa fii sanatoasa si la punga groasa. Bine ai revenit pe meleaguri elene, inteleg ca ti-a placut in Ro si n-ai mai fi vrut sa te intorci, mai ales ca zici ca i-a placut si Byei asa mult. Of, si noi tot in Ro am fost si desi am ravazut oameni dragi, rude si prieteni, nu mai stiam cum sa ma intorc mai repede acasa, adica aici. Cu parere de rau, dar nu-mi mai place deloc, deloc acolo, totul mi se pare strain.

Anouk, draga mea, m-am tot gandit la voi, ca n-am apucat sa va trimit pachetelul. Nici nu stiu daca a venit, sa caute sotul azi pe la posta, si daca a venit, vi-l trimit zilele astea. Of, ai inceput munca? Bine macar ca se intelege Nick bine cu sora ta. Stelios, cum spuneam, ne-a innebunit de cap, acu' i s-a pus pata pe ta-su', nici la baie nu mai poa' sa mearga ca urlaaaaa du pa el, mama-mama. Of, imi pare rau de pierderea pasarilor, sunt asa drgalase, noi tocmai ce era sa venim din Ro cu un pui mic-mic de gaina de la bunica mea si cu o ditamai pisica de la nasii lui Stelios, ca nu se mai despartea de ele. Mai sunt 2 zile si Nick implineste un an, nu-mi vine sa cred. Organizati ceva de ziua lui?

Ioannoula, bine ca ati ajuns cu bine in Ro, sa stii ca m-am gandit si la voi, cum va descurcati pe drum, ca-i drumul asta asa de lung si obositor. Bine ca l-a suportat bine Fannoula, si Stelios a fost foarte ok la drum, numai ca ma innebuneste pe mine ca eu conduc 750 de km.

Lukasnicolas, nici eu nu am putut vedea pozele, ceva nu ai pus bine. Ce-mi place cum povestesti de nebunaticul tau fecioras, uite acu' se face si-al meu asa nebunatic, de n-o sa mai stiu pe unde scoate camasa. Si eu te apreciez foarte mult, ca la ore asa tarzii mai ai timp sa ne spui si noua 2 vorbe despre voi.

Carmaw, bine ai revenit printre noi si condoleante inca o data, capul sus, inima tare, ce sa zic, cred ca e o durere de nemasurat. Bine ca ai timpul ocupat si mai uiti de necazuri. Si da, eu mi-am sfatuit toate preitenele care nu sunt mame sa faca cat mai repede copii, e o implinire a ta ca om greu de descris in cuvinte. Iti multumim ca ne citesti mereu si mai treci pe la noi cu cate o vorbulita.

Esthera, bine ai venit in Ro, imi place sa te vad senina, bucuroasa, bucurandu-te de familia ta de acolo, dar neuitand de grec si de noi. Cum ziceam, mie nu mi-a placut deloc si numaram zilele sa plec mai repede.

Theodora, bine ai venit la noi. Vreau sa-ti zic ca nu-mi venea sa cred atunci cand am citit primul tau mesaj. Eu te-am mai citit aici pe DC, cu ani in urma cand scriai, dar si pe alte forumuri unde ai mai activat si pentru mine ai fost si ramai DNA. THEODORA. Am asa o admiratie pentru tine de nu-ti poti imagina, mi se pare ca esti o super woman. Of, imi pare tare rau sa citesc ca ai devenit mama singura, mie mi se parea ca sunteti o familie foarte bine sudata, asa ca odata cu vestea asta de la tine, se mai duse o caramida de la ideea mea de casnicii trainice si fericite. Baietii ce mai fac, pune-ne niste poze cu ei, ca eu i-am mai vazut tot pe forumuri cand erau mai mititei. Tare, tare bine imi pare ca ai venit printre noi, multumesc. Eu ti-am dat add la facebook. Sa ne dai si datele sa va trecem in lisuta noastra. Si da, esti o bucatareasa de exceptie, eu am incercat multe din retetele tale, eu sunt la grupa mica in cimparatie cu tine, dar invat, invat.

Moro_K, tu pe un' umbli??? Ai fost la expo de plante? Poate ne vedem sa mergem si impreuna daca o fi vremea buna. Da un semn daca ai de gand sa te (mai) duci.

Va pup si va doresc o zi buna, fug la treburi ca nu vreti sa stiti ce-i pe aici, bagaje, bagajele, toate aruncate care pe unde. Imi cer scuze de greseli, dar nu mai reiau odata textul, ca nu mai trimit messajul asta niciodata. Va puup.

Theodora mami de Stelios
09.06.2010

BEBE STELIOS

DE'ALE GURII

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui theophillina

Theodora, bine ai venit la noi. Vreau sa-ti zic ca nu-mi venea sa cred atunci cand am citit primul tau mesaj. Eu te-am mai citit aici pe DC, cu ani in urma cand scriai, dar si pe alte forumuri unde ai mai activat si pentru mine ai fost si ramai DNA. THEODORA. Am asa o admiratie pentru tine de nu-ti poti imagina, mi se pare ca esti o super woman. Of, imi pare tare rau sa citesc ca ai devenit mama singura, mie mi se parea ca sunteti o familie foarte bine sudata, asa ca odata cu vestea asta de la tine, se mai duse o caramida de la ideea mea de casnicii trainice si fericite. Baietii ce mai fac, pune-ne niste poze cu ei, ca eu i-am mai vazut tot pe forumuri cand erau mai mititei. Tare, tare bine imi pare ca ai venit printre noi, multumesc. Eu ti-am dat add la facebook. Sa ne dai si datele sa va trecem in lisuta noastra. Si da, esti o bucatareasa de exceptie, eu am incercat multe din retetele tale, eu sunt la grupa mica in cimparatie cu tine, dar invat, invat.

Iti multumesc mult Theo pt frumoasele cuvinte :)
"doamna Theodora" a rosit putin :p hahahah

catdespre casnicie.....asta e :)
in trecut desi erau probleme....eu am incercat sa le rezolv....sa le ascund....chiar si de mine :(
dar nu poti face nimic SINGUR....si pana la urma....castelul....a fost de nisip....nu era construit cu caramizi :)

o ducem putn greu....nu e usor cu criza si cu modul de viata de aici....dar stiu ca va veni si ziua in care nu voi mai fi ingrijorata....in final totul va fi bine....si daca nu e....atunci nu e finalul :p

o zi frumoasa....te am si pe fb twra :)

cine vrea sa ma adauge,daca nu avem un prieten comun nu va putea....PM si lasati ID si va fac eu add :)

Mergi la inceput

buna din nou!
Theo(philina) ti-am trimis request pe fb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lukasnicolas spune:

Buna seara!

Daca e ora tarzie e randul meu la scris.Acum am ajuns acasa ,toata lumea doarme si sunt la relax..adica cu voi.Asa ma bucur cand deschid mesajele si vad ca am ce citi,cand citesc gandurile voastre insirate aici...
Theo bine ai revenit pe cuvant ca imi era dor de tine.Ehe stai sa vezi de acum cu Stelios creste baiatul si isi formeaza personalitatea.Zici ca nu stie de NU ,ei Lukas stie dar doar cand vrea el.Pune mana pe ceva ce nu are voie ii spun nu si se uita asa incruntat la mine si uitandu-se in ochii mei mai pune mana odata ca sa imi arate ca poate.e incapatanat nevoie mare.
Anouk sa sti ca nici Lukas nu plangea la inceput ,era mititel avea 10 luni cand am inceput serviciul si nu avea nici o treaba ca plecam...acum e problema...nu in fiecare zi,azi de exemplu era fericit zicea in continuu,,mama vivici,uca bobo'' daca merge mama la servici ii aduce bobo lui Lukas Dar e asa bine ca ai ajutor din partea surorii tale si ca s-a acomodat Nik cu ea.Vorba lui Theo poimaine e zia lui Nik ce ii pregatiti pt prima aniversare?
Theodorabine ai venit la noi!Am citit si ''Nu e sfarsitul...e doar un nou inceput''si m-a emotionat tare povestea ta,dar din ce am citit mi-am dat seama ca esti o femeie tare puternica si sigur ca vei trece peste toate doar ai cel mai bun motiv..2 baietei superbi(am vazut poze)..care au tare multa nevoie de tine puternica.Te pup si mult curaj.
Fetele din Romania sunt ocupate dar le iertam ca au multe treburi de rezolvat,dar tot va trimit un pupic de aici
Da mai fetelor am mare problema cu pozele, m-am chinuit le-am pus ,le-am scris comentarii si nu pot sa le vad decat euam zis ca poate nu ma pricep sa ascund link-ul si am pus direct link-ul si tot degeaba te duce la pagina de start de la picassa nu stiu ce gresesc sper sa ii dau de cap zilele astea,daca va pricepeti invatati si o tuta cum sa faca.
Somn usor si vise placute

Mergi la inceput

buna dimineata!
ce buna e o cafeluta dimineata cand e liniste! azi fi-mea doarme pana mai tarziu, nu s-a trezit inca, baiatul e la scoala asa ca am cateva clipe libere doar pt mine....
Theo zici de Stelios ca plange cand ii zici nu, a crescut baiatul si stie ce vrea...asta-i doar inceputul! Fi-mea mai nou se pocneste singura cu palma peste cap daca ii interzic ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamitza_alex spune:

neatza fetelor,ce facetihaideti la o cafelutza!!!na,cum va spuneam m-as cam duce in tara,dar ma abtin,de ca vine vara si mergem la plaja(sa fiu o miresica bronzata)ei lasa ca plec prin iulie pe la sfarsit,sper sa-mi gasesc o rochita de mireasa aici,acceptabila ca pret ca in valcea nu am gasit nimic.noi in 2 sapt cat am stat,am alergat ca nebunii sa rezolvam totul pt nunta,plus alte cateva chestii si a trecut timpul.bya,s-a simtit bine in tara,se imprietenea cu toti copii,aici mai greu(la toamna mergem la gradi 90%)acum zice toate cuvintele in romana,in greaca ciuciu si o luam de la capaici azi e innorat si bate si vantul,cand naiba mai vine vara,niciodata nu a fost vremea asa nasoala in mai

esthera siioanouala,sa doresc sa petreceti minunat in taraioanula,sa iei o decizie buna in cea ce priveste fam. ta,2 lacrimi nu schimba nimic.

theo,aici e casa ta,aici te simti cel mai bine.asa ca eu te inteleg ca deabea asteptai sa pleci.faza e,ca am trecut si eu prin stari dastea mereu asteptam sa plec,sa revenim aici,acum cred ca ma lovit astenia de primavarapupici lui stelios,ei creste aiatul,are personalitate de acum
annouk3,spor la munca,intele ca ti-e greu sa-l lasi pe nick acasa,dar lasa ca e pe maini sigure.pupici
theodora,iti doresc multa fortza si sanatate sa poti trece prin toate obstacolele vietii.
celorlalte fete,va pup si va imbratisez,azi am zi de piata,apoi vreau sa fac o supa de galuste si snitele din piept de pui.am intrat iar la dieta ca am pus rapid 2 kg in roo zi buna!

Mergi la inceput