Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(28)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

fetelor pe ce nume sa fie facuta comanda????
eu ma intorc pe 27 in buc
cica in 2 zile ar fi gata comanda de livrat

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

ROXX, bine c-ai scapat!

ZUMZU, la Ioana, petele de care vorbesti tu erau alergie... orice crema doar trateaza efectul, nu cauza. Eu zic sa-l lasi asa. La Ioana erau aspre la pipait, si de aproape se vedeau multe bubite una linga alta.

Pup,
G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

ZUMZU- piele aspra pe picioare a avut Patrick n primele luni de viata si apoi pe la 8-9 luni s-au transformat in dermatita atopica, ne chinuie si in ziua de azi. Trece cu Mustela Stelatopia, ulei de baie, sampon si crema. Doctorul mi-a dat crema cu cortizon si am refuzat sa-l dau. Nu face decat sa treaca bubitele pe moment, dar in timp indelungat subtiaza pielea si o face si mai sensibila. Atentie mare la detergent si mai ales balsam, ala contine toate prostiile.
Acum insa eu nu-s doctor, nu stiu daca e acceasi chestie. Al meu avea pielea asa ca acoperita de solzi de peste, nu se vedea cu ochiul liber, numai se simtea la pipait.

SHINES - eu fac asa umplutura de oua : galbenusurile, amestecate cu ficatel dat prin blender (sau pate de ficat) sunca presata taiata bucatele mici si castraveciori murati tot bucatele mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

zumzu la Robert pielea aspra pe picioare (zone asa) erau cauzate de detergentul de rufe; am trecut pe Dermalin si au disparut.

Oua umplute-am facut chiar duminica aperitive, umplute cu pate de casa...bun-bun-bun

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Am revenit din plimbari.
ne-am rezolvat niste treburi si am facut cumparaturile pentru masa de sarbatori.
jaaleee mare in carrefour..azi,marti la ora 12..zici ca nimeni n-a muncit,toti erau dupa haleala. si eu ma bucuram ca asa mai evit din aglomeratie.
ma rog..am terminat cu ele.
am luat si un sfert de miel pentru tati sa ii gatesc,desi nu era in meniu pentru ca n-a vrut..dar i-au venit poftele aseara. eu nu suport carnea de miel,ma omoara mirosul..nu as putea sa gust macar. dar pentru tati gatesc orice cu placere.

Dollores..multumesc de reteta,asa am facut si eu acu doi ani.
de obicei nu fac pentru ca mi se par grele..dar nu te pui cu pofticiosul

deci rectificare la meniul de paste : sarmale,salata,miel la cuptor,pui la cuptor cu legume,oua umplute..oua rosii si un tort(cumparat).

bubu a fost foarte cuminte tot drumul,in masina a dormit,a papat si s-a uitat curios pe geam,i-am ridicat putin scoica si e tare incantat.
in carrefour,vreo doua ore s-a uitat peste tot..a zambit la lume de se opreau sa vb cu el.
am intors putin capul sa ma uit dupa niste ardei..si se oprisera doua cupluri de tineri sa vorbeasca si sa rada cu el.

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Multumim, Mirela!
Pai, la noi oricum ajunge comanda dupa Paste...doar daca fetele din Buc vor mai devreme...Posta nu cred ca lucreaza de Paste...

Deci nimeni nu are probleme cu "pasarica" fetei?? Numai eu??

AMR:7 kg

Mamica de minune Antonia Luiza (18 feb.2011)
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

ZUMZU- piele aspra pe picioare a avut Patrick n primele luni de viata si apoi pe la 8-9 luni s-au transformat in dermatita atopica, ne chinuie si in ziua de azi. Trece cu Mustela Stelatopia, ulei de baie, sampon si crema. Doctorul mi-a dat crema cu cortizon si am refuzat sa-l dau. Nu face decat sa treaca bubitele pe moment, dar in timp indelungat subtiaza pielea si o face si mai sensibila. Atentie mare la detergent si mai ales balsam, ala contine toate prostiile.
Acum insa eu nu-s doctor, nu stiu daca e acceasi chestie. Al meu avea pielea asa ca acoperita de solzi de peste, nu se vedea cu ochiul liber, numai se simtea la pipait.

SHINES - eu fac asa umplutura de oua : galbenusurile, amestecate cu ficatel dat prin blender (sau pate de ficat) sunca presata taiata bucatele mici si castraveciori murati tot bucatele mici.

Mami de Patrick(29.04.2008) si Kevin (10.02.2011)
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

da, asa e si la noi:solzi de peste.Balsam nu folosesc iar detergent special pt bebei, dermalin.La inceput era doar pe genunchi dar acum s-a extins.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Fetelor am o intrebare. Zilele trecute a intrat alocatia. Dosarul l-am depus in 18.01.2011. Am primit 385 lei sau ceva de genul asta. Noi suntem in aprilie. Cum se calculeaza? In ce zi a lunii se primeste?

Multumesc anticipat de raspunsuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

ZUMZU, si la noi tot solzisori erau ... n-am descris eu bine.

MONIKA, nu stie mama cum e cu pasarica fifitei tale...

SHINES, frumos meniul tau. Traditional, asa. Si noi la fel, plus un drob si niste salata, ceapa, ridichii de-astea. Plus ceva oua de lemn cu care intentioneaza Ioana sa-i batem pe toti...
G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andutza_B spune:

Monika, eu am ratat intrebarea, ce s-a intamplat cu pasarica fetei? (vai, deci super tare suna ) Nu stiu daca te pot ajuta, da' daca tot am fata... poate poate.

Andutza- cu pisicuta Miruna-Georgiana (26.01.2011)

Mergi la inceput