Mamici si copii din Arges
Raspunsuri - Pagina 8
ralu80 spune:
Multumesc mult fetelor..ce bine ma simt asa junioara printre voi.
Nu fac party, nu fac cinste, cadouri cine stie..era sotu mai devreme in cautari de cadou, cica sa-mi faca surpriza. I-am zis mai bine sa-mi ia o floare si sa mergem impreuna dupa cadou, ca cine stie ce prostie imi ia si mai da si banii degeaba. Cred ca dau o fuga pe la magazinul vostru.
Va pupacesc asa apasat de ziua mea.
Raluca mami de Riana(2 iulie 2006) si Erica(3 septembrie 2009)
ank999 spune:
Mirela vointa ca vointa, da parca timp nu mai e de nimic.
Sper si eu sa o pot duce pe Erica la gradi luni, sa dea DD sa nu apara complicatii
Am treaba...Fug
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
mirela0521 spune:
eu zic ca daca ii dai panadol si nurofen de 2 ori pe zi si vitamina C ar trebui sa se faca bine in 3 zile
raluca surpriza este surpriza! desi nici varianta "sa alegem impreuna" nu este rea.
astai am fost eu pe la magazinul ala, am chiulit din timpul serv, si nu avea mai nimic. poate baga maine ca e vineri.
am cumparat doar 2 pijamalute de vara (tricou+pantalon scurt) pt 2 nepotei la care mergem astazi in vizita.
Eu, Rares si Rebeca
lorellay spune:
La Multi Ani RALU
Sa ne arati si noua cadourile!multe multe si pe gustul tau!De ziua mea la fel am fost cu sotul si mi-am luat ce mi-a placut!
Mirela am pus in gradina ceapa, usturoi, salata, sfecla rosie, ridichi si morcovi!Si mai am de pus!
CODRIN *15.02.2005 si DIANA *10.11.2009
Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. Mario Puzo
mayaione spune:
La multi ani, Ralu, sa fi fericita si sanatoasa!
Ank nu e mai bine Erica? Eu am fost azi sa-i fac vaccinul theei, desi are mucisori dar nu pare racita, posibil iritat nasul de la vant. S-a uitat dr si la Ana, nu au nimic in gat, plaman, sunt ok, deci nu le dau nimic.
Si eu tot ca Mirela, cate putin din toate, dar nu vor niste kg sa se piarda deloc. Si nu mananc decat o data pe zi pt ca nu am timp, nu mai mancam prajeli de mult timp, cine stie ce exceptii ca suntem pe undeva invitati etc. Dar dr ne-a zis azi ca si cascaval, branza de oaie, sana ingrasa:)), asa ca asta e.
mirela0521 spune:
pai teoretic toate ingrasa daca nu sunt mancate in cantitatea si combinatia adecvata. dar acum sa fim serioase, cati/cate mananca asa cum spun dieteticienii? probabil ca si ei mai fac abateri, dar noi!!!
mie mi se pare greu sa mananci dupa regulile lor. plus de asta mananci cam ce gasesti prin casa/frigider. cine sta sa faca atunci pe loc tot felul de combinatii ca la carte? sincer nici banii si nici timpul nu mi-ar ajunge ca sa respect regulile lor. ar insemna sa ma ocup numai de mine si atat! ori viata mea este mult prea plina si complicata sa ma imi acord atata timp si importanta!
ca sa nu mai vb de E-urile astea care sunt in toate alimentele ca nici nu stii ce sa mai mananci sa fie sanatos, incepand cu aditivii din paine si lapte, cu fructele/legumele modificate genetic si tratate cu tot felul de solutii sa creasca mai repede si mai "gustoase" (de fapt nu au nici un gust, sunt apoase si fibroase) si lista continua.
asa ca noi sa fim sanatosi ca oricum mancare de calitate mai rar gasesti.
Eu, Rares si Rebeca
mirela0521 spune:
apropo de mancare... de vre-o 2-3 saptamani ma bate gandul sa-mi cumpar niste 10-15 pui si sa ii cresc (la toamna sa ii tai), nu de alta dar am si unde, e loc in curte destul. imi lipseste doar increderea si tupeul ca ma voi descurca cu ei. insa tare mult as vrea sa am puii mei, sa nu mai cumpar de la market puii lor crescuti cu steroizi si toate cele. ce ziceti, sunt nebuna?
Eu, Rares si Rebeca
lorellay spune:
neatza....va invit la cafeluta!eu ies la o cafa cu o pipa!
Mirela eu in locul tau as lua pui..fara sa ma gandesc.Nu am crescut in viata mea..dar as incerca.
Noi mancam orice, oricand..inclusiv cate o ciocolata intreaga pe la 10 seara..in pat la tv.Cate una fiecare.Da suntem slabi amandoi..poate prea slabi.Eu am cam 48-49 kg si 1,65 inaltime.
Eu chiar as vrea sa ma ingras.
Maya ce fain ca ai 2 fete!Thea e mai mica cu 1 an decat Diana.Cam rele scorpioancele!
Anka cum e Erica azi?
Revin mai spre pranz....
CODRIN *15.02.2005 si DIANA *10.11.2009
Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. Mario Puzo
ank999 spune:
Neata fetele!
Vreau si eu o cafea ca mi-e tare somn.
Maya ai un pic de curaj sa nu le dai nimic...Erica azi: muci transparenti la greu, tuse (de la ei), gatul parca vag rosu...i-am dat hexoral in gat, biorinil - nas, paxeldine de aseara si 2 ori/zi 1/2 4ml de nurofen + suc de portocale si vit C...ideea e ca mie nu-mi convine sa-i dau atatea , da mama nu sta cu ea dc e bolnava si e panicoasa, dc face temperatura ma suna sa vin acasa
La ce ora inchide magazinul ala? Marimi foarte mari au?
Mirela eu mi-as lua pui si mi-as pune si niste rosii, capsuni, verdeturi si l-as pune pe George la munca
Sorana eu pun orice pe mine, da cioco bag doar seara la 10 in pat, ca altfel o mananca copchila toata.
Maya Thea vaccinata. Nici cartofi prajiti sau omleta. Sunt singurele prajeli pe care le mananc, dar cu mare placere.
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
mirela0521 spune:
mai, mi-a pus mama ceva legume, ea se ocupa de capitolula sta anul acesta, dar nu stiu ce va rasari si ce va ajunge la maturitate in final. a pus si capsuni acum vre-o 2-3 saptamani, dar nu stiu ce s-a intamplat cu ei ca nu se mai vad in pamant. s-or fi "ars", nu o fi pamantul bun, habar nu am. asa ca slabe sanse cu argicultura la mine in curte! habar nu am de ce nu le merge.
in schimb am vazut ca ceapa pe care am pus-o saptamana trecuta a rasarit. ea a mai pus si ridichii de luna, salata verde, patrunjel frunze si pastarnac, fasole si castraveti. a luat seminte, nu rasaduri. poate ar fi mers mai bine daca erau direct rasaduri, nu stiu ce sa zic.
pana si caisii (am 3 caisi mari) de langa casa s-au cam ofilit. si chiar au avut cativa ani buni in care au facut fructe. nu stiu ce au patit acum. la visini vad ca le emrge bine, sunt f frumosi si au facut o groaza de flori anul asta. spre deosebire de caisi :((
o sa cumpar pana la urma puii, cred ca in weekend. macar sa incerc anul asta. la anul mai vedem ce mai facem.
anca sanatate multa ericai! toti bunicii se panicheaza cand sunt copiii bolnaviori. si mama este la fel. o apuca mila si nu reuseste sa le dea siropurile de rigoare, nu vrea sa ii supere cu nimic.
lorellay la mine cafeau si ciocolata sunt taiate de pe lista. f rar gust din ele, nu pt ca nu mi-ar placea, ci pt ca organismul nu le accepta. fac un fel de alergie la ele si imi apar niste cosuri extrem de dureroase, de tari si de adanci care lasa semne oricum. si pe fata si pe ceafa sau spate imi apar.
Eu, Rares si Rebeca