Mamici si copii din Arges
Raspunsuri - Pagina 9
ank999 spune:
Mirela la mine mama ii da pastile cu drag, ca altfel "moare" fata.... Daca stramuta un pic..."aoleu da-i un pic de paracetamol/nurofen...
Vin la tine la un pui din curte la gratar si la o dulceata de visine (mie imi plac tare mult visinele)
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
lorellay spune:
suparata..Codrin de dimi a spus ca-l doare burta..da nu aveam cu cine sa-l lasam acsa...a zis odata acasa ca vomita..s-a dus la baie dar nu a vomitat.Pe drum spre Pitesti iar a zis, am oprit masina, dar cred ca din cauza ca i-am pus eu mana rece pe frunte, iar nu a vomitat.
Dupa ce m-au lasat pe mine la servici..a vomitat.
Ce-o fi...incerc sa nu ma sperii...ma gandesc ca i-o fi picat ceva greu la stomacel.Of ca nu stiu ce sai dau de durere de burtica.Azi il iau la 1 jumate si il pun acasa in pat.Da i-as da ceva sa-i treaca.Dar ce?
CODRIN *15.02.2005 si DIANA *10.11.2009
Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. Mario Puzo
ank999 spune:
Sorana sper sa treaca repede lui codrin. O fi mancat ceva aiurea sau murdar pe maini. Nu stiu ce sa-ti zic...eu cand o doare burta ii dau espumisan picaturi, ceai de menta, la kk moale smecta si ercefuryl, debritatul solutie cica e tare bun...
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
ank999 spune:
Fetelor cam slaba activitatea azi pe aici, iar in week-end se anunta ploi la noi. Eu sper ca va fi frumos.
Va doresc un week-end placut, cu liniste si puiuti sanatosi
ralu80 spune:
Multumesc mult fetelor pentru urari, am primit ieri o groaza...m-au uns pe suflet. Sunt mai frumoase decat orice cadou.
Anca,Sorana multa sanatate copiilor..tare greu mai e cand sunt suferinzi.
Mirela, ai mei fac parte din categoria noii tarani. Crescuti la tara, traiti la oras de cand s-au casatorit, s-au hotarat dupa 2000 sa-si ia o bucatoaie de teren(4000m2), si sa-l si cultive cu una alta, ca de erau tineri si departe de casele lor natale. Asa ca avem, de fapt au ,ca ei muncesc cand pot, o livada superba, legume, gaini, pui din astia de carne(pe care-i hranesc cu concentrate ca altfel nu cresc, asa e rasa lor, si le mai dau si iarba). Sa stii ca sunt buni, diferiti la gust de cei din comert..trebuie sa le faci curat si sa ai grija sa aiba mancare. Daca ai pe cineva in timpul zilei sa le mai puna mancare, apa, nu sunt asa greu de ingrijit. Nu au cumparat pui in fiecare an, ca au mai plecat si ei prin concedii si bunica-mea facea figuri ca trebuie sa aiba grija . Daca vrei ceva info, spune-mi.
Raluca mami de Riana(2 iulie 2006) si Erica(3 septembrie 2009)
mayaione spune:
Lorellay eu pt burtica mai nou ii dau normix, asta cand are diaree si vomita. Da-i si metroclopramid picaturi sau ketof, aerius.
DANY_1984 spune:
BUNA!!!!
MIRELA, EU TE SFATUIESC SA CUMPERI PUI ALBI,RASA DE CARNE..EU AM CUMPARAT PRIMA DATA ANUL TRECUT SI S-AU DOVEDIT A FI SPECTACULOSI..AM LUAT 50, CEI DREPT CAM MULTI PENTRU NOI SI NU A MURIT NICIUNUL ,DECI FF REZISTENTI..AVEAU SI VACCINURI FACUTE CAND I-AM LUAT..O LUNA DE ZILE LE-AM DAT CONCENTRATE DIN COMERT IN REST BOABE DE GRAU SI PORUMB DIN BELSUG.NU AM MAI CUMPARAT DELOC CARNE DE PUI..DE LA 300 DE GRAME AU AJUNS LA 4,5 -5 KG GAINILE SI 6 KG ULTIMUL COCOS..
MULT NOROC!!!!
mirela0521 spune:
neatza fetele! eu sunt deja pe baricade la munca.
vreau sa ma laud ca m-am odihnit, am avut un weekend numai al meu. m-am trezit cand am vrut, m-am culcat cand am vrut, am facut ce am vrut. am fost singura cuc! am fost vineri la niste prieteni si cand ne-am intors seraa i-am lasat pe pitici, pe amandoi, la mama si au raman pana dumin dupa pranz. iar sotul a fost de serv tot weekend, asa ca nu am avut cu cine sa ma "cert" pe telecomanda! sambata m-am plimbat pe la magazine (am luat cateva nimicuri trebuincioase) si am vazut un film, iar dumin am fost la cumparaturile saptamanale si am facut mancare (bors de miel, mancare de mazare cu rondele de morcov, salata de vinete cu ceapa si maioneza si pandispan cu cacao), apoi au venit piticii.
as vrea sa am mai des astfel de weekenduri. macar unul la 5-6 saptamani. ar fi bine, nu?
lorellay cum se mai simte piticul? i-a trecut burtica?
anca, voi sunteti bine? i-a trecut gatul ericai?
pana la urma am luat 20 de pui, din aceea albi de carne. sunt destul de marisori, cam 600-700gr unul, si destul de scumpicei (9lei unul), sunt crescuti tot cu concentrate (o parte concentrat si 2 parti tarate de porumb). cica e mai bine sa fie de porumb, ca de la grau ologesc repede. acum sa vedem ce si cum. sa vedem cat ne va duce mancarea pana in toamna (noi nu avem porumb/grau cultivat de noi ca nu avem unde, deci va trebui sa cumparam totul) cand se fac de taiat si tragem concluzia daca se merita sau nu.
DANY_1984 daca este cum zici tu sa se faca asa de mari chiar se merit! mersi de incurajare!
ralu mersi de infomatii. mie imi place la curte! pacat ca nu avem terem mai mult ca as fi incercat si eu sa punem diverse chesti. incerc si asa cu mama sa facem ceva legume, dar cam fara succes pana acum. sa cresti pui nu mi se pare o munca asa de mare. e destul de usor. mai nasol este ca noi trebuie sa cumparam toata mancarea pt ei pt ca nu avem porumbul nostru cultivat. si nici de la tara nu avem de unde lua. nici macar iarba in curte nu am de unde sa le dau. dar sper sa renteze cresterea lor. mi-ar placea sa nu mai cumpar atat de des puii aia din magazine crescuti cu tot felul de steroizi.
Eu, Rares si Rebeca
lorellay spune:
neatza....Codrin mai bine cred...am fost la farmacie si mi-a dat normix si smecta...parca s-a mai inchegat kk..am reusit sa iau o proba, tre sa fug la Synevo sa duc proba...
CODRIN *15.02.2005 si DIANA *10.11.2009
Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. Mario Puzo
ank999 spune:
Neata fetele/
Sorana multa sanatate lui Codrin. Sa inteleg ca a cam bolit 3 zile?
sa treaca de tot.
Mirela chiar te invidiez. Eu am alergatzilelel astea de am picat lata seara prin magazinele de bricolaj+ discutiile aferente. Erica ieri dupa noi , trecusera tusea si mucii da dupa cat a topait au mai aparut ceva...
Sa-ti tariasca puii si sa creasca mari
Dany mai treci pe aici si povesteste cate ceva despre tine...