Mamici si copii din Arges

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Of..a treia oara cabnd scriu aici mesaj si se blocheaza si pierd tot!
Scriu pe bucati sa nu mai pierd ditamai polologhia...
In primul rand La Multi Ani Ralu pentru maine..sa fii fericita, sa ai parte numai de bucurii si impliniri alaturi de familie!
Mirela, am fost la pranz la magazinul ala cu 13 lei peste drum de cinema Bucuresti..si mi-a placut.Mi-am luat o rochie rosie superba.Abea astept sa o port.Cred ca nici nu o mai spal, dau putin cu fierul deseara pe ea si maine e pe mine.
Aveau niste fustite-rochicioare glbene de fetite superbe, dar erau cam de 5 ani asa.

CODRIN *15.02.2005 si DIANA *10.11.2009

Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. Mario Puzo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

ralu la multi ani pt maine! pupici din partea mea!
fetelor eu fac in curand 32 de ani, adik luna viitoare... offff batranetile astea, ce sa-i faci!
lorellay ma bucur ca ti-ai gasit o rochita draguta de care esti incantata. si eu mi-am luat saptamana trecuta o pereche de pantaloni scurti de blugi cu niste buzunare mari in fata (pe ei scria ca sunt pt 16 ani dar m-au incaput) si o fustita mini de blugi si un tricou alb cu putina dantela la gat. m-am innoit de pasti, dar nu am purtat in ziua de pasti nimic din toate astea! astept sa se faca mai cald :)
ti-am zis, cand baga marfa, de obicei vinerea, gasesti multe lucruri dragute. cred ca multi se aprovizioneaza pt magazine lor de cartier pt ca este OMOR in zilele de aprovizionare. se calca lumea in picioare, sunt oameni care iau si cate 5 produse de un fel... o nebunie, ce mai!

Eu, Rares si Rebeca

Mergi la inceput

he-he..eu am facut 32 in februarie...
o sa merg si eu vinerea la mag..cand ma tin si buzunarele...Mi-ar placea si mie ceva scurt, sexy..dar la job mi se cere @tinuta@...

Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. Mario Puzo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

DECI EU SUNT LIDERUL DE VARSTA CA FAC 34, ASA CA SA MA ASCULTATI

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

:)) cine le mai tine socoteala la ani?! sa avem sufletul tanar ca asta conteaza!
lorellay nici eu nu imi permit sa vin cu fuste scurte la birou. nu pt ca mi-ar interzice cineva, ci pt ca nu am eu tupeul sa ma imbrac asa in general. plus ca nici nu mi s-ar parea o tinuta adecvata de serv, dar in timpul liber ar merge. si oricum nu e genul meu sa port scurt. nu mai port scurt de cand eram studenta :))))))))))) si aveam 53-55kg. acum m-am mai si implinit un pic, am 61kg (1,71m), am facut celulita, nu mai sunt chiar ce am fost...
fusta aceea am luat-o mai mult pt timpul liber. am vazut in feb la orsay niste fuste dragute de blugi, erau la reducere atunci, in jur de 29-39 lei (acum sunt 79-89lei) si nu mi-am cumparat atunci, nu am indraznit tot din aceleasi motive. apoi am regretat ca nu mi-am luat. acum am gasit-o pe asta la 13 lei si am zis ca 13 lei nu este o avere sa dau pe ea, chiar daca poate o sa o imbrac doar de 2 ori in viata mea :)))))))))))))))

Eu, Rares si Rebeca

Mergi la inceput

neatza fetele...sa aveti o zi placuta
Eu am ceva treaba de dimi...as fuma si tigara..da mi-e greu sa ies afara...
Ieri am fost la socri sa luam strumful..si am udat gradina..Mi-e asa drag ca au rasarit toate!

Mergi la inceput

Sorana multumim pt cafea. Ma da harnicuta gradinareasa cesti tu
Pastrama de la socri a fost buna? Eu am bagat deja 2 tigari si acum ma apuc de treaba. Pana diseara la 18 oi termina eu da nu e chef.
Mirela hai lasa vrajeala ca arati bine. Te admiram zilele trecute pe facebook si esti aproape la fel ca inainte de nunta.
Eu ce sa mai zic...nu am fuste in garderoba, una singura de fapt, pe care nu stiu dc o mai port, ca sunculitele...Eu acum la sev ma imbrac numai in blugi, de moare al meu de nervi...
Mai va ziceam ca a mea pitica e un pic racita. Azi dimineata s-a trezit tusind la greu si plina de muci. Cred ca asta e rezultat de la alergat si stat la greu pe afara+ viroza lui David, care face temperatura mare de luni si are muci verzi si multi

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Ralu! Sa ti se implineasca toate dorintele si visele!
Nu stiu dc am mai apucat aseara sa trimit pm, da multumesc mult. Dc mai e o idee ceva sunt bine venite. Poate am timp azi sa mai trag un ochi

Mergi la inceput

anca, stii cum este! mereu este loc de mai bine, insa vointa e cam lipsa la mine! eu si dietele sau sportul nu am fost niciodata prieteni. prefer sa mananc cat de cat rational, din toate cate putin, dar nu pot sa nu mananc prajituri cand am in casa, sa beau un pahar de bere sau vin cand am chef, sau cine stie ce altceva imi face cu ochiul. sunt om normal cu cateva mici placeri pe care nu prea mi le pot refuza sau infrana.
nasol ca erica a facut muci. asta inseamna ca bia sa va puneti pe picioare in zilele urmatoare ca sa fie cat de cat de gradi de luni in colo.
lorellay daca pofta de tigara nu te scoate tarash afara inseamna ca poti renunta usor la tutun daca ai vea. ce ai zis ca ti-ai pus in gradina?

Eu, Rares si Rebeca

Mergi la inceput

ralu'!
cred ca esti ocupata cu pregatirile si invitatii astazi. sa bei un pahar si pt mine! si sa ne povestesti ce cadouri ai primit.

Eu, Rares si Rebeca

Mergi la inceput