Mamici si copii din Arges
Raspunsuri - Pagina 6
mirela0521 spune:
lorellay iti inteleg "cheful" de munca. si eu sunt la fel!
as zace cu telecomanda in mana sa nu ma sacaie nimeni, sa nu aud nici un urlet, nici un planset, nici o cearta de copii! ce bine ar fi sa mai am si eu zile din astea...
si eu sper sa inceapa gradinita maine. astazi l-am lasat pe socrul meu dadaca acasa dupa ce a culcat-o sotul pe rebeca, si a chemat-o pe o vecinica sa se joace cu rares. sper sa se descurce pana ajung eu acasa pt ca nu m-am mai invoit astazi. raman la program pana la 16.
Eu, Rares si Rebeca
ank999 spune:
Voi macar plecati la 16, eu mai stau vreo ora si jumatate dupa.
Sorana osscilo nu ajung sa-i dau azi. Urla la propriu dimineata si i-am dat cu niste hexoral dimineata.
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
lorellay spune:
eu plec la 4 jum...si mergem sa-l luam pe Codrin.Ieri zicea socrela ca ne asteapta cu o pastrama la gratar cu mamaliguta si cate o felie de tort...sper sa nu uite..yammy...
Anca daca nu ajungi azi sa-i dai oscilo...nu-i mia da ca nu mai e nici o sfarla cu el..treci pe altceva...
Mirela zici de zacut cu telecomanda...vise...peste vreo 10 ani cred...sper!
CODRIN *15.02.2005 si DIANA *10.11.2009
Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. Mario Puzo
ank999 spune:
Sorana asa ma gandeam si eu cu osscilo, ma tin sa cumpar de cand a inceput iarna si nu am ajuns
Cat despre pat si telecomanda, asta visez si io de vreo 4 ani si
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
ralu80 spune:
Adevarat a Inviat..
Vreau si eu telecomanda si patul si copiii in delegatie vreo 2 zile
Noi am petrecut duminica in familie, iar luni am plecat cu mandra cea mare la Fagaras la un botez. Am stat doar vreo 4 ore si ne-am intors, ca avea tati fotbal de jucat, iar noi de vazut romanii au talent. C. si-a mai prelungit pentru o zi vacanta si ne-am mai golanit un picut pe la ai lui cu ceva mancare si chiraieli de copii.
Anca, vorbim de marea schimbare, daca vrei si pe privat, mess sau alte alea.
Oficial lumea a luat-o razna..Capatos a chemat in seara asta pe unele sa faca streaptease, se dezbraca pana la bichinasi..doar butonam sa stiti, nu urmaresc de fel, ca mi se pare tare infecta emisiunea.
Ce-as mai vrea si eu sa ma plang ca am inceput munca
Raluca mami de Riana(2 iulie 2006) si Erica(3 septembrie 2009)
mirela0521 spune:
a inceput caminul! uraaaaaaaaaaaaaaaa! cel putin eu ma bucur, ei nu prea!!! rares ar fi vrut sa mai stea in vacanta, abia se obisnuise sa se scoale tarziu. a avut zile in care s-a trezit la 9-9.30. rebeca in schimb nu a sarit-o ora 7.30 netrezita! ea nu si-a exprimat parerea in nici un fel, dar oricum ea nu vrea niciodata sa mearga la gradi! daca ar fi dupa ea nu ar exista gradi deloc.
vad ca este frumos afara, poate stau si ei pe afara astazi. poate reusesc si ii urnesc sa mergem prin parc. sau macar in curte sa stea si ei. ieri au stat un pic pe afara ca a venit o vecinica pe la ei. asa singuri ei nu prea stau. dar daca mai sunt copii cu ei se antreneaza astfel.
Eu, Rares si Rebeca
ank999 spune:
Buna dimineata fetele.
Mirela nu e frumos afara, bate rau vantul. Erica numai pe afara ar sta. Are rosu in gat si tuseste un pic de la cate 6-7 ore de stat afara si alergat zilele astea. Nu i-au trebuit nici desene nici nimic.
Nu am dus-o la gradi ca azi a putut sta soacra cu ea, vad maine.
Ralu pentru maine, ca sa fiu prima (am devenit tare uituca). Sa fi sanatoasa , norocoasa si fericita!
ank999 spune:
Cat despre marea schimbare, trimite pm sau e-mail cu ce date vrei sa- dau, ca pe mess risc sa ma prinda
ralu80 spune:
Saru-mana Anca..nu-mi vine sa cred ca fac 31..in suflet am max 20
Sanatate piticei.Ti-am trimis pm.
Raluca mami de Riana(2 iulie 2006) si Erica(3 septembrie 2009)
ank999 spune:
Vazut pm si trimis si eu pe fuga .31 fata de 34 io...Multi inaiunte!