Fulgusorii sarbatoresc Invierea Domnului Iisus {8}

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Lady eu urez multa sanatate in continuare Beccai
Busy se pare ca ai avut si tu parte de multa destractie, bravo!!!
A_drina cum a fost in concediu cu cortul?? hai ca asteptam detalii

..sia cum cu pasi miiiiiiici, miiiiiici, miiiiiici ma indrept spre munca

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Citat:

Voi cum faceti sa educati copii???? La mine nu merge sa-i explic nimic, face numai si numai ce vrea el...daca insist sa spun ca nu e voie, nu e bine...face si mai si...

Camy, am 2 si singurul raspuns care imi vine in cap pentru varsta asta este: nu am facut nimic... Andi era exact la Flavius, Vlady e un mega-cumintel, dar pentru ca asa e el... Insa pana dupa 2 ani, cand puteam comunica intr-o limba apropiata de romana si cand tinea minte mai mult de 3 secunde ce a facut, nu am avut ce face cu Andi si nici cu Vlad nu am ce face... Rar, cand il apuca si pe el, ii distrag atentia cu altceva si gata, uitam Insa el reactioneaza instant la "nu e voie", lucru care de multe ori pentru Andi nu prea inseamna nimic nici macar acum, la 6 ani Asa ca rabdare...

de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 5 ani.

POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD

AM PRODUSE LA BAZAR !

Mergi la inceput

pai si ce facem????????? nu mai mergem la nunti, botezuri, nimic??? stam acasa??? doar ducem darul????

.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

Sa stii ca noi nu l-am luat pe Andi cu noi decat in locuri foarte "prietenoase" (unde oamenii intelegeau si nu ne stresam)... in rest l-am lasat cu bunicii acasa pana pe la 4 ani...

AM PRODUSE LA BAZAR !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus
Apoi am mers la un botez, unde nu am stat mai mult de 2 ore, Fla a speriat acolo pe toata lumea a spart pahare, a varsat intentionat de nu stiu cate ori ba suc, ba apa, ba sampanie...mancarea voia sa o arunce pe noi....lumea se uita la noi cam ciudat...asa ca am ales sa plecam repejor de acolo....cu gandul ca Fla este un super-mega rasfatat, din pacate, vreau, nu vreau, trebuie sa facem ceva cu educatia lui, ca altfel nu mai putem iesii in oras

Voi cum faceti sa educati copii???? La mine nu merge sa-i explic nimic, face numai si numai ce vrea el...daca insist sa spun ca nu e voie, nu e bine...face si mai si...

Camy, nu am cuvinte, majuscule, litere ingrosate si emoticoane destule ca sa iti spun : in astfel de cazuri TREBUIE EDUCATI ADULTII, NU COPIII !

In afara, unde nu e stresul cotidian asa de mare, exemple concrete:
-in mijlocul de transport in comun, relativ aglomerat, cu bagaje pe jos: copiii se joaca in spatiul dintre vagoane, calatorii zambesc si isi dau bagajele intr-o parte pentru a le oferi spatiul necesar;
-la cofetarie/restaurant: copiii se joaca in afara localului intr-o balta si revin murdari de noroi. Lumea zambeste, chelnerul aduce servetele pentru a-i curata cat de cat la plecare.

Din pacate la noi zambetele sunt inlocuite de priviri dezaprobatoare si sfaturi despre educarea copiilor.

Lasa-l pe Flavius sa fie copil, ii avem atat de putin timp langa noi, maine-poimaine trec 20 de ani, isi iau zborul din cuib si vom dori sa ii mai avem asa mici langa noi, vom spera ca ne vor aduce cat mai curand nepoti...

Dragostea nu e niciodata prea multa !

A.M.R. in scadere

Mergi la inceput

eu fara copil nu vreau sa plec nicaieri....pt noi ieri a fost greu...dar el s-a distrat super

Mergi la inceput

Pai iubita, daca s-a distrat... ce te mai stresezi de ce zic altii? Eu nu l-am luat pe Andi pentru ca se plictisea, si facea prostii de plictiseala... daca s-ar fi distrat, il luam instant

AM PRODUSE LA BAZAR !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

Magda sunt perfect de acord cu ceea ce ai spus....
Chiar in dimineata asta cand i-am scos la plimbare eram aproape sa ma "cert" cu niste mamici.Am plecat de acasa fara plasa cu jucarelele de nisip,si,bineinteles,ajunsi in parc,mucosii au luat directia gropii cu nisip,s-au oprit la doi copii care se jucau cu lopetelele.Nicio problema,copii(si parintii) i-au acceptat la joaca. La un moment dat Eva a inceput sa scuture din lopatica cu nisip pe unul din copii ( pe ei dadeau demult,mamicile imi tot spuneau ca pun pe ei, le spuneam ca nu-i nicio problema,se joaca si oricum hainele ajung in masina de spalat asa ca ce conteaza gradul de murdarire).Am tras-o pe Eva un picmai departe sa nu mai dea,chiar si accidental pe copil .... prea tarziu se pare,pentru ca acel copil,inspirat de Eva, a simtit nevoia sa o copieze si a inceput sa-si puna singur nisip pe pantaloni. Nu va spun ce a fost la gura mamicii, cat l-a mai certat pe bietul pui ca se murdareste..... Pai, femeie, daca l-ai adus sa se joace la nisip,nu inseamna ca, aprioric,ai acceptat ideea ca se va murdari? Ca doar nu te astepti la un copil sub doi ani sa stea si sa contemple nisipul....

mami de gemenasi

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitza35
Ca doar nu te astepti la un copil sub doi ani sa stea si sa contemple nisipul....

Asa ma distreaza si pe mine vecinele cand ma intreaba de ce il las pe Rares sa arunce covrigeii pe jos ii dau punguta sa manace si el unii ii manaca, altii ii arunca; vecinele ma cearta iar eu le spun : "dar ce se presupune ca ar trebui sa faca Rares cu covrigeii ?!" (ca doar nu s-or astepta sa stea cuminte si sa mance frumos si tacticos !

A.M.R. in scadere

Mergi la inceput

Citat:
Ca doar nu te astepti la un copil sub doi ani sa stea si sa contemple nisipul....

mami de gemenasi

poze

Stii care e culmea? Ca saracii copii super certati de parinti se fac ca niste purcelusi... pe cand altii... Dutzu de exemplu, in rarele ocazii cand mergem la nisip (nu de murdarie, ci pentru ca se pare ca e alergic si tuseste mult) aparent nici nu atinge nisipul... nu vezi 2 fire pe el, sta pe vine, nu jos... bine, asta fara sa luam in calcul mormanul pe care il facem in cada cand ne dezbracam, da?
Eu i-am lasat si sa manance nisip, lui Dutzu ii si place... ca imi da si mie cu lopatica si face "mmmm"... acu daca ii scoti afara, iti asumi asta, nu?

Cat despre vecini, sunt satula... sa va zic eu cum am scandalizat toate babele din parc dupa ce am iesit cu Andi in varsta de 3 zile afara, fara caciulita, doar in body-maieu si sosete scurte? Sau cum se uita toate disperate cand il pitesc dupa vreun pom "sa-l ude" ca-l apuca nevoile?

Asta e... noi sa fim sanatoase si sa avem rabdare.... ca gura lumii nu ajuta pe nimeni

AM PRODUSE LA BAZAR !

Mergi la inceput