Fulgusorii sarbatoresc Invierea Domnului Iisus {8}

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Rebecca e un pic mai bine..a revenit la prima ei iubire:LP Humana..acum 1+.nu ii mai dau din alimentara.gata.pana la 3 ani,din asta papa.scump..ce-i drpet..dar orice sacrificiu merita....
de ieri ii dau lp normal simancare normala.ii dau in continuare insa probiotic(DICOFLOR). sapt.viitoare repet analizele.sa vedem daca nu e eroare din laborator la PNEUMONAS AERUGINOSA(bacterie luata din spital,ca de acolo se ia).si din ce am citit..e naspa cu ea.daca iese iar(merg iar la doua lab)trebuie antibiotic!

oricum...mi-e...scarba de spital si de tot ce am trait acolo!!
noi am fost la spital de Pasti si prima si a treia zi...si ne au dat cu flit la greu.
cica imi zice pediatra dela infectioase..sa tratez bacteria asta cu INDIFERENTA..ca se gaseste la aproape toata lumea pe tractul digestiv...si eu citesc pe net asta: http://www.realitateavalceana.ro/piocianicul-o-bacterie-periculoasa/ cat si alte articole in acelasi ton!e,insa, posibil ca aia de la laborator sa fi contaminat proba...de asta vreau sa repet analiza..sa nu bag degeaba antibiotic in copil iar!

Lauriciu,Di e bine?

busy...Vlady..e ok???

Magda..voi??Rares??

getik...Ariana...e..ok?

gabi,v-ati intors acasa cu mucosii??cum ati sarbatorit Pastele??

eu am dus-o pe Rebecca la Inviere,la ortodocsi,caci acolo voi merge mereu..indiferent ceva fi!si...afost WOW pentru ea
si miercuri a dat-o taica-su in masinutele alea din parcul de distractii(care se tamponeaza).mamaaaaaaaa....ce fericita era!

Ady..cum a fost cu cortul?

Alexxa...nimic nou?

Pishko,multumesc pentru incurajari...tu,cum esti?cum te descurci?

Lorelixuuuuuule...treci aici!

va pup si va iubesc!

Camy..distractie placuta!

va urez un 1 MAI vesel!!!

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Lady , Rares merge din ce in ce mai mult si mai bine !!!
Azi e 1 asa ca incepem cu AMR in scadere si punem la incalzit !

Mergi la inceput

Asa e....

Rares...Rares...Rares....

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Am vazut filmuletul...de cand l-ai postat,la "prietene"...si l-am felicitat in gand!

Doamna de pe fotoliu era mama ta?

va pup...dupa 14,daca Reb e ok, mergem la un gratar.sotul e la munci deocamdata!

Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

Am vazut filmuletul...de cand l-ai postat,la "prietene"...si l-am felicitat in gand!

Doamna de pe fotoliu era mama ta?

Doamna e soacra.

A.M.R. in scadere

Mergi la inceput

...ok!

Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Salutare !
Mi-a fost dor de voi, ma bucur ca am avut ce citi.
Camy- va felicit si eu pt aniversarea casatoriei si la multi, multi, multi ani fericiti impreuna
My Lady - sper sa iasa analizele ok si sa terminati odata cu toate astea, va pupam dulce
Noi am tinut-o pana acum numai in plimbari, de la Paste si pana acum in fiecare zi am fost plecati, numai a treia zi de Pasti am fost acasa ca am avut musafiri, in rest...am fost noi musafiri.Astazi am fost la iarba verde, a fost suuuuper...pana la un moment dat cand a venit langa noi o masina, s-au apucat sa faca gratar si au si dat drumul la " muzica " am stat noi cat am stat dar nu am rezistat la asa multe manele si a trebuit sa plecam ( eu care vroiam liniste, vroiam sa aud cum bate vantul prin copaci, asa frumos se auzea, ...
dar in drum spre casa am dat de niste poenite pline cu ciubotica cucului...cat vedeai cu ochii, era asa frumos,am tras masina pe poenita,nu mai era nimeni acolo...si ne-am apucat sa culegem ciubotica cucului, a fost super, asa tare ne-am relaxat, am facut si poze, cand am timp le descarc si pun si aici cateva
A fost o zi supeeer.Copilasii cei mai bucurosi, s-au jucat cu mingea si au alergat cat au putut.

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 28061982 spune:

Hristos a inviat!
Fetelor e dor mi-a fost de voi, dar am fost plecati si tot plecati... cu sotul in ocediu nu prea mai stam acasa si de cand ne-am intos, adica de luni sunt varza de racita. De vreo trei zile a luat si Adela de la mine. Deci stam in casa si ne tratam si nu pot deschide calculatorul ca se lasa cu urlete.
Lady sa dea DD sa fie Beca sanatoasa repede de tot. Ati trecut prin multe. la DD

Busy cred ca te-ai speriat ingrozitor. Trece si asta. E greu cand ii vedem ca patesc cate ceva. Adela in concediu si-a facut o vanataie in frunte, s-a zgariat pe nas si inainte sa plecam spre casa cu 5 minute s-a arncat in pat, numai ca pe langa pernele tintite de ea, a dat cu ochiul in muchia d la pat si si-a spart arcada. Deci s-a intors busita bine. Intr-o saptamana au trecut toate Nicio urma.

Felicitari Rares. Felicitari Magda pt micul cavaler. Pe zi ce trece ne arati ce inseamna sa fii invingator.

Getik o dulceata Aricica. LMA pt Sf Ghe. N-am apucat sa citesc chiar tot si nush ce-i cu bubitele dar sper ca acum sunteti bine.

Pishko, Laura

Madalina, Sunshine cum ati petrecut Pastele?

Lorelix a fost ziua ta si eu nimic. LMA !

Camy imi pare rau ca ai probleme de sanatate. Trateaza si tu si fii atenta. Ai grija de tine!

Adriana ai mancat de toate de Paste? Esti ok?

Allexa ce frumos povestesti tu. Asa a fost si in concediul nostru. Am fost si la Sibiu, dar si la ai mei spre Tg Jiu si acolo dealuri pline de verdeata si pomii infloriti. Sa fi vazut cum striga Adela dupa puisori piii piii.
Adela spune ami (adica mami), pa-pa (pa), api (apa), ta (tata), ham, iha, nu-nu-nu cand nu vrea ceva, ma cearta pe limba ei si da din deget la mine, si e muuult mi rasfatata de cand cu bunicii si acum cu raceala ca nu o mai las sa se smiorcaie ca ii curge nasu si transpira.

Sper sa ne treaca raceala. Eu am ramas doar cu nasu infundat acum, iar ea nu are altceva decat un siroi de mucosi ca apa care se preling ca la mucea

Va pup pe toate si imi pare rau ca n-am mai scris si ca nu am reusit sa ma pun la curent cu tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Neatza

De langa o tare care sper sa ma trezeasca, raportez: Vlady e bine, cu o vanataie mare, dar atat. Mai tare ma sperie ca nu mai respira cand plange, dacat lovitura in sine. Si vineri noapte ne-a "cantat" o ora cu sughituri... cred ca a visat lovitura In rest vioi ca de obicei cu urmatoarele realizari: urcam singurei pe tobogan si facem baloane de sapun, tot singurei

Ieri am petrecut la un gratar sa serbam ziua sotzului meu. I-am facut petrecere surpriza... 11 adulti si 9 copii (8 luni - 8 ani) ... Nu vreti sa stiti cum a fost... (si au lipsit inca 3 familii cu una bucata copil fiecare) Adica a fost frumos... da io sunt zob, nu pot sa tin ochii deschisi
Mi-a fost de mare ajutor Andi... si cu Vlad, si cu treburile... mai ca e bine sa ai si unul mare in preajma

ca tre sa mai si lucrez

de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 5 ani.

POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD

AM PRODUSE LA BAZAR !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

'neata si de la mine

eu azi am fost la spital, am facut muuuuuulte analize, acum sa vedem si rezultatele la unele maine, la altele poimaine ca altfel nu se mai poate...
Ieri am mers si la sot la firma, ca noi am comandat bobocei de rata..si am avut neplacuta surpriza sa ne trezim cu ei acasa sambata seara la 23:00 ...asa ca vrei, nu vrei, de 1 Mai, noi am muncit , am mers la firma si a trebuit sa pregatim ceva spatiu pt pui, Flavius s-a jucat cu cainii si celelalte animale...apoi am facut piata si acasa cu noi, sa mancam...
Apoi am mers la un botez, unde nu am stat mai mult de 2 ore, Fla a speriat acolo pe toata lumea a spart pahare, a varsat intentionat de nu stiu cate ori ba suc, ba apa, ba sampanie...mancarea voia sa o arunce pe noi....lumea se uita la noi cam ciudat...asa ca am ales sa plecam repejor de acolo....cu gandul ca Fla este un super-mega rasfatat, din pacate, vreau, nu vreau, trebuie sa facem ceva cu educatia lui, ca altfel nu mai putem iesii in oras
De acolo am plecat la cimitir si apoi in centru, era concert, ne-am plimbat si am emrs la o terasa, unde pe Fla l-am tinut in carucior...da' si asa a facut ce a vrut...

Voi cum faceti sa educati copii???? La mine nu merge sa-i explic nimic, face numai si numai ce vrea el...daca insist sa spun ca nu e voie, nu e bine...face si mai si...

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput