Fulgusorii sarbatoresc Invierea Domnului Iisus {8}
Raspunsuri - Pagina 11
My_Lady0091 spune:
camy,petrecere frumoasa si LMA impreuna,sa va dea bunul Dumnezeu!
LMA,Marius,sotz de cryss_oana!!!!!
multumesc pentru incurajari,Doamne ajuta!
Blackmoon Lady&lipishtocul

| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
vias spune:
Lady sper ca Becca sa se faca cat mai curand bine...
eu am venit din oras cu fla, ne-am alergat bine, bine, e rupt, acum merg sa-i pregatesc ceva pt mai tarziu... si azi eu si Cris facem 4 ani de casnicie... mi se pare asa de mult....oricum, nu sarbatorim in nici un fel, pt ca aseara m-a suparat....asta dupa ce imi propusesem sa-i fac ceva bun, acum nu-i mai fac nimick, desi de dimineata si-a cerut iertare...mie mi-a pierit cheful de aniversat ceva.... asa ca ....pana imi trece supararea pe el nici mancare nu-i dau
(eu asa procedez de obicei, daca m-am suparat pe el, stie ca nu mai pupa mancare) asa ca ma duc sa-i pregatesc ceva lui Fla pt mai tz, acum papa ciorbita de pui cu galuste si pt mai tz fac niste paste.... o zi faina, faina, va urez, sanatate multa...pe diseara 
Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
A_driana spune:
helo helo
lady suntem alaturi de tine
...Doamne Ajuta ca Rebbeca sa se faca bine repede

camy la multi ani fericiti impreuna 
David doarme de amiaza, dupamasa mergem la tara.....si sambata dimineata plecam in excursie cu cortul, pana duminica seara...abia astept....dar am si putine emotii pt cum va fi cu piciul...
o zi faina sa aveti
Adriana, mamica pufarinului David
vias spune:
vreau si eu excursie cu cortul...pe aici pe la noi pe la munte...e super... numai sa aveti grija la vreme, ca au anuntat astia
... si gata, ma duc acum la 

noapte buna!
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
pishko spune:
Lady ne rugam la Dumnezeu sa treaca odata toate incercarile astea prin care treceti. Din tot sufletul multa sanatate sa va auzim repede ca este bine Rebecca. Totul se vindeca im ziua de azi, dar stiu ca e greu sa-ti vezi copilul bolnavior... o sa fie bine in curand, ai sa vezi 
pishko
Mihai (28.10.2009) si
Emma (14.03.2011)
vias spune:
buna si de la Brasov, cu vreme tare mohorata ![]()
am fost azi dimineata la medic, trebuie sa merg sa-mi fac niste analize, se pare ca am mai multe probleme, am probleme cu tensiunea si cu rinichii si cu...si cu...si cu...
aserara mi-a adus Cris un buchet superb de flori, multe flori...macar 50 tot sunt, cred ca e si mai mare...si-a reintrat in mana 
astea erau buchetele oferite de el...mi-a placut ca mi l-a pus pe perna... 

l-am iertat de toate ![]()
acum as vrea sa dorm, oricum am o stare generala proasta, din cauza c a ma simt foarte rau...
va pup, o zi faina va doresc!
busymummy spune:
Pupici fetelor...
Intru pe fuga... sunt
... azi a cazut Dutzu din pat... direct in cap
... iar eu ca proasta, in loc sa-l prind m-am aruncat cu castronul de mancare spre el, mai-mai sa-i dau cu el in cap
. Avem un cucui mare
iar eu ma simt groaznic... mi-a stat inima... am crezut ca-si rupe gatul
... si saracu' dupa ce ca se lovise, l-am mai si luat la palme, ca nu mai respira din cauza plansului si se invinetise...

Cred ca o sa o iau razna pana ii trece faza asta cu spasmul hohotului de plans...
de Vlad -
11.11.2009 si Andi -
5 ani.
POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD
AM PRODUSE LA BAZAR !
My_Lady0091 spune:
Ruxi
imi pare rau!
Blackmoon Lady&lipishtocul

| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
vias spune:
ooooooooffff ce vesti ![]()
Busy imi pare atre rau, cred ca te-ai speriat foarte tare...ma imaginez pe mine....
sper ca acum sunteti mai bine amandoi...
Lady voi cum mai sunteti?? Becca?????
si restul fetelor?? ce mai faceti??
noi mai toata ziua pe afara, escaladam tot, facem cunostinte noi, ce sa mai...sa tot traiesti asa 

Pentru maine, va doresc sa aveti o zi frumoasa, un 1 Mai muncitoresc distractiv! Maine sunt Junii Brasovului, o sa fie foarte frumos in centru, mergem si noi, cred ca o sa arate si la TV, cred ca si la un botez....si mai vedem noi...dar orice am face, ne vom simtii bine!!! 

Va pup, va doresc multa sanatate si un we minunat! 

de gemenasi