Fulgusorii sarbatoresc Invierea Domnului Iisus {8}

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Buna dimineata !
Cine vine la cafea ?
Am reusit sa pun si pozele de la iarba verde

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

'neata...eu vreau , merci Allexa

si Fla se murdareste in parc, si-si toarna nisip in cap, nu ma deranjeaza absolut deloc...si eu ma mai supar cand ajung la locul de nisip si daca nu am lopatele la mine si Fla merge sa ia de la alt copil, nu ii dau....si parintii nu fac nimic sa-i ajute sa nu devina egoisti...din cauza asta am si ajuns sa schimb parcul de joaca

La baie....ce sa mai zic????? dupa ce a facut Flavius baie, ai impresia ca s-a scalda in baie la propriu, nicidecum in cada la cata apa e pe jos...
...de altele ce sa mai zic??

am fost la spital, mi-am luat rezultatele..care au iesit f proaste...mai astept unele si apoi vedem...rinichii mei si ficatul sunt o mare varza.... vom vedea joi...dar sunt putin trista din cauza asta

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Camy, si multi

Noi ne laudam cu Rares care este tot mai mergaret, vorbaret si vesel !
Ne laudam si cu primele persoane inscrise in galeria blogului !

A.M.R. in scadere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Si eu vin la

Fetelor, m-am muncit eu sa dau o caruta de bani sa nasc la privat, sa aiba copilu' conditii... si zici ca l-am nascut in mijlocul campului... cat e treaz urla la usa "pa,pa" sa-l scoti afara... si stai cu el 1-2-7 ore... intri in casa... si urlam din nou M-am hotarat! La vara ii scot un cort in curte si-l pun pe tat-su sa doarma cu el acolo, ca tot se plange ca eu nu merg cu ei cu cortul... Ce ziceti?

Camy... sa iti rezolvi repede problemele... daca pot sa te ajut...

Lady, pe unde esti? Cum e Becca?
Getik... te-ai mutat in curte?

pentru toate fetele

de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 5 ani.

POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD

AM PRODUSE LA BAZAR !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

camyuffffffffffff.............sa ne tii la curent si daca te putem ajuta cu ceva...venim.

magda

alexxa...fain v-ati mai distrat voi...numai dezertoarea de Ady nu ne spune nimic

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Magda, trebuie sa-ti spun ca habar nu am cum merge treaba cu blogul, ma chinui de mult timp sa-ti las si eu un mesaj acolo si nu pot asa ca-ti spun mereu aici cum si ce gandesc eu...

si in rest ma chinui cu starea asta pe care o am....ma simt f rau..

.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Magda, aveti mesaj pe blog

Nu am azi nici un chef de munca

de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 5 ani.

POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD

AM PRODUSE LA BAZAR !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Busy,

Camy, avem aici mesajul tau

A.M.R. in scadere

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui magdaz_ina

Busy,

Camy, avem aici mesajul tau

A.M.R. in scadere

da, dar sincer, habar nu am cum am reusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Sa va spun ce ma chinuie pe mine de ceva timp ?...talentul
Ma apuc de pictat!.Am fost mi-am procurat tot ce-mi trebuie , de-acum imi trebuie doar timp si imaginatie, ca talent am, slava domnului

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput