Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *284*
Raspunsuri - Pagina 9
jelimoni spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui NataliaS 'Neata! Am aparut si eu dupa un secol, dar am citit ce ati scris...drept e ca nu a trebuit sa ma chinui prea tare la ce putin se scrie mai nou...hai mai fetelor, chiar aveti de gand sa lasam subiectul asta sa o ia pe apa Sambetei? ...ar fi tare pacat! Ele - ai doua galuste, una si una...super tari perlele de la varsta asta...sunt mortale! Si Stefi scoate cate una de-ti sta mintea-n loc :)Sanatate multa piticelor; si noi suntem bolnave...mai exact Stef cu muci verzi si picaturi in nas, puse cu circ/ Ana - febra - a treia zi si sper , ultima, fara alt simptom, eu si Horia cu nas infundat si sinusuri pline...dar incerc sa nu mai bag in seama deloc. Roli - ii sta bestial cu ochelari! Foarte bine il prind! Bafta cu exercitiile. Am patit si eu cu Stef asa cu o conjunctivita rebele, dar a trecut in vreo 2-3 zile cu Tobrex. Lala- ce frumusei sunt flacaii tai! Ce mult a crescut Andrei...e foarte inalt, nu? Andreiutza albinutza - ce baieti mari si frumosi are mami! Super! De cand incepeti gradinita? Chiar crezi ca nu gasesti ceva de stat? Eu zic ca aia particulara te va cam usca de bani... ![]() Noi am fost de Paste la mama si la Felix totodata si ne-am cam parlit la soare...au fost 27 C...in WE de 1 mai am refacut traseul si am fost sambata si duminica la baie. Foarte frumos, au reamenajat strandurile din Felix si e civilizat si dragut, doar ca intrarea e cam scumpica - e 62 lei 2 adulti si un copil...daca intri de 2 ori pe zi, ca nu poti sta in miezul zilei in strand, platesti de 2 ori. Azi trebuie sa merg sa ma interesez despre ablatia endovenoasa a varicelor si sa-i fac lui Horia o programare , are o varice pe o gamba si nu vreau sa il las sa stea asa sa se complice ca e mai nasol apoi. Stiu despre aceasta procedura ca e minim invaziva si cica ok. Voi ati auzit ceva? Despre mine si burtoi - am fost la eco morfo - bebelina e bine, perfect in grafic, e 100 % fetita si e super zburdalnica. Am pus deja vreo 5 kg, dar sper sa ma opresc la 10 pana la sfarsit. Sambata merg la nunta, mi-am luat o rochita de la Mamalicious, care dpmdv e foarte draguta...sotul insa spune ca sunt excesiv de decoltata(imi iese marginea de dantela a sutienului) pentru nunta cu o multime de credinciosi la care mergem. Opinia mea era - "sa ma barfeasca daca vor, ca nu-mi pasa"...dar incep sa ma gandesc ca poate are dreptate si dupa ce ca voi fi gravida pe platforme si cu fusta scurtuta...numai mai lipsesc pe afaraSi...iaca placinta! Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si 23 sapt + cu ![]() Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103 http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/ |
Nati de 5 kg te plangi?cred ca nici nu se observa :) asteptam poze de la nunta sa te vedem in rochia noua! distractie placuta!
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui jelimoni cateva filmulete cu Robert cu bici: http://www.youtube.com/watch?v=tcAUMwhli1w cu role: http://www.youtube.com/watch?v=Eayhz8nC86w&feature=related la bazin: http://www.youtube.com/watch?v=2PAB7rUSzpo&feature=related astazi imi primesc cadoul de ziua mea, o zi la spa cu masaje, sauna abia astept rasfatul!! va pupam un weekend frumos va doresc! MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008) POZE SI FILME ROBERT ce mare am crescut!! |
uauuuuuu, Moni...pai tu ai un adevarat sportiv acolo...bravo lui..si voua...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Lala_D spune:
MONI...WOW !!!
Felicitari lui Robert si voua. Zau, cunosc copii de 5-6 ani care nu merg cu role sau cu bici cum merge Robert.
Chiar ai un fecior sportiv, e super dezvoltat la acest capitol.

O zi excelenta !
Lala.
Mr B si
Mr A
My hobby
ceska777 spune:
Wow! Bravo Robski, bravo Moni! Bici role inot?!?!?! Peste 20 de ani o sa auzim de un campion olimpic din Sibiu..... Uitasem ca voi si schiati... deci va paste decatlonul in mod cert!
Gaza nu stie decat sa alerge pe bici fara pedale si mai nou calareste tractorul pedaland nebun, acusi va trebui sa tina cont de limita de viteza de pe strada noastra.... Culmea e ca la tractor pedaleaza dar la bici nu.... O sa mai insistam sa vedem...... Si cum s-au deschis strandurile aici si e f cald 28-30C au anuntat pt azi, poate incepem sa vizitam. Doar ca gazei ii e frica de apa pe fata, sa faca scunfundari ca Robski nici nu poate fi vorba......
Pupici sportivului!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
ceska777 spune:
In calendarul vestic azi e MUTTERTAG=Ziua mamei. Asa ca pot desface cadoul primit vineri de la gaza, de la gradi.....
Va urez o zi frumoasa, mamici!
Blogu` nostru
ceska777 spune:
Aaaaaaaaa, duc baietii la film:Noile aventuri ale lui Winnie Pooh. Tocmai am rezervat biletele si sunt curioasa cum va reactiona gaza la prima experienta cinematografica....
Blogu` nostru
jelimoni spune:
neata!!!!
ceska LA MULTI ANI de muttertag! ce ai primit cadou?
de Robi, pot sa zic doar ca ma bucur nespus ca seamana cu mine la capitolul sport, caci daca semana cu tati, atunci statea non stop la tv :))) asa am cu cine sa ma bucur de activitati de genul asta.. cineva ma tot critica ca fortez copilul, dar problema e exact invers, Robi nu poate fi fortat sa faca nimic, e foarte ambitios si ii place, chiar mi-e frica cateodata ca nu prea are frica de nimic,imi cam sta inima in loc cateodata cand il vad cu bici sau trotineta prin curbe.daca incercam sa stau in spatele lui sa0l pazesc se supara si striga la mine sa-l las singur ca e baiat mare :))
iar in bazin mai mult ii place sa sara decat sa inoate :) abia astept caldurile si la noi sa mergem la strand, mi-ai facut in ciuda ceska cu 30 de grade la voi...va vine sa credeti ca ieri la noi a nins!!!!?? au fost 0 grade ieri seara. am fost la o sauna si cand am iesit tremuram de frig si era zapada pe masini :)
va pup,merg sa mai fac o cafea :)
godzila spune:
| citat din mesajul lui jelimoni neata!!!! ceska LA MULTI ANI de muttertag! ce ai primit cadou? de Robi, pot sa zic doar ca ma bucur nespus ca seamana cu mine la capitolul sport, caci daca semana cu tati, atunci statea non stop la tv :))) asa am cu cine sa ma bucur de activitati de genul asta.. cineva ma tot critica ca fortez copilul, dar problema e exact invers, Robi nu poate fi fortat sa faca nimic, e foarte ambitios si ii place, chiar mi-e frica cateodata ca nu prea are frica de nimic,imi cam sta inima in loc cateodata cand il vad cu bici sau trotineta prin curbe.daca incercam sa stau in spatele lui sa0l pazesc se supara si striga la mine sa-l las singur ca e baiat mare :)) iar in bazin mai mult ii place sa sara decat sa inoate :) abia astept caldurile si la noi sa mergem la strand, mi-ai facut in ciuda ceska cu 30 de grade la voi...va vine sa credeti ca ieri la noi a nins!!!!?? au fost 0 grade ieri seara. am fost la o sauna si cand am iesit tremuram de frig si era zapada pe masini :) va pup,merg sa mai fac o cafea :) MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008) POZE SI FILME ROBERT ce mare am crescut!! |
Moni nu pot a zic decat ca am ramas cu gura cascata, Robi clar a intrecut abilitatile copiilor de varsta lui si chiar peste. WOW! Cat despre fortat nu ai cum sa o faci daca nu vrea copilul, el e un copil deosebit de talentat, asa ca sustine-l cat poti, ski ai incercat? Sigur va ajunge un campion spotiv, eu asta prevad.
ceska777 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui godzila
Moni nu pot a zic decat ca am ramas cu gura cascata, Robi clar a intrecut abilitatile copiilor de varsta lui si chiar peste. WOW! Cat despre fortat nu ai cum sa o faci daca nu vrea copilul, el e un copil deosebit de talentat, asa ca sustine-l cat poti, ski ai incercat? Sigur va ajunge un campion spotiv, eu asta prevad. Vera, mamica de Vlad Mihai (25 ianuarie 2008) & Iulia Maria (17 octombrie 2005) ![]() www.psihologiafamiliei.ro POZE |
Godzila,
SKI-ul a fost cred unul din primele sporturi incercate de Robski. L-am admirat in iarna in filmulete pe partie......Adevarat talent sportiv ce musai trebuie sustinut si incurajat!
Blogu` nostru
ceska777 spune:
Acum ma duc sa ne fac o cafea..... Trezirea!!!!!!
Ieri seara am adormit langa gaza pe la 20:30 care a dormit doar in masina 15 minute pe drum spre casa de la film...Asa ca la 5:15 in dimineata asta eu patrulam prin casa. Asa mai am timp sa citesc desi as avea de facut ordine in bucatarie. Ieri mi-am permis doar sa imi desfasor talentele la incropit un pranz si n-am mai strans oale si alte cele. Noroc cu masina de spalat vase ca am inghesuit in ea cat s-a putut. Acum ca a trecut un minut de la mesajulo anterior ma pot opri din povestit ca sa il trimit pe asta si sa fac cafeaua.......
Blogu` nostru

mai lipsesc pe afara
23 sapt + cu