Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *284*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Neata,
Eu sunt grav afectata de mizeria asta de afara ...mi-aduc aminte de LauraD care era afectata rau de iarna...e asa-s eu acu...visez la vara aia care nu s-arata.

Jelimoni, felicitari pt micul tau sportiv!

Azi l-am inscris si eu pe Marc la inot. Incepe sapt viitoare si mi-a zis in prima zi sa merg si cu Andrei ca sa-si dea cu parerea daca-l ia si pe el, ceea ce sper din tot sufletul. 160 ron/10 sedinte, mi se pare de bun simt pretul ca la ce am vazut prin alte parti m-am ingrozit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Hristos a Inviat!

L-am vazut si eu pe micul sportiv a lui jelimoni.
Felicitari!
Bine ca e curajos si ii place.
ceska poti sa-mi dai o portie dubla de ?
Eu nu mai rezist, cu trezirile, crizele de nervi,maraielile Justinei.
Daca i-au iesit dintii odata (in 2 luni jum cei 8 dinti), la fel e si cu maselele si caninii.
Nu stiu ce sa-i m dau/fac.
De 4 zile am inceput cu chamomilla ch 15 cate 3 granule dim si seara.
Noaptea se calmeaza cu biberonul cu apa si ajunge cred ca la un litru de lichide / noapte cu tot cu laptele de seara (200-220 ml).
Bineinteles ca dimineata o gasesc uda toata.
Aseara am zis sa ma trezesc sa o schimb noaptea..iar ea la 2 era uda.
Nu asta e pb ca o schimb/spal, ci faptul ca se trezeste f des, intre 10-30 ' si 1 h..spre dimineata adoarme m bine cate 2-3 h.
Ieri a avut si o stare subfebrila = 37,9, seara ajunsese la 38,2.
Azi merg cu ea la dr sa vedem ce-i de facut.
Ea are toata gingia alba, m ales la canini si la o masea jos (la celelalte n-am reusit sa vad).
Chiar asa sa aibe astfel de chinuri, mititica ?
Cand vom scapa de eruptia asta dentara?
Acum va las, merg sa ma intind un pic pana nu se trezeste.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Moni - am ramas interzisa cat de precoce e Robi, pai Ana mea la 5 ani avea abilitatile astea, nu la 3...si Stefi merge pe bici f bine, dar cu rotite ajutatoare, pe role de asemeni - i-am lasat rotile in triunghi, iar la bazin e si ea destul de kamikaze...a sarit in bazin dupa ce si-a scos aripioarele, desi nu stie sa inoate, insa a invatat sa faca pluta

Ioana - nu stiu ce sa-ti zic cu transpiratiile astea nocturne. Noi n-am patit...eu zic sa mergi la medic!

Am fost la nunta si a fost dragut, dar deocamdata n-am poze - mi-am uitat aparatul acasa Miercuri se intoarce Horia de la Bucuresti si sper sa-mi aduca niste poze de la prieteni. Pana la urma am gasit o danteluta pentru rochie si a aratat super ok, a prins si la public si la sot

Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si 23 sapt + cu
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Alina - scuze ca te-am botezat...din viteza :)

Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si 23 sapt + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

buna fetelor

ce vreme urataa si ce frig .. parca niciodata nu a mai fost asa un mai capricios, nu?

pe mine ma incearca o raceala, astea mici sunt in continuare cu tuse si muci. pe eva n-am dus-o la gradi caci are si ceva la ochisor, e rosu si se aduna mizerie. ii pun tobrex, in plus o dor si urechile (nu e otita caci am fost cu ea la dr sambata dupa amiaza), insa, ii pun otipax .. "superb" ce a mai zic ..

eladea ce mare s-a facut filip!! e un frumos si seamana tare tare cu eric! si ce de jucarii!!!

roxanici multi multi!

nati poze de la nunta?? abia astept sa vad burtica cea sexy!! deci bebelina s-a hotarat sa va arate ce si cum! sa fie sanatoasa piticuta!

ema au fost cuminti in masina picii la drum asa lung? ale mele nu stau 25 de km .. nu stiu ce voi face la vara cand plecam in bg .. sper sa fie cuminte eva si sa nu-mi puna parul pe moatze .. astept pozici cu flacaii tai si musai sa facem un herastrau in weekend. cat despre vorbitul lui sasha .. nu-ti face griji, isi va da el druml la vorba si atunci sa te tii ...

jelimoni m-a dat pe spate robi .. ce bine merge pe bici si fara roti ajutatoare, si pe role .. felicitari!!!! cat despre [aerobic] .. am un program de aerobic de 60 minute slim in 6 ii spune, eu fac modulul 3 si mai fac abb ripper x .. speciale ptr abdomen.

alina imi pare tare rau ca-ti face nopti fripte justina .. iti da seama ce durere are daca ii dau caninii si maselute .. da-i si nurofen la culcare si cu calgel .. tin pumnii sa treca repede perioada asta.. anna mai are 4 masele si caninii .. mie de canini mi-e teama ..

hai va pupic fetele.

PS: incerc sa pun lista cu sarbatoritele de mai .. sper sa am timp.

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui NataliaS

Ioana - nu stiu ce sa-ti zic cu transpiratiile astea nocturne. Noi n-am patit...eu zic sa mergi la medic!

Nu transpira, ci uda pampersul de se uda toata, de la atatea lichide.

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

alina imi pare tare rau ca-ti face nopti fripte justina .. iti da seama ce durere are daca ii dau caninii si maselute .. da-i si nurofen la culcare si cu calgel .. tin pumnii sa treca repede perioada asta.. anna mai are 4 masele si caninii .. mie de canini mi-e teama ..

papa bun

Si inca cate nopti vom m avea.
Am mers cu ea la dr, sunt in eruptie toate maselele si toti caninii.
Mi-a dat sa-i dau supozitor cu Novolcamin, Ibalgin (care e Nurofen) (dar i-am dat si nu-si m face efectul) Peritol , care la fel nu-i m dau, in primul rand ca scrie pe prospect ca nu se copiilor sub 2 ani si in al doilea rand, ii dadusem odata si nu m putea sa doarma si Calciu.
Calgel-ul ii dau mereu inainte de culcare. O linisteste dar pt putin timp.
A reusit sa m doarma o ora in dupa amiaza asta..daca o vedeti ce ochi rosii are.

Blogul fetelor!

Mergi la inceput

Citat:
ema au fost cuminti in masina picii la drum asa lung? ale mele nu stau 25 de km .. nu stiu ce voi face la vara cand plecam in bg .. sper sa fie cuminte eva si sa nu-mi puna parul pe moatze .. astept pozici cu flacaii tai si musai sa facem un herastrau in weekend. cat despre vorbitul lui sasha .. nu-ti face griji, isi va da el druml la vorba si atunci sa te tii ...

papa bun

Le-ai facut pasaport la fete, pt Bulgaria ( Bg ins Bulgaria?)?
Am vrut sa mergem si noi de 1 Mai, dar ne tb pasaport la fete.
Am mers pana la urma, in Pitesti la nasi.

Blogul fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

fetelor am citit tot si felicit tot ce se poate felicita

eu am avut o perioada agitata, plina de alergaturi, emotii...desigur, Ozi e personajul principal...a avut olimpiada de mate etapa pe municipiu unde a fost o catastrofa - emotiile si asteptarile mari i-au paralizat creierul...si-a dat seama ce i s-a intamplat dupa 2 zile, timp in care nici nu am vrut sa stau de vorba cu ea...Bubuiala i-a prins bine insa pt ca si-a dat seama de unde a venit problema. Saptamana trecuta a fost la nationala la Plus minus poezie unde desi nu a luat premiu, a avut punctaj destul de bun(103.5p/140p). A fost insa tare dezamagita pentru ca a gresit de 12p la mate, in rest nimic obiectiv...Oricum eu sunt multumita ca a muncit serios pentru concursul acesta si din munca aceasta la capitolul poezie a mai obtinut si cateva premii la concursuri literare.

iar Dudu...face pipi la wc, dar problema cealalta este foarte sensibila...efectiv nu reuseste desi sta si o ora pe colacel. Ii pun pampers doar la culcare, seara, dar prinde atunci momentul si face si kk... Joi vreau sa-l inscriu la gradi...

despre mine, mai nimic...ma lupt cu o dieta cu convingere dar fara efecte vizibile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Grati eu o felicit din inima pe Ozi.
Si stiu cat a muncit astfel incat chiar nu trebuie sa fie dezamagita.

O zi excelenta !
Lala.

Mr B si Mr A

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

Citat:

papa bun

Le-ai facut pasaport la fete, pt Bulgaria ( Bg ins Bulgaria?)?
Am vrut sa mergem si noi de 1 Mai, dar ne tb pasaport la fete.
Am mers pana la urma, in Pitesti la nasi.

Blogul fetelor!

da, au amandoua pasaport inca de anul trecut.

papa bun

Mergi la inceput