Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *284*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

buna dragelor,

ce ma bucur ca s-a mai animat forumul!

noi am fost plecati cu totii de paste la 500 km distanta, ne-am descurcat bine, a fost toul ok cu drumul, neasteptat de cuminti picii si le-a placut vacanta.

am admirat pozele postate de lala, elle, roli si eladea! le-am facut si eu poze alor mei cu telfonul, cum hraneau caprita si alergau orataniile in curte la strabunica, tb sa le transfer si sa vi-i mai arat

elle cu mare drag te astept in herastrau, sau daca aranjati o intanire pemundeva eu ma mobilizez sa vin ca acum am mai inceput sa ies cu amandoi singura

elle e tratament la mode indigestia asta pt slabit, ba chiar tenii si alte oribilitati, din cate am citit cand eram preocupata.
felicitari pt reusita, tine-o tot asa. eu pe ultima suta de m. adietei am trisat cu ceai chinezesc pt slabit( nu ceai verde, ci unul cu lactuloza si alte chestii)

natalia sau o esarfa pretioasa din dantela cum se poarta anul acesta ar merge ppeste decolteu, in biserica si pana se mai destinde atmosfera. ce program frumos ati avut! sanatate fetelor si voua!

Mergi la inceput

roli e dulcic andrei cu ochelari! sanatate si voua! noi tobradex am dat la problema de gen.

am si eu o curiozitate, cei care merg la gradi program lung, ce fac cand nu le este somn? sau dorm invariabil? milan nu prea mai vrea sa doarma la pranz, sau adoarme pe la 2.30- 3 dupamiaza dupa negocieri indelungi.
pe langa ca ma dispera si ii strica si progranul lui sasha,ma intreb ce va face el la gradi la anul daca il voi lasa la program lung?

papusica asta mica a mea sasha zice mama, ba-ba (buzz lightyear dupa care este topit), inca ceva onomatopee, ce cuprind mai toate literele, dar nimic concret. deja am PITICI, vorba roxanei. cat sa mai astept?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare!

roli, asa figura boema are piciul tau cu ochelari... si e asa seriossssssss.... mortal...

natalia, sexy ca intotdeauna...lasa mami sa te barfeasca, f bine, ce-ti pasa? oricum sunt convinsa ca arati super in rochita aia... cat despre gradi, am zis ca nu e batut in cuie...o sa mai caut...

multumim tuturor de vizionarea pozelor...sunt intr-adevar 2 nazdravani...si asta micu abia acum incepe...si nu se lasa mai prejos...mamaaaaaaa, ce ma asteapta...

intrebare intrebatoare: aveti idee daca se paote face masaj anticelulitic si electrostimulare in timpul alaptarii??? sau alte proceduri de genul?

pup!

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui emabucuresti

papusica asta mica a mea sasha zice mama, ba-ba (buzz lightyear dupa care este topit), inca ceva onomatopee, ce cuprind mai toate literele, dar nimic concret. deja am PITICI, vorba roxanei. cat sa mai astept?

Ema cu Milan (7.02.2008) si Sasha (31.07.2009)

Pana spre 3 ani ca mine cu Andrei
Ce nu a vorbit intre 2 ani si 3 ani a recuperat in 2 luni.
E adevarat insa ca si acum stalceste destule cuvinte ( deoarece el trebuie sa vorbeasca mult si f repede, alta viteza nu are) dar face fraze elaborate, recita poezii, pune o mie de intrebari etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codrutaa spune:

Neata!

Ema, eu cred ca nu are rost sa iti faci probleme cu dormitul la gradi la pranz, ca se rezolva acolo. Alexia adoarme cand e acasa dupa ora 15 iar la gradi la 13 deja sforaie. E si trezitul mult mai de dimineata, plus ca acolo nu negociaza nimeni ora de culcare. Ea imi spune cum spune doamna "shshsh", "Capul jos!" "Inchide ochii!". Si (culmea) nici macar nu e suparata pe tema asta. Daca as face eu asa.... ce lacrimi de crocodil ar rezulta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Citat:
citat din mesajul lui emabucuresti

roli e dulcic andrei cu ochelari! sanatate si voua! noi tobradex am dat la problema de gen.

am si eu o curiozitate, cei care merg la gradi program lung, ce fac cand nu le este somn? sau dorm invariabil? milan nu prea mai vrea sa doarma la pranz, sau adoarme pe la 2.30- 3 dupamiaza dupa negocieri indelungi.
pe langa ca ma dispera si ii strica si progranul lui sasha,ma intreb ce va face el la gradi la anul daca il voi lasa la program lung?

Ema cu Milan (7.02.2008) si Sasha (31.07.2009)

Ema,
gaza e din ianuarie la gradi cu program lung intre 7:30-16. Si el are zile in care crede ca nu are nevoie de somn la pranz si atunci (in week end de exemplu) nu doarme la pranz si cam 30 min pe la ora 17. In zilele cu gradi le cam doarme , nedormitul e exceptie dar.....mi s-a spus ca si in aceasta situatie a acceptat sa stea intins pe salteluta lui si sa pastreze linistea pentru ceilalti care dorm. Si unoeri a adormit si el.... Oricum educatoarele se vor descurca la gradi e o alta lumea, regulile sunt altfel imnpuse si ascultate.... O sa fie bine!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

va multumesc frumos de raspunsuri!

lala ma dispera ca nici macar apa nu vrea sa ceara cu vorba cand ii este sete, ci vine ma trage, plange , etc. dealtfel intelege toate alea, face ce ii spun, intelege cand vorbim despre un obiect nou la scurt timp dupa ce il vede prima oara, dar greu tare cu verbalizatul. hai ca m-ai linistit, pup andreiutul vorbaret!

asa deci cu programul de gradi, e vb de alta autoritate, de trezit mai devreme, de stat cumine chiar daca nu doarme. ok, perfect. va multu de raspunsuri dragelor!

azi o sa ii tin doua ore afara daca rezista, facem picnic la locul de joaca al gradi dupa ce il luam pe milan, sa stea la soare si sa ii aduc obositi, ca ieri a fost greu tare cu ploaia aia interminabila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

buna dimineata!!! haideti la cafeluta!

dimineata asta am admirat poze cu clopotei, mi s-o facut foame de la pozele Lalei :) am vazut ca era Andrei pe skate, se da cu el? Robi ma tot inebuneste sa-i iau, da c skate-ul parca inca nu l-as lasa...

apoi am admirat minunile lui Elena, vai ce fete mari si frumoase ai!!!cum te mai simti?
Roli, ii sta foarte bine lui Andrei cu ochelari! bine ca ii accepta! cum e cu conjunctivita?
Ema zic si eu la fel, la gradinita stau altfel lucrurile :) eu veam emotii ca Robert adormea doar cu mine, si acolo n-a avut nici o problema din prima zi :)nu-ti fa griji!
Eladea vai ce frumosi sunt baietii!!!cred ca e tare frumos cu doi copii...

noi suntem bine, Robert putin racit , sper sa scapam usor...in rest tot afara cu role, bici, trec zilele foarte repede...
va pupam!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

hello girls

i'm happy today!!

in sfarsit, am trecut la un nr de kg ce incepe cu 7 ... parca am mai prins elan. am deja date jos 18 kg (edit: buna si indigestia asta la ceva) si mai am 12 .. si inca 6 luni la dispozitie ca sa ajung la 65 .. asa ca fac cinste cu o salata, ceva .. cine se baga?

revin .. ma duc sa-mi dau refresh dupa un workout de 1 ora si ceva ..

pup u

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun

felicitari Ele!!! ce workout??ai toata admiratia mea...eu ma chinui la 3 kg sa le dau jos si nu reusesc :((( vreau si eu indigestie hihi

Mergi la inceput

cateva filmulete cu Robert

cu bici: http://www.youtube.com/watch?v=tcAUMwhli1w

cu role: http://www.youtube.com/watch?v=Eayhz8nC86w&feature=related

la bazin: http://www.youtube.com/watch?v=2PAB7rUSzpo&feature=related
astazi imi primesc cadoul de ziua mea, o zi la spa cu masaje, sauna abia astept rasfatul!!
va pupam un weekend frumos va doresc!

Mergi la inceput