Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *284*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Roli, n-am patit si n-am auzit .
Fa o vizita pediatrului si multa sanatate micutului

Andreea, frumoase poze, frumosi flacai !
Ai gasit gradinita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

A venit mama cu el de la dr. Citez: "are o conjunctivita de toata frumusetea" .
Punem Tobrex si spalam cu apa fiarta si racita.
Si speram sa nu luam si noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Sunt suparata ca Andrei nu sta sa-i puna mama picaturi. Plange si da afara tot cu lacrimile.

In alta ordine de idei, am reusit sa pun unica poza cu micul meu ochelarist...ca nu m-am mai invrednicit sa fac poze deloc in ultimul timp
http://entertainment.webshots.com/photo/2459100640103911837XvchHF

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

buna

of .. m-a lovit o indigestie de toata frumusetea .. mi-e un rau si mi-e greata .. yak .. n-am mai patit asa de mult timp. nici anna nu e ok, scaune apoase, tuse si muci .. eva e si ea cu tuse .. pot sa ma dau cu capul de pereti ..

multumim dragele mele de laudele la adresa gazelor mici ..

lala pupa baietii frumosi! sunt doi scumpi! ce apetisante mancarici ai facut de Paste ..

roli tare simpatic ochelaristul tau!! referitor la ochi, a patit si eva ceva asemanator si dr mi-a dat tobrex unguent. poate unguentul il vrea andrei, eu ii puneam la coada ochiului. am avut noroc caci de ceva timp e tare cooperanta la luat medicamente si dat cu creme ..

pup u girls

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Roli, n-am patit si n-am auzit .
Fa o vizita pediatrului si multa sanatate micutului

Andreea, frumoase poze, frumosi flacai !
Ai gasit gradinita?

Lala, ...si da, am gasit si gradi, e privata ce-i drept, dar e aproape de casa, am facut turul ei alaturi de directoare, am vazut cum se desfasoara orele, si ne- a placut amandurora...(mie si lui Eric)...am mai fost la 2 gradi din zona, dar nu mi-au inspirat deloc incredere.. oricum, mai ramane de vazut...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata,

Am intrat sa admir prinesele Eva si Anna - minunate - strengarii Eric si Filip- deliciosi - Andrei - ce bine ii sta! si nu in ultimul rand strengarii Lalei - mai bine zi , intreaga familie - se vede c-a fost o petrecere pe cinste .

Sanatate multa pt Andrei; sa-i treaca repede!

Recunosc ca am deschis zilnic DC-ul dar nu m-am invrednicit sa si scriu ceva.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Off, Helen, pacatoasa este indigestia, indiferent ca esti copil sau adult.
Ai grija de tine !

Abia astept sa ne vedem in parc; numai sa se 'hotarasca' vremea asta, odata!

Sambata ma duc la concert la Shakira (n-am gasit un icon latino)

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

'Neata!

Am aparut si eu dupa un secol, dar am citit ce ati scris...drept e ca nu a trebuit sa ma chinui prea tare la ce putin se scrie mai nou...hai mai fetelor, chiar aveti de gand sa lasam subiectul asta sa o ia pe apa Sambetei? ...ar fi tare pacat!

Ele - ai doua galuste, una si una...super tari perlele de la varsta asta...sunt mortale! Si Stefi scoate cate una de-ti sta mintea-n loc :)Sanatate multa piticelor; si noi suntem bolnave...mai exact Stef cu muci verzi si picaturi in nas, puse cu circ/ Ana - febra - a treia zi si sper , ultima, fara alt simptom, eu si Horia cu nas infundat si sinusuri pline...dar incerc sa nu mai bag in seama deloc.

Roli - ii sta bestial cu ochelari! Foarte bine il prind! Bafta cu exercitiile. Am patit si eu cu Stef asa cu o conjunctivita rebele, dar a trecut in vreo 2-3 zile cu Tobrex.

Lala- ce frumusei sunt flacaii tai! Ce mult a crescut Andrei...e foarte inalt, nu?

Andreiutza albinutza - ce baieti mari si frumosi are mami! Super! De cand incepeti gradinita? Chiar crezi ca nu gasesti ceva de stat? Eu zic ca aia particulara te va cam usca de bani...

Noi am fost de Paste la mama si la Felix totodata si ne-am cam parlit la soare...au fost 27 C...in WE de 1 mai am refacut traseul si am fost sambata si duminica la baie. Foarte frumos, au reamenajat strandurile din Felix si e civilizat si dragut, doar ca intrarea e cam scumpica - e 62 lei 2 adulti si un copil...daca intri de 2 ori pe zi, ca nu poti sta in miezul zilei in strand, platesti de 2 ori.

Azi trebuie sa merg sa ma interesez despre ablatia endovenoasa a varicelor si sa-i fac lui Horia o programare , are o varice pe o gamba si nu vreau sa il las sa stea asa sa se complice ca e mai nasol apoi. Stiu despre aceasta procedura ca e minim invaziva si cica ok. Voi ati auzit ceva?

Despre mine si burtoi - am fost la eco morfo - bebelina e bine, perfect in grafic, e 100 % fetita si e super zburdalnica. Am pus deja vreo 5 kg, dar sper sa ma opresc la 10 pana la sfarsit.

Sambata merg la nunta, mi-am luat o rochita de la Mamalicious, care dpmdv e foarte draguta...sotul insa spune ca sunt excesiv de decoltata(imi iese marginea de dantela a sutienului) pentru nunta cu o multime de credinciosi la care mergem. Opinia mea era - "sa ma barfeasca daca vor, ca nu-mi pasa"...dar incep sa ma gandesc ca poate are dreptate si dupa ce ca voi fi gravida pe platforme si cu fusta scurtuta...numai mai lipsesc pe afaraTre sa merg azi sa caut niste dantela sa vad daca reusesc sa o aplic cumva in decolteu, sa-i dau decenta

Si...iaca placinta!

Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si 23 sapt + cu
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codrutaa spune:

Neata! Poftiti la o ! Nici un chef de vorba?

Elle, cum esti? Cum sunt printesele? Sper ca sanatoase toate trei!
Roli, sanatate si voua, sa treaca repede pacatoasa de conjunctivita!

Nati, niste pozici cu rochita sexi si cu platformele? Bune si dupa nunta! Cat despre interventia de care ziceai (nu pot reda denumirea din memorie) stiu pe cineva care a facut-o la un cabinet (privat, cred ) in Cluj si a venit acasa imediat pe picioarele lui. Daca vrei detalii, intreb si iti spun!

Eladea, ce bine seamana puiuti tai! Frumosi, frumosi!

Lala, imi plac tare pozele voastre, si cum le-ai prelucrat dar si personajele! Ce mare e Bogdan!

Ginette, distractie faina la concert!

Pupici si o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

hello girls

i'm happy today!!

in sfarsit, am trecut la un nr de kg ce incepe cu 7 ... parca am mai prins elan. am deja date jos 18 kg (edit: buna si indigestia asta la ceva) si mai am 12 .. si inca 6 luni la dispozitie ca sa ajung la 65 .. asa ca fac cinste cu o salata, ceva .. cine se baga?

revin .. ma duc sa-mi dau refresh dupa un workout de 1 ora si ceva ..

pup u

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun

Mergi la inceput